فانوس تنهایی
مدیر بازنشسته
وقتی عاشق شدی چه خصلتایی پیدا میکنی
وقتی عاشق میشی خصوصیاتی پیدا میکنی که خاصن وقابل توصیف نیست باید ادم عاشق بشه تا درک کنه وگرنه هر چی هم وصف کنی فایده ای نداره
کاملا مخالفم.سلام خوبید امیدوارم دلتون سبز باشه
میخواستم ببینم اگه یکیو دوست داشته باشی یعنی عاشقش شدی
خوب منم تجربه ندارم ولی فکر می کنم شرایط خاصی نداشته باشهدر مورد چیزی که تجربه نداشتم اظهار نظر نمیکنم.
منم موافقم ولی خوب این دوستان شما بستگی داره چه جوری باشه ؟؟؟؟؟کاملا مخالفم.
این دو مورد کاملا از هم جدان میتونی یکی رو دوست داشته باشی اما عاشقش نباشی حتی میتونی با یکی دوست باشی و حتی کوچکترین احساسی نسبت بهش نداشته باشی.
منم با بقیه موافقم. عشق با دوست داشتن فرق داره.سلام خوبید امیدوارم دلتون سبز باشه
میخواستم ببینم اگه یکیو دوست داشته باشی یعنی عاشقش شدی
نه! به نظر من اگریه نگاه به بیستون بندازید تفاوت علاقه وعاشق بودنو می فهمید شما حاضرید برای معشوقتون کوه بکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
فرق چندانی نمیکنه دوستی هر جوری باشه با عاشقی جداست مگر اینکه اول دوستی باشه و بعد عاشق شدن که باز هم از هم جدان.منم موافقم ولی خوب این دوستان شما بستگی داره چه جوری باشه ؟؟؟؟؟![]()
راستی چرا؟راستی یه سوال. چرا همیشه یه پای تاپیکایی که سوال عشقی دارن جناب تنهایی هست؟؟؟ معمولا هم صاحب تاپیک ایشون هستن.
یه کم با حرفهاتون موافق نیستم اگر شرایط خاص نباشه فکر نمیکنم عشق بوجود بیادخوب منم تجربه ندارم ولی فکر می کنم شرایط خاصی نداشته باشه
فقط یکمی احساس یه کم آدم بیکار باشه که وقت داشته باشه به عشقش فکر کنه
بقیه ی موارد را شماها که تجربه داشتین باید در اختیار ما قرار بدین
اینجا مثل این که بر عکس شده![]()
من یکی که خسته شدم از بس که این سوالو شنیدم.عشق یعنی چی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در شرایط حاضر کدوم رو ترجیح میدین؟ خونه؟ ماشین؟ آپارتمان یا ویلایی؟ کدومش خوبه؟ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
تهرانی های واجد شرایط ، بشتابید | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
شرایط حذف نمره زیر 10 از کارنامه دانشجویان | گفتگوی آزاد | 11 | |
A | شرایط فعلی | گفتگوی آزاد | 4 | |
H | شرایط عجیب یک خانم برای ازدواج | گفتگوی آزاد | 5 |