شما این کارت پایان خدمت رو بگیر که بتونی آزاد و رها باشی. بعد خواهی دید که فرصت های زیادی بشما رو خواهد کرد. بشرطی که مجرد باشی و بتونی هر تصمیمی خواستی برای زندگیت بگیری.من نمیتونم حرفای شما رو رد کنم.
ولی فقط میدونم داره ظلم میشه در حقم.
من با خوندن نظرات شما کلا از زندگی زده میشم چه برسه به ازدواجشما انسان فرهیخته و با دانشی هستید و قطعا با خانواده ای و با انسانی ازدواج میکنید که ممکنه هیچ مشکلی با خانواده و یا با خود ایشان نداشته باشید. بحث سر خود ازدواج نیست. عمده گرفتاری ها تو حاشیه زندگی مشترک رخ میده. الان که مجرد هستید هیچکس تو محیط کار نمیتونه بشما زور بگه, فوقش میزنی تو گوشش و میای بیرون. ولی اگه فردای روزگار که در شرایط مادی و رفاهی نسبتا ضعیف ازدواج کردید دیگه مجبورید بخاطر هزینه های کمرشکن تو محیط های بد کاری و تو هر شرایطی کوتاه بیایید و غرورتان هر روز جریحه دار تر میشه.خانمتان کم کم شما رو مجبور خواهد کرد که تو خونه مستقل زندگی کنید. گاها حتی اگه ایشان هم اینکارو نکنه بعد یه مدت برای اینکه احترام ها حفظ بشن ممکنه خود شما تصمیم بگیری بری مستاجری. اونوقت مجبوری یا هر سال بیشتر بری سمت حاشیه شهر و یا هر چی کار کردی بدی صاحبخونه بخوره.
در هر حال اگه قبل ازدواج یه کار متوسط و یه آپارتمان نقلی دست و پا بکنی, راحت تر میتونی ازدواج کنی و صاحبخونه هم نمیتونه بخاطر صدای گریه بلند فرزندت از خونش بیرونتون بکنه و......
کلا اگه بخوای یه عمر مردانه و با اراده خودت زندگی بکنی بهتره اول یکم به زیرساخت های اولیه زندگی مشترک دست پیدا بکنی بعد ازدواج و بعدش دیگه درآمدت رو خرج اجاره و کرایه و اینا نمیکنی و میتونی هم پس انداز داشته باشی و هم اینکه روحیه ت هیچوقت آشفته نمیشه. مرسی
شما این کارت پایان خدمت رو بگیر که بتونی آزاد و رها باشی. بعد خواهی دید که فرصت های زیادی بشما رو خواهد کرد. بشرطی که مجرد باشی و بتونی هر تصمیمی خواستی برای زندگیت بگیری.
بسته بودن بخش پیام خصوصی و چند بخش دیگه از پروتابل من مربوط به مشکل نرم افزاری هست و فعال نمیشه. بمحض رفع مشکل بشما اطلاع خواهم داد.اجازه میدید یه پیغام خصوصی به شما بدم؟
پیغام خصوصیتون بسته هست. من یه دغدغه شخصی دارم میخوام اگه بشه به عنوان یه خانم نظرتونو بدونم...قضیه عشق و عاشقی و ازین حرفا نیست فقط به مشکلات جامعه مربوط میشه که بیشتر شخصی هست.
تهمت نزن برادر گرامی. من همچین حرفایی نزدم. شما دیگه چرا؟من با خوندن نظرات شما کلا از زندگی زده میشم چه برسه به ازدواج
در کل اینهمه که پستاتونو خوندم تو باشگاه فک میکنم دیدگاهتون به زندگی خیلی سخت گیرانه اس!(و البته یکمی منفی)
میگین ازدواج نکنیم
قرآن نخونیم
تاپیک نزنیم برا ختم قران و صلوات و ...
خلوتی با خدا نداشته باشیم...راستیتش اونوقت خواجه عبداله انصاری و بقیه نباید مناجات نامه مینوشتن که فایده ای نداره!
و...
به نظرم بهتره یکم زندگیو آسون بگیرین![]()
تهمت نزن برادر گرامی. من همچین حرفایی نزدم. شما دیگه چرا؟
بسته بودن بخش پیام خصوصی و چند بخش دیگه از پروتابل من مربوط به مشکل نرم افزاری هست و فعال نمیشه. بمحض رفع مشکل بشما اطلاع خواهم داد.
من میگم اگه میخواین ازدواج بکنین شرایط ازدواج رو فراهم کنید بعد.من با خوندن نظرات شما کلا از زندگی زده میشم چه برسه به ازدواج
در کل اینهمه که پستاتونو خوندم تو باشگاه فک میکنم دیدگاهتون به زندگی خیلی سخت گیرانه اس!(و البته یکمی منفی)
میگین ازدواج نکنیم
قرآن نخونیم
تاپیک نزنیم برا ختم قران و صلوات و ...
خلوتی با خدا نداشته باشیم...راستیتش اونوقت خواجه عبداله انصاری و بقیه نباید مناجات نامه مینوشتن که فایده ای نداره!
و...
به نظرم بهتره یکم زندگیو آسون بگیرین![]()
نه. اینا نیست. این یه مشکل نرم افزاری بین من و همسرم هست که توافق کردیم اون بخش ها بسته بمونه.شاید تنظیماتشو دستکاری کردین. به قسمت تنظیمات شخصی برید و گزینه on رو انتخاب کنین.
به شکل زیر توجه کنین:
![]()
من میگم اگه میخواین ازدواج بکنین شرایط ازدواج رو فراهم کنید بعد.
من میگم اگه میخواین قرآن بخونین با درک معانی آیات بخونین
من میگم برای ختم قرآن تاپیک میزنید در پایان تاپیک هر چه از پیام آیات درک کردید تو تاپیک بنویسید تا همه استفاده کنند
من میگم اگه میخواهید با خدا خلوت کنید برید بعد نماز تو دلتون با خدا حرف بزنید
من چیا گفتم اونوقت شما چی برداشت کردی. استغفار کن برادر
بله. من هم با شما موافقم. تا میتونیم باید از قرآن و احادیث و اینکه چی میگن بیشتر بفهمیم و این ممکن نمیشه مگه اینکه بدونیم این آیات معنیشون چیه تا اونوقت بفهمیم و عمل کنیم. شعار نه. عملخب همین دیگه شرایط ازدواجی که میگین: خونه-شغل مناسب- پول کافی و....!
خوندن قرآن البته که باید معنی باشه
ختم قرآنم شما خودتون دست به کار بشین و طرحشو اجرا کنید...
خلوتی با خدا نوشتن منافاتی نداره...همونطور که گفتم اونموقع نباید اینهمه مناجات نامه نوشته میشد!
کلا گفته شده تا میتونید از خدا و امامان بنویسید و همه جارو پر کنید...ولی اینطوری که شما میگین بیشتر به گوشه نشینی و مرتاض بودن و...
استغفار وظیفه هر بنده خدایی هستش
حتی پیامبر خدا از هر مجلسی که برمیخواستن چندین بار استغفار میکردن
من بسهم خودم از استاتر تاپیک عذر خواهی میکنم که ایشون بدون هم آهنگی اومد و مسیر تاپیک رو به مسیر دیگری کشوند.
من بسهم خودم از استاتر تاپیک عذر خواهی میکنم که ایشون بدون هم آهنگی اومد و مسیر تاپیک رو به مسیر دیگری کشوند.
بله حرفشون درسته. آیا خود شما که احتمالا به ازدواج فکر میکردید, در این مورد چه تصمیمی داشتید؟اینو جواب بدید تا منم در مورد خرید خونه راه حل عرض کنم.مشکلی نیست...هم شما و هم ان دوست عزیز برای من محترم هستید...پیش میاد..گاهی یکمی اختلاف نظر پیش میاد..مهم اینه که احترام متقابل رعایت بشه...فقط همین.
ولی:
حرف همین دوستمون(omid20110) که میگه خونه خریدن برای یه جوون چند سال طول میکشه، اینو چطور میخواین توجیح کنین...حرفشون انصافا درسته. خرید خونه خیلی طول میکشه تا پولش مهیا بشه...به صورت اقساط میشه خونه خرید؟!؟!
خیلی عالیست. اول به من بگو تا بحال از نظرات من چه برداشتی کرده ای ؟
مسیر تاپیک عوض شده؟!
هم آهنگی نه هماهنگی
ضمنا تاپیک تدبر در قرآنو زدم ببینم از حرف تا عملتون چقدر فاصله داره![]()
بله حرفشون درسته. آیا خود شما که احتمالا به ازدواج فکر میکردید, در این مورد چه تصمیمی داشتید؟اینو جواب بدید تا منم در مورد خرید خونه راه حل عرض کنم.
خیلی عالیست. اول به من بگو تا بحال از نظرات من چه برداشتی کرده ای ؟
این فکر خیلی منطقی و عالیست. اگه بتونی در کنار ازدواج پول کافی برای دادن رهن کامل بدون اجاره جمع بکنی , و مجبور نباشی اجاره بدی اونوقت میشه پس انداز داشت. از طریق مشارکت در ساخت و ساز میشه صاحب خونه شد. به این صورت که خیلی از بساز بفروش ها که پول کافی ندارند میان با چن نفر مشارکت میکنند که هم وام بگیرند و هم بموازات پیشرفت کار کم کم پول میذارن تا طی دو سه سال آپارتمان ساخته میشه و واحد ها بین اعضاء تقسیم میشه.احتمالا که نه..صد در صد به ازدواج فکر میکنم ولی با حرفای شمای در این مقطع.....!!
به این فکر میکردم برم سر کار و پول جمع کنم و بعدش مستاجری و یواش یواش اقدام برای خرید خونه یا ساخت خونه...
حالا شما بگو تا ببینیم چی پیش میاداگه برداشتمو بگم میگین استغفار کن بردار خخخ![]()
حالا شما بگو تا ببینیم چی پیش میاد
این فکر خیلی منطقی و عالیست. اگه بتونی در کنار ازدواج پول کافی برای دادن رهن کامل بدون اجاره جمع بکنی , و مجبور نباشی اجاره بدی اونوقت میشه پس انداز داشت. از طریق مشارکت در ساخت و ساز میشه صاحب خونه شد. به این صورت که خیلی از بساز بفروش ها که پول کافی ندارند میان با چن نفر مشارکت میکنند که هم وام بگیرند و هم بموازات پیشرفت کار کم کم پول میذارن تا طی دو سه سال آپارتمان ساخته میشه و واحد ها بین اعضاء تقسیم میشه.
طرز گفتنم بد نیست فقط رک و پوست کنده ست.تقصیر از من نیست . حقیقت همیشه برای ایرانی جماعت تلخه.من نظرات شمارو میدونم چی میخواین بگین ولی بدتون نیاد یکم طرز گفتنتون بده طوریکه باعث میشه افراد فرار کنن تا جذب عقیدتون بشن...
من برم استغفار کنم![]()
این فکر خیلی منطقی و عالیست. اگه بتونی در کنار ازدواج پول کافی برای دادن رهن کامل بدون اجاره جمع بکنی , و مجبور نباشی اجاره بدی اونوقت میشه پس انداز داشت. از طریق مشارکت در ساخت و ساز میشه صاحب خونه شد. به این صورت که خیلی از بساز بفروش ها که پول کافی ندارند میان با چن نفر مشارکت میکنند که هم وام بگیرند و هم بموازات پیشرفت کار کم کم پول میذارن تا طی دو سه سال آپارتمان ساخته میشه و واحد ها بین اعضاء تقسیم میشه.
طرز گفتنم بد نیست فقط رک و پوست کنده ست.تقصیر از من نیست . حقیقت همیشه برای ایرانی جماعت تلخه.
اولا زندگی مشترک باید عاشقانه باشه. پس تا عاشق نشدی به هیچی فکر نکن. بعدشم میتونی تو سربازی هم با نوشتن پروژه های علمی و نظایر اون پول دربیاری. معمولا بعد از آموزشی همه سرباز ها میوفتن تو شهر خودشون. شما هم ساعت دو به بعد مرخص میشی و بعد از ظهر ها میتونی کار کنی. در ضمن میتونی از طریق نت بازار هم کار کنی. اینا یعنی گامهای اولیه برای کسب درآمد که بعد از اتمام خدمت پس انداز قابل توجهی میشه. بعدشم میتونی با یه خانم کارمند یا معلم ازدواج کنی که درآمدتون بیشتر میشه.خب بیایم یه برنامه زندگی بنویسیم!...خوبه آینده نگر باشیم!
الان من 27 سالمه..تا 29 سالگی سربازی دارم...بعدش چون پولی ندارم باید کار کنم و پول جمع کنم تا پول رهن خونه فراهم بشه..اینم حدود دو سال زمان میگیره! الان من شدم 31 سالم!
یعنی من 31 سالگی ازدواج کنم؟! یا بعد سربازی(یعنی 29 سالگی)؟! بعد سربازی که پولی ندارم خونه رهن کنم؟! مگر اینکه بعد سربازی، ازدواج کنم و اجاره نشین باشم با همون پولی که کار میکنم!
هر جوری حساب میکنم واقعا اصلا دخل و خرج جواب نمیده!!...الان دارم به خودم میگم چرا اصلا به ازدواج فکر میکردم!!...دنبال یه تک دختر خوب باشم بهتره!!
خیلی وضعم خرابه که!! خدا عاقبت همه جوانان رو به خیر کنه!!
فرصت بشه حتماممنون از نظرتون...
دوست دارم باز هم این تاپیک رو همراهی کنین...
ولی معمولا به این فک میکنم نگم (اگر)، بگم باید بشه باید اتفاق بیفته....با کلمه (اگر) میانه خوبی ندارم. کلا ازش خوشم نمیاد. چون کلمه (اگر) رو معمولا کسی میگه که بی اراده و آشفته هست. کلا نظر من اینه که اگه کسی بخواد در زندگیش(چه قبل ازدواج و چه بعد ازدواج و در زندگی)، این (اگر ها) رو همش بکار ببره، زندگیش جریان نداره و گاه و بی گاه توقف داره. چون آدم ترسو و بی اراده ای هست...منظورم به شما نیست...فقط حرف دلمو زدم.
دوست دارم نظر شما و بقیه رو هم در این رابطه بدونم.
باتشکر از وقتی که میزارید.
با سلام و احترام.
هدف از ایجاد تاپیک اینه ...
در انتها هم باید بگم که خدا توی زمینه ازدواج بحث هزینه ها و مخارج زندگی را خودش تقبل کرده و شما نمی خواهد غصه اون رو فقط بخورید فقط باید توجه کنید که خدا یک سری شرایط قرار داده و شما توی فکر اون شرایط باشید و وقتی اون ها را تامین کردید بدونید که خدا از در های غیبش خوب براتون برکت می فرسته و این را من به شخصه تجربه کردم
د
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع) | مشاوره ازدواج | 9 | |
![]() |
ویژگیها و شرایط لازم دختر و پسر برای ازدواج | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 |