شما بگید انجلینا اونا بهتره یا انجلینا ما؟؟

marziye70

عضو جدید
توی اینکه دختر ایرانی تصویر آرایش زیادی داره ... البته گریم کرده .... شکی نیست و اینکه از آنجلینا جولی جوونتره هم شکی نیست اما باید یه چیزی رو درنظر داشت که آنجلینا جولی یه ستاره توی جهانه پس با یک دختر ساده نباید مقایسه بشه و بعد باید این هم دونست که خانوم جولی چندتا عمل زیبایی انجام میده هر سال که جوون مونده

اره مسلم که هر دوشون عمل زیبایی داشتن
اما این عکس را نمیخوام با اونا نقایسه کنم اما در کل ما ایرانی ها واقعا جذاب تریم

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
انجلینای اونا بهتره ..;)
واسه ما خیلیییی عمل داره روصورتش:razz:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیژژژژ کدام

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اییییییشش ، هیچکدوم ، خودم خوشگلترم :دی:w12:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر دوشون برن صورت هاشون رو بشورن ببینیم کسی میتونه دیگه توو صورت اینا نگاه کنه یا نه؟:D

البته خوب کاری میکنن آرایش میکنن چون کمتر به آینه ها خسارت وارد میشه!!:D

marziye70

عضو جدید
هر دوشون برن صورت هاشون رو بشورن ببینیم کسی میتونه دیگه توو صورت اینا نگاه کنه یا نه؟:D

البته خوب کاری میکنن آرایش میکنن چون کمتر به آینه ها خسارت وارد میشه!!:D
اگر شورتشونو بشورن که از جن هم زشت تر میشن.. ببخشیدا

• Like
واکنش ها: Mute

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا دست دو هیچ چیزی ارزش معمولی‌ رو هم نداره چه برسه به اون بالابالاهآآا...

این که حتی‌ در حد دست دو و سه و ۴ و ۵ هم نیست....... من که سلیقم اینجوریه نمیدونم حالا ولی‌ خیلی‌ از اینا که دماغشون یه کوچولو قوز داره یا یه خورده کجرو بیشتر میپسندم .... جذابیت میاره شخصیت میده به قیافه ...

mahdi 2

عضو جدید
همه دخمرای باشگاه و پسرهای باشگاه از هر جفتشون خوشگل ترن مشکلشون اینه فقط که اندازه این2تا اعتماد به نفس ندارن............................

nedashiva

کاربر بیش فعال
از حق نگذریم دختر ایرانی خیلییییییییییییی خوشگله ولی خب معلومه که باعمله وارایش ولی خب همون انجلینا جولی کم نرسیده به صورتش

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچکدوم
من ازایناخوشگل ترم ایناچی ان عینه مرگ میمونن زشتا:razz::D