شما مردها،زن ها را عوض کرده اید!

اوژنی دزیره

عضو جدید
من اگر مرد بودم،
دست زنی را می گرفتم؛
پا به پایش فصل ها را قدم می زدم؛
و برایش از عشق و دلدادگی می گفتم؛
تا لااقل یک دختر در دنیا از هیچ چیز نترسد!

شما زن ها را نمی شناسید!
زن ها ترسویند؛
زن ها از همه چیز می ترسند؛
از تنهایی،
از دلتنگی،
از دیروز،
از فردا.
از زشت شدن،
از دیده نشدن،
از جایگزین شدن،
از تکراری ش
دن،از پیر شدن،

از دوست داشته نشدن،
و شما برای رفع این ترس ها،
نه نیازی به پول دارید،
نه موقعیت،
و نه قدرت،
نه زیبایی،
و نه زبان بازی!

کافیست فقط حریم بازوانتان راست بگوید!
کافیست دوست داشتن و ماندن را بلد باشید!

تقصیر شما بود که زن ها آن قدر عوض شدند!
وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت،زن ها عوض شدند!
آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را،با جراحی پلاستیک تاخت زدند!
و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن!
و و و . . .
"عشق ورزیدن و عاشقی کردن،هنر مردانه است"
وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن،
"تعادل دنیا به هم می خورد"
.

{زنده یاد بانو سیمین بهبهانی}

آخرین ویرایش:

hirad zamani

عضو جدید

bisan

عضو جدید
درست مثل من....
چقدربده که دیگه هیچی واسه آدم فرقی نداشته باشه.....

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیتونید کسیو پیدا کنید نترسه اما شاید بشه کسیو پیدا کرد که با ترساش کنار اومده ....رفیق شده....ترسا فراموش میشن اما محو نمیشن....

دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد

حق با شماست، ترسا فراموش میشن ولی محو نمی شن!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه صحنه هست تو فیلم the lone ranger جانی دپ سرخپوسته به طرف مقابلش از یهم خوردن تعادل زمین می گه واقعا فوق العاده س. دقیقا الان تعادل همه چی بهم خورده.
چندروز پیش بحث این بود با دوستی که شعر عاشقانه گفتن برای زن ها چقدر سخت تره. چون تمام المان های شعر عاشقانه زنانه س و احساسات مردانه درقبال اونها. ناز و نوازش و زیبایی و... و اینکه چقدر یک معشوق مرد رو با این المانها توصیف کردن مضحکه... ولی این دوره زمونه داره برعکس می شه. پسرا ناز می کنن! کم کم باید شعرهای عاشقانه رو هم تغییر داد.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه صحنه هست تو فیلم the lone ranger جانی دپ سرخپوسته به طرف مقابلش از یهم خوردن تعادل زمین می گه واقعا فوق العاده س. دقیقا الان تعادل همه چی بهم خورده.
چندروز پیش بحث این بود با دوستی که شعر عاشقانه گفتن برای زن ها چقدر سخت تره. چون تمام المان های شعر عاشقانه زنانه س و احساسات مردانه درقبال اونها. ناز و نوازش و زیبایی و... و اینکه چقدر یک معشوق مرد رو با این المانها توصیف کردن مضحکه... ولی این دوره زمونه داره برعکس می شه. پسرا ناز می کنن! کم کم باید شعرهای عاشقانه رو هم تغییر داد.

مثلن میشه گفت:
آهای زشت عاشق
آهای زشت دقایق
...بقیشم نمیدونم چیه.خخخ

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
بله واقعا
تو جامعه هم جذب شدن دخترا به چه پسرایی کاملا هویداست

جوکی بیش نیست این بخش از شعر

کاش دخترای ما میفهمیدن خودشون دارن چه بلایی سر خودشون میارن.این مولتی پارتنر بودن، صدمات روانی و روحیش به کنار،چقدر صدمات فیزیکی و جسمی بهشون وارد میکنه.
کاش فقط اندازه 10 دقیقه با یه دکتر زنان متبحر صحبت کنیم تا بفهمیم خصوصا در 2 3 سال اخیر چقدر از انواع بیماری های صعب العلاج زنان که خیلیا حتی تا سال ها بعد از شروع بیماری هم متوجه شروعش نمیشن شایع شده.بیماری هایی که شاید هیچوقت نشه درمان 100% براشون درنظر گرفت. ای کاش حداقل در دانشگاهها اندازه فقط 4 5 ساعت برای هر دانشجوی دختر،فقط در حد ابتدایی و عمومی،اطلاعات و آگاهی میدادن.

خدا خودش حفظمون کنه ...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماا مردها زنهارو عوضی کرده اید!!

این دیگه خیلی بهتر تر شد

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
درست ميگن زن وجودي پر احساس با ظرافت هست
اما محكمي هايي هم دارد
نظر شخصي خودم براي عشق بايد جنگيد اما نبايد گدايي كرد
تمام عظمت و بزرگي يك عشق واقعي به ارزش گذاري طرف مقابل هست

اگر احساسات از اول درست تعريف كنيم و علايق همديگر شناخته بشه
و بر اساس احساس تصميم نگيريم
مي توان بهترين بود در كنار بهترين ها:gol:

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس زن یک موجود ضعیف ترسوی وابسته به مرده که رفتارهاش تابعی از رفتارهای مرده. من مشکلی با پذیرش این تاپیک ندارم به شرطی که همه مزخرفات فمینیستی و حقوق برابر با مردان هم باهاش از بین بره. یعنی طبق سنت زن بشه کشتزار مرد و بشه یک زن سنتی خانه دار حرف گوش کن اونوقت من همه این کارها رو براش میکنم تا دیگه کمبود نداشته باشه بره دماغشو عمل کنه.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
خب پس زن یک موجود ضعیف ترسوی وابسته به مرده که رفتارهاش تابعی از رفتارهای مرده. من مشکلی با پذیرش این تاپیک ندارم به شرطی که همه مزخرفات فمینیستی و حقوق برابر با مردان هم باهاش از بین بره. یعنی طبق سنت زن بشه کشتزار مرد و بشه یک زن سنتی خانه دار حرف گوش کن اونوقت من همه این کارها رو براش میکنم تا دیگه کمبود نداشته باشه بره دماغشو عمل کنه.

90% مردها عرضه خونه داری ندارن.حتی اگر بخوان! یعنی توانایی فکر کردن به 2 تا موضوع همزمان رو شاید نداشته باشن چه برسه،.... . لباس شسته،آماده و اتو کشیده شدو رو وقتی فقط میخوان در کمد پیدا کنن،تشخیص بدن و بردارن،نمیتونن!چون اگر به کارشون یا درسشون فکر کنن،نمیدونم چه جوریه،چشمشونم از کار میفته!زنشون باید بیاد برداره بده دستشون!
این زنه که اگه بخواد خونه داری کنه،میتونه همزمان امور مربوط به نظافت خونه و آشپزخونه و پوشاک، آشپزی، نظم و ترتیب لوازم خونه و اتاق ها و ...همزمان در یک روز انجام بده.در عین حال حواسش به همسر و فرزندانش هم باشه که برنامه های روزانشون رو یادشون نره!کمکشون کنه تا دست و پا چلفتی نباشن.نکات آموزشی و تربیتی فرزندان هم که بالای 70% با زنه!در عین حال علاوه بر این ها خود زن هم این توانایی رو داره که اگر خواست و دوست داشت،درس بخونه یا کار کنه.
محاله محاله محاله که یه مرد نرمال متاهل موفق،70% موفقیت کاریش، آرامش روانیش و کاریزمای اجتماعیشو مدیون زنش نباشه.

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا به نظر من زنها دارن عین خود مردا رفتار می‌کنن... حین ازدواج معشوقه میگیرن... با صد نفر دوست میشن ... دلم نمیبندن چون فک می‌کنن همه مردا عین هم خیانت کارو دختر بازن

البته به نظر من خوب می‌کنن ... نسبت به قبل که فقط احساس بدبختی میکردن و سوختن و ساختن...

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
90% مردها عرضه خونه داری ندارن.حتی اگر بخوان! یعنی توانایی فکر کردن به 2 تا موضوع همزمان رو شاید نداشته باشن چه برسه،.... . لباس شسته،آماده و اتو کشیده شدو رو وقتی فقط میخوان در کمد پیدا کنن،تشخیص بدن و بردارن،نمیتونن!چون اگر به کارشون یا درسشون فکر کنن،نمیدونم چه جوریه،چشمشونم از کار میفته!زنشون باید بیاد برداره بده دستشون!
این زنه که اگه بخواد خونه داری کنه،میتونه همزمان امور مربوط به نظافت خونه و آشپزخونه و پوشاک، آشپزی، نظم و ترتیب لوازم خونه و اتاق ها و ...همزمان در یک روز انجام بده.در عین حال حواسش به همسر و فرزندانش هم باشه که برنامه های روزانشون رو یادشون نره!کمکشون کنه تا دست و پا چلفتی نباشن.نکات آموزشی و تربیتی فرزندان هم که بالای 70% با زنه!در عین حال علاوه بر این ها خود زن هم این توانایی رو داره که اگر خواست و دوست داشت،درس بخونه یا کار کنه.
محاله محاله محاله که یه مرد نرمال متاهل موفق،70% موفقیت کاریش، آرامش روانیش و کاریزمای اجتماعیشو مدیون زنش نباشه.

نه عزیزم درسته که مردها توانایشو ندارن اما اولا که زن هم اگه بیرون کار کنه که الان اکثرا می‌کنن دیگه جونی واسه نظافت و اینا نمیمونه...در ثاانی‌ مرد زن میگیره کلفت که نمیگیره... باید خودشو جم و جور کنه

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واقعا به نظر من زنها دارن عین خود مردا رفتار می‌کنن... حین ازدواج معشوقه میگیرن... با صد نفر دوست میشن ... دلم نمیبندن چون فک می‌کنن همه مردا عین هم خیانت کارو دختر بازن

البته به نظر من خوب می‌کنن ... نسبت به قبل که فقط احساس بدبختی میکردن و سوختن و ساختن...
البته با همه ی اینا بالاخره آخرش زن، زنه و بدبخت، اگرم خیانت کنه به خودش بد کرده چون از دو سمت احساس بدبختی می کنه این طوری، والا ... بهترین کارو اونایی می کنن که کلا در زمینه مسائل عاطفی هیش کیو تحویل نمی گیرن نه برا ازدواج نه دوست شدن نه دل بستن و گرنه اون بیچارگی و وابستگی کلا هست در هر حالتی، دلیلشم نمی دونم ولی کلا از نظر من ابهتی که یه کسی مث نیکی کریمی داره هیچ خانم متاهلی نداره هر قدرم ادعای حقوق برابر و... داشته باشه :cool:

آخرین ویرایش:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته با همه ی اینا بالاخره آخرش زن، زنه و بدبخت، اگرم خیانت کنه به خودش بد کرده چون از دو سمت احساس بدبختی می کنه این طوری، والا ... بهترین کارو اونایی می کنن که کلا هیش کیو تحویل نمی گیرن نه برا ازدواج نه دوست شدن نه دل بستن... الگوی زندگیم نیکی کریمی، سنگین و مغرور :heart:

قبول دارم ...اینم راهیه... ولی‌ تنهایی هم بد دردیه...وقتی‌ هیشکیو نداری پشتت باشه.. وقتی‌ ناراحتی‌ نمیدونی‌ به کی‌ بگی‌ .. یکیو داشته باشی‌ روح آدم آروم می‌شه

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
قبول دارم ...اینم راهیه... ولی‌ تنهایی هم بد دردیه...وقتی‌ هیشکیو نداری پشتت باشه.. وقتی‌ ناراحتی‌ نمیدونی‌ به کی‌ بگی‌ .. یکیو داشته باشی‌ روح آدم آروم می‌شه

پست قبلی رو برای توضیحات بهتر ویرایش کردم :D من که هر وقت از تنهایی خسته شم یه نگاه به اطرافم می ندازم همه ی آدمایی رو یکی سوهان روح شونه می بینم و خوشحال می شم که تنها دردم همینه که تنهام ... والا:w42:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

هیچکسی از بدی کردن خوبی نمیبینه.بدی بدیه!هیچوقت ماهیتش عوض نمیشه.

بالا