شفای بیمار تومور مغزی درحرم سیدالشهدا(ع)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

magnet

عضو جدید

حسن جواد پور که چهار سال از بیماری تومور مغزی رنج می‌برد و در سمت چپ بدن خود هیچ تحرکی نداشت و حتی گوش چپ وی هم ناشنوا شده بود، در حرم امام حسین (ع) شفا یافت.

پایگاه اطلاع رسانی حج در این باره نوشت: محمود رسولی مدیر کاروان مربوطه از تبریز در کربلا ضمن تایید موارد یاد شده درباره چگونگی شفای بیمار این کاروان اظهار داشت: این بیمار پس از توسل به سیدالشهدا (ع) بود که در نیمه‌های شب و نزدیک اذان صبح احساس کرد که شخصی او را از خواب بیدار می‌کند، لذا خود را برای اقامه نماز صبح در حرم آماده می‌کند.

وی افزود: این بیمار با حضور در حرم امام حسین(ع) و اقامه نماز صبح، متوجه می‌شود که گوش سمت چپش می‌شنود و حتی موقعی که می‌خواهند او را بلند کنند و به سمت هتل ببرند، پای چپ او نیز که مدت ها حرکت نداشت، حرکت می‌کند و اینجا بود که این بیمار متوجه می شود شفا یافته و سلامتی مجدد خود را بدست آورده است.

رسولی ادامه داد: بلافاصله پس از مراجعت به تبریز، بیمار یک بار دیگر به پزشک متخصص خود مراجعه می‌کند که طبق تایید دکتر که نسخه آن نیز موجود است، تومور مغزی بیمار دو سانت کوچکتر شده است.

وی با نشان دادن نسخه تایید شده دکتر حمید بیضایی اسکویی فوق تخصص مغز و اعصاب مبنی بر کوچکتر شدن تومور مغزی این بیمار گفت: دکتر همچنین تصریح کرده که حال عمومی این بیمار به سرعت رو به بهبودی است و در اینکه این بیمار توسط امام حسین(ع) شفا گرفته باشد، شکی نیست.

این مدیر کاروان افزود: خانواده این بیمار نیز تصریح کرده اند که چهار سال خنده اش را هم مشاهده نکرده اند؛ اما اکنون وضعیت جسمی و روحی او عادی است و به هیچ دارویی احتیاج ندارد و مانند قبل از بیماری اش زندگی می کند.

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینها همش تلقین و تمرکز ذهنی است چرا که مغزدر اثر تلقین فریب خورده و احساس سلامت بدنی می کند در حالیکه از نظر علمی هیچگونه تغییری در روند بیماری حاصل نشده است!

اگر فردی بت پرست هم به قدرت شفا دهندگی بتان سنگی اعتقاد داشته باشد او هم شفا می یابد !

این فقط یک تمر کز ذهنی است که مغز در پی تلیقن های بیرونی مشکلات وبیماریهای اعضای دیگر را اشتباهی درک می کنه و احساس سرخوشی و سلامت می کنه البته به طور موقت و تلقینی!!
پیش یک مبلغ بودایی بروید او هم داستان های مهیجی از شفا یافتن بیماران و برآورده شدن خواسته های مردم برای تعریف کردن دارد! البته هیچگاه سخنی از حاجت های برآورده نشده و بیماری های شفا نیافته گفته نمی شود! انها را مصلحت خدا بوده که نشده! خدا چیز بهتری در نظر داشته! اگر خواسته ما براورده می شده ضرر می کردیم! خدا صلاح ما رو می خواسته! ما خالصانه دعا نکردیم! واقعا باور نداشتیم! زیادی گناه کردیم و حاجت هایمان برآورده نمی شود! :)

چند درصد افرادی که به زیارت این قبور می روند به خواسته شان می رسند؟

اگر به کسی که درد قلبی ناشی از تنگ شدن رگهای قلب دارد بگوییم مواد مخدر ترا شفاء می دهد امتحان کن

او بعد از امتحان بطور کاذب فکر می کند که واقعا شفاء یافته است چرا که به او تلقین کرده ایم

در حالیکه بیماری او پنهانی روز به روز بدتر می شود اما خودش احساس می کند از موقعی که مواد مخدر استفاده می کند دیگر شفاء یافته ودرد ندارد !

قضیه ی شفاء یافتن زائران هم دقیقا همینه فقط تلقینه بعد از مدتی که گذشت دوباره بیماری با شدت بیشتری بازگشت می کند.

شما فقط خبر های شفاء یافتن رو با کلی اغراق می شنوید یا می بینید اما خبر های بعد ی مبنی بر بدتر شدن بیماری را بعد از مدتی مصلحت طلبان بیان نمی کنند ! الان می خوانیم که حالش رو به بهبودی است اما دیگر خبرهای بعدی که بعد از مدتی آیا حالش خوب می شود یا خیر را کسی بیان نمی کند!

بسیاری از بیماریها از جمله برخی سرطانها بعد از مدتی خود به خود که سیر خود را طی کرد بهبود می یابند ولی عوام این را به حساب قدرت شفا دهی زیارت قبر می گذارند!

من افرادی رو می شناسم که حتی به خدا هم اعتقاد ندارند ولی بعد از مدتی بیماری شدید آنها شفاء یافته است

علاوه بر این برخی از حالات خوش خیم و بی خطر نیز از آغاز اشتباهی سرطان تشخیص داده می شوند و بیمار فکر کرده که واقعا سرطان داشته و توسط فردخاصی شفاء یافته است !!
از ذکر اخبار دروغ و شایعه پراکن که شاهدش دم روباه است هم نگذریم که فقط برای فریب عوام نادان و ساده لوح و سوء استفاده از عقاید مذهبی شان در سایت های مذهبی منتشر می شود.بالاخره طبیعی است که هر مذهبی به تبلیغات در جهت منافع خودش دست بزند.
من که نمی دانم اصلا حسن جواد پوری در کار هست یا خیر و این شخص بیماری اش چیست و اصلا بیمار بوده یا خیر پیش کدام پزشک و چه زمانی رفته ودر حال حاضر که این نوشته ها را تایپ می کنم اصلا زنده است یا خیر.شما چطور؟!

آخرین ویرایش:

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز

حسن جواد پور که چهار سال از بیماری تومور مغزی رنج می‌برد و در سمت چپ بدن خود هیچ تحرکی نداشت و حتی گوش چپ وی هم ناشنوا شده بود، در حرم امام حسین (ع) شفا یافت.

پایگاه اطلاع رسانی حج در این باره نوشت: محمود رسولی مدیر کاروان مربوطه از تبریز در کربلا ضمن تایید موارد یاد شده درباره چگونگی شفای بیمار این کاروان اظهار داشت: این بیمار پس از توسل به سیدالشهدا (ع) بود که در نیمه‌های شب و نزدیک اذان صبح احساس کرد که شخصی او را از خواب بیدار می‌کند، لذا خود را برای اقامه نماز صبح در حرم آماده می‌کند.

وی افزود: این بیمار با حضور در حرم امام حسین(ع) و اقامه نماز صبح، متوجه می‌شود که گوش سمت چپش می‌شنود و حتی موقعی که می‌خواهند او را بلند کنند و به سمت هتل ببرند، پای چپ او نیز که مدت ها حرکت نداشت، حرکت می‌کند و اینجا بود که این بیمار متوجه می شود شفا یافته و سلامتی مجدد خود را بدست آورده است.

رسولی ادامه داد: بلافاصله پس از مراجعت به تبریز، بیمار یک بار دیگر به پزشک متخصص خود مراجعه می‌کند که طبق تایید دکتر که نسخه آن نیز موجود است، تومور مغزی بیمار دو سانت کوچکتر شده است.

وی با نشان دادن نسخه تایید شده دکتر حمید بیضایی اسکویی فوق تخصص مغز و اعصاب مبنی بر کوچکتر شدن تومور مغزی این بیمار گفت: دکتر همچنین تصریح کرده که حال عمومی این بیمار به سرعت رو به بهبودی است و در اینکه این بیمار توسط امام حسین(ع) شفا گرفته باشد، شکی نیست.

این مدیر کاروان افزود: خانواده این بیمار نیز تصریح کرده اند که چهار سال خنده اش را هم مشاهده نکرده اند؛ اما اکنون وضعیت جسمی و روحی او عادی است و به هیچ دارویی احتیاج ندارد و مانند قبل از بیماری اش زندگی می کند.
خدا همه رو شفا بده

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اینها همش تلقین و تمرکز ذهنی است چرا که مغزدر اثر تلقین فریب خورده و احساس سلامت بدنی می کند در حالیکه از نظر علمی هیچگونه تغییری در روند بیماری حاصل نشده است!

اگر فردی بت پرست هم به قدرت شفا دهندگی بتان سنگی اعتقاد داشته باشد او هم شفا می یابد !

این فقط یک تمر کز ذهنی است که مغز در پی تلیقن های بیرونی مشکلات وبیماریهای اعضای دیگر را اشتباهی درک می کنه و احساس سرخوشی و سلامت می کنه البته به طور موقت و تلقینی!!
پیش یک مبلغ بودایی بروید او هم داستان های مهیجی از شفا یافتن بیماران و برآورده شدن خواسته های مردم برای تعریف کردن دارد! البته هیچگاه سخنی از حاجت های برآورده نشده و بیماری های شفا یافته چیزی گفته نمی شود! انها را مصلحت خدا بوده که نشده! خدا چیز بهتری در نظر داشته! اگر خواسته ما براورده می شده ضرر می کردیم! خدا صلاح ما رو می خواسته! ما خالصانه دعا نکردیم! واقعا باور نداشتیم! زیادی گناه کردیم و حاجت هایمان برآورده نمی شود! :)

چند درصد افرادی که به زیارت این قبور می روند به خواسته شان می رسند؟

اگر به کسی که درد قلبی ناشی از تنگ شدن رگهای قلب دارد بگوییم مواد مخدر ترا شفاء می دهد امتحان کن

او بعد از امتحان بطور کاذب فکر می کند که واقعا شفاء یافته است چرا که به او تلقین کرده ایم

در حالیکه بیماری او پنهانی روز به روز بدتر می شود اما خودش احساس می کند از موقعی که مواد مخدر استفاده می کند دیگر شفاء یافته ودرد ندارد !

قضیه ی شفاء یافتن زائران هم دقیقا همینه فقط تلقینه بعد از مدتی که گذشت دوباره بیماری با شدت بیشتری بازگشت می کند

شما فقط خبر های شفاء یافتن رو با کلی اغراق می شنوید یا می بینید اما خبر های بعد ی مبنی بر بدتر شدن بیماری را بعد از مدتی مصلحت طلبان بیان نمی کنند ! الان می خوانیم که حالش رو به بهبودی است اما دیگر خبرهای بعدی که بعد از مدتی آیا حالش خوب می شود یا خیر را کسی بیان نمی کند!

بسیاری از بیماریها از جمله برخی سرطانها بعد از مدتی خود به خود که سیر خود را طی کرد بهبود می یابند ولی عوام این را به حساب قدرت شفا دهی زیارت قبر می گذارند!

من افرادی رو می شناسم که حتی به خدا هم اعتقاد ندارند ولی بعد از مدتی بیماری شدید آنها شفاء یافته است

علاوه بر این برخی از حالات خوش خیم و بی خطر نیز از آغاز اشتباهی سرطان تشخیص داده می شوند و بیمار فکر کرده که واقعا سرطان داشته و توسط فردخاصی شفاء یافته است !!
از ذکر اخبار دروغ و شایعه پراکن که شاهدش دم روباه است هم نگذریم که فقط برای فریب عوام نادان و ساده لوح و سوء استفاده از عقاید مذهبی شان در سایت های مذهبی منتشر می شود.بالاخره طبیعی است که هر مذهبی به تبلیغات در جهت منافع خودش دست بزند.
من که نمی دانم اصلا حسن جواد پوری در کار هست یا خیر و این شخص بیماری اش چیست و اصلا بیمار بوده یا خیر پیش کدام پزشک و چه زمانی رفته ودر حال حاضر که این نوشته ها را تایپ می کنم اصلا زنده است یا خیر.شما چطور؟!
به جان خودم از وقتی این تاپیک رو دیدم منتظر اظهار فضل شما بودم
چند تا تناقض تو حرفاتون گرچه کلش نظر شخصی بود!!!
وقتی خبرهای بعدش جایی گفته نمیشه شما از کجا میفهمین دوباره مریضی برگشته؟!!!
چطور برای یه با خدا دروغه اما به گفته خودتون بی خدایانی رو میشناسید که بعد مدتی شفا یافته اند؟!!!
شما پزشک هستید که اشتباه رو تشخیص دادید؟!!!
اون دو خط آخر رو هم اول مینوشتید و خودتون رو راحت میکردید!!!
شما اگر کمی از خواب بیرون بیایید نمونه هایی رو خواهید دید ولی افسوس که ...
در ضمن همینجا خودم به تمام مغلطه هایم من جمله پهلوان پنبه و حمله به شخص و ... اعتراف میکنم پس لازم نیست شما دوباره تکرارش کنید:دی

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده همانند گذشته وقت بحث و جدل پیرامون مسائل مختلف را ندارم اما به عنوان آخرین پستم در این تاپیک توضیحاتی میدم و قضاوت را به خواننده واگذار می کنم.
من سعی می کنم معقولانه و علمی به مسائل نگاه کنم.این مسائلی که من میگم از لحاظ علم روانشناسی ثابت شده است.فقط کافی است یک مطالعه مختصر پیرامونش داشته باشید.قدرت تلقین فوق العاده نیرومند است. آزمایش های معروفی هم در این زمینه وجود دارد که پیشنهاد می کنم مطالعه کنید.مثال بیمارانی که بعد از مدتی هم بیماری شان بر می گردد را بر حسب تجربه شخصی ام از مشاهده این موارد گفتم.به هر حال بنده هم همانند بسیاری از ایرانیان در یک خانواده مذهبی رشد کرده ام و از این دست مثال ها زیاد شنیدم و در فامیل های دور و نزدیک دیده ام.البته خوشحالم که توانستم بر خلاف خانواده ام از شر این خرافات و افکار مسموم کننده رهایی پیدا کنم.نمی دانم آیا موسسه ای مستقل آماری در این زمینه منتشر کرده یا خیر که بتوان به آن استناد کرد.به هرحال من ادعا نمی کنم در همه موارد بیماری بر می گردد.خیر این موضوع بستگی به متغیرهای زیادی دارد و نمی توان در موردش با قاطعیت اظهار نظر کرد.اما حرف اصلی من این بود که ما از شرایط آنها و بهبودی نسبی فعلی آنها مطلع می شویم اما هیچ اطلاعات تکمیلی از سرنوشت آنها در آینده پیدا نمی کنیم.
فرمانروای بدن مغز است وقتی که به چیزی اعتقاد پیدا کرد تمام انرژی های نهفته و بالقوه اش را برای آن گرد آوری کرده و تمرکز
می دهد و با تحریکات الکتریکی و تکانه ای خود اعضا و بافتهای خفته را بیدار می کند.
به مثالی هم که زدم خوب دقت نکردید.می خواستم بگم که این موضوع ارتباطی با زیارت قبور و مسائل اعتقادی ندارد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا