شما جزء کدوم دسته اید ؟

kheshtianak

عضو جدید
1- آنهايي كه وقتي هستند، هستند وقتي كه نيستند هم نيستند. حضور عمده آدم‌ها مبتني بر فيزيك است. تنها با لمس ابعاد جسماني آنهاست كه قابل فهم مي‌شوند . بنابراين اينان تنها هويت جسمي دارند.

2- آناني كه وقتي هستند، نيستند وقتي كه نيستند هم نيستند (مردگاني متحرك در جهان، خود فروختگاني كه هويتشان را به ازاي چيزي فاني واگذاشته‌اند. بي‌شخصيت‌اند و بي‌اعتبار، هرگز به چشم نمي‌آيند، مرده و زنده‌شان يكي است).

3- آنهايي كه وقتي هستند، هستند وقتي كه نيستند هم هستند (آدم‌هاي معتبر و باشخصيت، كساني كه در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودشان هم تاثير خود را مي‌گذارند كساني كه همواره در خاطر ما مي‌مانند، دوستشان داريم و برايشان ارزش قائليم).

4- آنهايي كه وقتي هستند، نيستند وقتي كه نيستند، هستند (شگفت‌انگيز‌ترين آدم‌ها).در زمان بودنشان چنان قدرتمند و باشكوهند كه ما نمي‌توانيم حضورشان را دريابيم اما وقتي كه از پيش ما مي‌روند نرم‌نرم و آهسته آهسته درك مي‌كنيم . باز مي‌شناسيم، مي‌فهميم كه آنان چه بودند. چه مي‌گفتند و چه مي‌خواستند. ما هميشه عاشق اين آدم‌ها هستيم. هزار حرف داريم برايشان اما وقتي در برابرشان قرار مي‌گيريم، گويي قفل بر زبانمان مي‌زنند. اختيار از ما سلب مي‌شود. سكوت مي‌كنيم و غرق در حضور آنان مست مي‌شويم و درست در زماني كه مي‌روند يادمان مي‌آيد كه چه حرف‌ها داشتيم و نگفتيم. شايد تعداد اينها در زندگي هر كدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد

شما جزء کدوم دسته اید ؟

من گزینه 4

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بنده خدایی یک ماه پیش بهم گفت از4دسته ای که دکترشریعتی معرفی میکنه جزء دسته 4 هستی (شگفت انگیزترین انسانها):smile:

هستی ژرفا

عضو جدید
با کمال تاسف برای خودم 4

پیوست ها

• 49984451382340815917 - Copy.jpg
    49984451382340815917 - Copy.jpg
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

عشقولانه

کاربر بیش فعال
هممون پیش خودمون بهترینیم ولی بستگی داره که پیش افراد دیگه کدوم دسته باشیم......
فکر کنم 3:razz:

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
3- آنهايي كه وقتي هستند، هستند وقتي كه نيستند هم هستند (آدم‌هاي معتبر و باشخصيت، كساني كه در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودشان هم تاثير خود را مي‌گذارند كساني كه همواره در خاطر ما مي‌مانند، دوستشان داريم و برايشان ارزش قائليم).

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چه جالب که اکثرا خودشونو 3و 4 میدونن!!ادما تو شرایط مختلف رفتار های متفاوتی دارن.کاش از دید طرف مقابل هم3و4 باشیم...من که نمیدونم کدوم هستم؟

E.A.R

عضو جدید
نمیدونم باید دیگران در موردم نظر بدن
اما به نظر خودم فک کنم تاثیر گذارم

bbaran

عضو جدید
جالب بود اما ادم خودش نمیتونه بگه باید بقیه در موردمون نظر بدند ولی فک میکنم بسته به موقعیت داره حالا ممکنه یکدومش بیشتر ار بقیه باشه.

P a N a H

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود،به نظر من باید دید دیگران چه نظری در مورد ما دارند من سعی کردم بیشتر تاثیر گذار باشم ،کدومم نمیدونم ،ولی امیدوارم سعی کنیم در همه موارد بهترین باشیم و ماندگار....

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم نمیدونم کدوم هستم. شاید 4 نباشم ولی تلاشمو میکنم تا جز این دسته شم

ataata117

عضو جدید
من دوس دارم جزو گروه 2 باشم.....:smile:
خسته شدم از بس گروه 4 بودم....:D:biggrin:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود اکثرا گفتن 3 !! بعدشم 4 ...

بعد میگن ملت اعتماد به نفسشون کمه :دی

برای آدمای مختلف فرق داره خب ... بسته به دوری یا نزدیکیشون ... واسه هر کسی یه جوریم :|

باور716

عضو جدید
خیلی دوست دارم جز دسته ی 4 باشم
ولی میدونم نیستم
ان شاالله بتونم ی روزی اینقدر با شکوه بشم

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دسته 4...:D
اعتماد ب سقف هم خودتون دارید:-\

بالا