شماره پلاک شهرتون بگید

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.:gol::gol::gol:
بیاین تو و شماره پلاکه شهرتون بگید
ایران 12 مشهد
تهرانم که معلومه 11-22-33-44-55 و بعدها 66
بقیه شهرها هم بیان اعلام کنن با ذکره حروفشون مثله
نیشابور ایران 32ب
:gol::gol::gol:

ترمه جون

عضو جدید
کرمانشاه19
اراک47
ورامین78
شیراز63
اصفهان 13
ملایر28
بازم یادم بیاد مینویسم.
من عاشق دونستن شماره ی پلاک هام.:دی

آخرین ویرایش:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گنبد کاووس 69
گرگان 59
بجنورد 32
مازندران 62 و 72

Cheshmak2010

عضو جدید
تقدیم به دوستان گلم
از طرف یه خس و خاشاک

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از جدول ولی یعنی چی؟!:surprised::eek:

جدول پلاک شهراست دیگه ماله وقتاییه که مثلا یه ماشین کمیاب یا خوشگل میبینی واست جالب میشه ببینی از کدوم شهره ،یا مثلا یه نفر میپیچه جلوت میخوای با خودت بدوبیراه بهش بگی بدونی بدوبیراه مناسب بگی،با مثلا چندتا پسر یا دختر خوشگل توشن فضولیت گل میکنه ببینی مال کجان(مخصوصا اگه مسافرت باشی)،یا وقتی میای از پارک در بیای میبینی یه احمقی اومده چسبونده کنارت باید به زور از پارک در بیای واست جالب میشه ببینی از کجاست،یا مثلا اگه خونت شهرستان باشه و مخصوصا شهرای مسافرخیز:)D) ببینی اگه پلاکش مال یه شهر دیگست یه کم دوبله سوبله حساب کنی خلاصه به درد میخوره دیگه!!

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یهنی شماره پلاک ماشینهای شهرتون چنده.
دوسته عزیزم زحمت کشیدن و همشو کامل تو جدول گفتن

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدول پلاک شهراست دیگه ماله وقتاییه که مثلا یه ماشین کمیاب یا خوشگل میبینی واست جالب میشه ببینی از کدوم شهره ،یا مثلا یه نفر میپیچه جلوت میخوای با خودت بدوبیراه بهش بگی بدونی بدوبیراه مناسب بگی،با مثلا چندتا پسر یا دختر خوشگل توشن فضولیت گل میکنه ببینی مال کجان(مخصوصا اگه مسافرت باشی)،یا وقتی میای از پارک در بیای میبینی یه احمقی اومده چسبونده کنارت باید به زور از پارک در بیای واست جالب میشه ببینی از کجاست،یا مثلا اگه خونت شهرستان باشه و مخصوصا شهرای مسافرخیز:)D) ببینی اگه پلاکش مال یه شهر دیگست یه کم دوبله سوبله حساب کنی خلاصه به درد میخوره دیگه!!

:biggrin::biggrin:;);););)
گل گفتی زدی تو خال
البته من بازاری نیستم دوبله سوبله حسابکنم:biggrin::biggrin:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

اهان........:sweatdrop:

مرسی...........:biggrin: :biggrin: :biggrin: خیلی باحال گفتی............:w15:

(بعدا تشکر دار شدم تشکر میکنم.......:love::w05:)

Hazhir.

عضو جدید
ایران پلاک برا موبایل ( تحت جاوا)

پیوست ها

• pelak.rar
    72.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ecmn_ec

عضو جدید
یه چی براتون میزارم دیگه هیچ جایی نگردید و همرو توش پیدا کنید

تشکر که یادتون نمیره هان ؟؟؟

بالا