شایعه پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چند تا لایک داره؟!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میدونید چقدر شکایات قضایی در قبال بی اخلاقی و بی ادبی و هزار مسئله دیگه در این باره شده؟........
وقتی این رویه وجود داره.........فیلـتذینگ هوشمند هم جواب نده .......راهی جز اون مسئله نمیمونه........در ضمن حساب وایبر که نرم افزار جاسوسی است در خدمت صهیونیست ها از بقیه شبکه ها جداست
دراین که وایبرنرم افزارصهیونیسیته اطلاعی ندارم واظهارنظرنمیکنم ولی این درست نیست فیسبوک ووایبروواتس اپ وماهواره واینترنت و... همه چی روممنوع کنی!نه این وایبرخوبه یابده .حکومت نمیتونیه مردمو ازهمه محروم کنه.نتیجه بدی داره!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما در یک نقطه ایران زندیگ میکنی ..........ایران کشور بزرگی است .......حالا بهتر شد
خب یه سری مردم اینجورین یه سری هم نیستن .......پس جمع بستن به نام مردم اشتباه است........اگر علاقه مند به پخش خبر هستند چرا نرفتند رشته خبرنگاری؟.........تو زمینه رشته خودشون هم این چنین خبر پخش میکنن؟........یا صرفا دنبال لایک گرفتن و این مسائل هستن؟!
شاید........
چقد نقطه میزاری،عادتت هستا :D ........................................................................................................................ :D
آره خیلی ها دنبال لایک و احترامن،حتی با اینکه از راه نادرست بدستش بیارن.دنبال احترامن و به هر قیمتی شده دوست دارن بدستش بیارن.حتی یه جمله ی خشکو خالی.باورت نمیشه ولی چنین احساسی رو از خییییییییلی از دوستام دیدن،یه پست میزارن،تا 2-3ساعت چک میکنن کی خونده کی لایک کرده کی نظر داده،عاشق اینن که بهش توجه بشه!
این جمعیت جوون ما هست واقعا من با چشمای خودم دیدم.نمیدونم شاید توی این قضایا نیستی یعنی منظورم فیس بوک و واتس آپ،ولی اگر باشی و تو یه خوابگاه 700 نفره ی پسر ها زندگی کنی،متوجه میشی 80 که نه ولی 60% جوون ها با این جور مسائل احترامی درگیرن.
نیـــــــــــــاز دارن ، چه کنیم :|

راستی » تا گوش شنوایی نباشه،اون خبر پخش نمیشه.وقتی گوش من (نمیگم ایران :D ) میشنوه سپس قضاوت میکنه یعنی چی؟ یعنی من خوراکم شنیدن شایعه هست و دوست دارم قضاوت کنم، کسیکه میبینه من اینجوریم اونم شروع میکنه به دادن دروغ و شایعه به من. و این سیکل کامل میشه.

مث قضیه ی حجاب شده که میگن مرد باید چشاشو بگیره،بعضیا میگن نه زن باید بپوشونه مرد تحملش کمه :D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دراین که وایبرنرم افزارصهیونیسیته اطلاعی ندارم واظهارنظرنمیکنم ولی این درست نیست فیسبوک ووایبروواتس اپ وماهواره واینترنت و... همه چی روممنوع کنی!نه این وایبرخوبه یابده .حکومت نمیتونیه مردمو ازهمه محروم کنه.نتیجه بدی داره!

نرم افزارهایی که سالم است باید استفاده بشه ......ولی نرم افزاری که ماهیتش مشکل داره و یه امر ثابت شده اس دلیلی برای باز بودنش نیست ..........در بسیاری از کشورها وایبر مسدود است

[h=1]وایبر مدیا شرکتی در لاس‌وگاس می‌باشد که در قبرس به ثبت رسیده‌است و مراکز توسعه آن در بلاروس و اسرائیل قرار دارند. این شرکت را تلمن مارکو و ایگور مگزینیک، که دوستان یکدیگر در هنگام کار در نیروهای دفاعی اسرائیل بوده‌اند تاسیس کردند. این شرکت در اسرائیل اداره می‌شود، و البته بسیاری از تولید و توسعه آن به‌خاطر کمتربودن هزینهٔ نیروی کار در بلاروس، در این کشور انجام شده‌است.[/h]
[h=3]وایبر - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد[/h]

قطعا ..........و بایستی جایگزین بذاره.........یا بر اون ها نظارت کنه........اینترنت رو کسی ممنوع نکرده ..........الآن ما داریم از اینترنت استفاده میکنیم .......با فیلترینگ شبکه های اجتماعی ژاپن و سایر کشورها مثل ژاپن مخالفم........ولی برای محتویات خلاف اخلاق و اکاذیب بایستی فکری کرد .......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد نقطه میزاری،عادتت هستا :D ........................................................................................................................ :D
آره خیلی ها دنبال لایک و احترامن،حتی با اینکه از راه نادرست بدستش بیارن.دنبال احترامن و به هر قیمتی شده دوست دارن بدستش بیارن.حتی یه جمله ی خشکو خالی.باورت نمیشه ولی چنین احساسی رو از خییییییییلی از دوستام دیدن،یه پست میزارن،تا 2-3ساعت چک میکنن کی خونده کی لایک کرده کی نظر داده،عاشق اینن که بهش توجه بشه!
این جمعیت جوون ما هست واقعا من با چشمای خودم دیدم.نمیدونم شاید توی این قضایا نیستی یعنی منظورم فیس بوک و واتس آپ،ولی اگر باشی و تو یه خوابگاه 700 نفره ی پسر ها زندگی کنی،متوجه میشی 80 که نه ولی 60% جوون ها با این جور مسائل احترامی درگیرن.
نیـــــــــــــاز دارن ، چه کنیم :|

راستی » تا گوش شنوایی نباشه،اون خبر پخش نمیشه.وقتی گوش من (نمیگم ایران :D ) میشنوه سپس قضاوت میکنه یعنی چی؟ یعنی من خوراکم شنیدن شایعه هست و دوست دارم قضاوت کنم، کسیکه میبینه من اینجوریم اونم شروع میکنه به دادن دروغ و شایعه به من. و این سیکل کامل میشه.

مث قضیه ی حجاب شده که میگن مرد باید چشاشو بگیره،بعضیا میگن نه زن باید بپوشونه مرد تحملش کمه :D
پس بحث خودشیفتگی است .........البته نمیدونم چرا گفتی احترام.......دقیقا چه احترامی این جا متوجه فردی میشه که خبر مرگ یک بازیگر رو قبل اینکه منابع رسمی نشر بدن نشر بده؟.........یا وقتی خبر دروغ باشه یعنی بازم احترام وجود داره؟!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک سوال شخصی ازت دارم محممد اقا
چرا اسمتو گذاشتی محممد اقا؟؟ اون اقاش برای چیه؟؟؟
به بحثم ربط داره اسپم نیس

سوال شخصی رو تو بحث عمومی نمیکنن.......پ.خ بدین پاسخ خواهم داد.......چون ظاهرا نادانسته اسپم کردین ......برخلاف حرفی که در پستم گفتم عمل میکنم

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بحث خودشیفتگی است .........البته نمیدونم چرا گفتی احترام.......دقیقا چه احترامی این جا متوجه فردی میشه که خبر مرگ یک بازیگر رو قبل اینکه منابع رسمی نشر بدن نشر بده؟.........یا وقتی خبر دروغ باشه یعنی بازم احترام وجود داره؟!
آها آفرین...
تصور میکنه احترامه.احترام نیست،فکر میکنه مهم شده،ولی آدم که با یه خبر مهم نمیشه، فکر میکنه جزء آمار اومده و قبلا نبوده!
ادامه همون صحبتیه که داشتم،از کمبود هست.واقعیت هستش.

و جالبه بدونی من با دقت این رفتارا رو مرور میکردم،اکثر کساییکه واقعا توی زندگیشون از لحاظ مثلا عاطفی یا از لحاظ مالی یا از یک لحاظ خاصی احساس ضعف شدیدی میکردن،میدیدم که خیلی بیشتر دنباله رو اینجور مسائل هستن.ببین غیبت نشه مثلا دوستم از لحاظ چهره همیشه احساس ضعف داشت خودشو زشت و قد کوتاه و بد ریخت میدید،خیلی دقت میکردم که بشدت به نظرات دیگران حساس بود.یا دوست دیگری داشتم میدیدم خیلی ساده لاف میزنه و دروغ میگه در مورد خودش و روابطش، جالبه بدونی از 24ساعت روز حدودا 15ساعت با موبایل به فیس بوک وصل بود و شر و ور میگفت و شر و ور میشنید،میرف چک میکرد کی در فلان تاریخ فلان مطلبش رو لایک کرده،بعد میرفت توی صفحه شخصی طرف و ازش میپرسید چرا فلان پست منو لایک کردی
خلاصه خیلی وضعیت وخیمه :D

البته بگم من اصلا خوشحال نیستم که دارم این حرفا رو میزنم،من خودم ایرانی ام و در ایران هم خواهم مُرد ولی دوست ندارم وضعیت فرهنگی و جوان های ما این شکلی باشه.اصلا مقصرش خود برنامه واتس آپ و فیس بوک نیست،حقیقتا 100% مقصر خود ما،خانواده ها،نوع فرهنگی که رشدمون داده هستش و فیس بوک و واتس آپ و غیره حتی به قول خودت اگر اسرائیل ساخته باشدش،فقط کاتالیزورن.اگر خوب بودیم،بیشتر خوب میشدیم و اگر بد هستیم،مسلما بدی رو نمایش خواهیم داد.

ایشالا کمتر ازین مسائل ببینیم.
===================
ما برای فضای مجازی قوانین قضایی مناسبی نداریم
البته الحمدالله جدیدن خیلی بهتر شده.
ولی هنوز کامل نیست.

مثلا اگر من جایی ببینم در مورد من اومدن گفتن آقای M.A777 رفته 3 میلیارد تومن دزدی کرده، و بتونم شکایت کنم و طرف و خبرگذاریشو بدبخت کنم یا فلان نفر رو گیر بیارم ازش حقمو بگیرم،آبرومو بگیرم،این قانون عالیه.
امیدوارم اینجور قوانین و پیگیری ها هم اضافه بشه و جدی تر بشه پیگیریش کرد.چون اتفاقا پیگیری ها در فضای مجازی خیلی راحت تره و همه چیز سند داره.

ولی اینکه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم،جواب نمیده! اصلا جواب نیست!!(مثلا فی-ل.ت*ر و غیره)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها آفرین...
تصور میکنه احترامه.احترام نیست،فکر میکنه مهم شده،ولی آدم که با یه خبر مهم نمیشه، فکر میکنه جزء آمار اومده و قبلا نبوده!
ادامه همون صحبتیه که داشتم،از کمبود هست.واقعیت هستش.

و جالبه بدونی من با دقت این رفتارا رو مرور میکردم،اکثر کساییکه واقعا توی زندگیشون از لحاظ مثلا عاطفی یا از لحاظ مالی یا از یک لحاظ خاصی احساس ضعف شدیدی میکردن،میدیدم که خیلی بیشتر دنباله رو اینجور مسائل هستن.ببین غیبت نشه مثلا دوستم از لحاظ چهره همیشه احساس ضعف داشت خودشو زشت و قد کوتاه و بد ریخت میدید،خیلی دقت میکردم که بشدت به نظرات دیگران حساس بود.یا دوست دیگری داشتم میدیدم خیلی ساده لاف میزنه و دروغ میگه در مورد خودش و روابطش، جالبه بدونی از 24ساعت روز حدودا 15ساعت با موبایل به فیس بوک وصل بود و شر و ور میگفت و شر و ور میشنید،میرف چک میکرد کی در فلان تاریخ فلان مطلبش رو لایک کرده،بعد میرفت توی صفحه شخصی طرف و ازش میپرسید چرا فلان پست منو لایک کردی
خلاصه خیلی وضعیت وخیمه :D

البته بگم من اصلا خوشحال نیستم که دارم این حرفا رو میزنم،من خودم ایرانی ام و در ایران هم خواهم مُرد ولی دوست ندارم وضعیت فرهنگی و جوان های ما این شکلی باشه.اصلا مقصرش خود برنامه واتس آپ و فیس بوک نیست،حقیقتا 100% مقصر خود ما،خانواده ها،نوع فرهنگی که رشدمون داده هستش و فیس بوک و واتس آپ و غیره حتی به قول خودت اگر اسرائیل ساخته باشدش،فقط کاتالیزورن.اگر خوب بودیم،بیشتر خوب میشدیم و اگر بد هستیم،مسلما بدی رو نمایش خواهیم داد.

ایشالا کمتر ازین مسائل ببینیم.
===================

البته الحمدالله جدیدن خیلی بهتر شده.
ولی هنوز کامل نیست.

مثلا اگر من جایی ببینم در مورد من اومدن گفتن آقای M.A777 رفته 3 میلیارد تومن دزدی کرده، و بتونم شکایت کنم و طرف و خبرگذاریشو بدبخت کنم یا فلان نفر رو گیر بیارم ازش حقمو بگیرم،آبرومو بگیرم،این قانون عالیه.
امیدوارم اینجور قوانین و پیگیری ها هم اضافه بشه و جدی تر بشه پیگیریش کرد.چون اتفاقا پیگیری ها در فضای مجازی خیلی راحت تره و همه چیز سند داره.

ولی اینکه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم،جواب نمیده! اصلا جواب نیست!!(مثلا فی-ل.ت*ر و غیره)

یعنی دچار چندگانگی شخصیت شدن و به خاطر بی توجهی خانواده بهشون دچار همچین مسئله ای شدن که دنبال جلب توجه هستن به هر قیمتی ........و با یه لایک انگار دنیا رو بهشون دادن؟!

اگر وضعیت جوونای امروز ما واقعا این چنین شده ............خدا همه رو هدایت کنه......

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یعنی دچار چندگانگی شخصیت شدن و به خاطر بی توجهی خانواده بهشون دچار همچین مسئله ای شدن که دنبال جلب توجه هستن به هر قیمتی ........و با یه لایک انگار دنیا رو بهشون دادن؟!

اگر وضعیت جوونای امروز ما واقعا این چنین شده ............خدا همه رو هدایت کنه......

واقعا همینطوره
اصن الان لایک شده یه ارزش برا جووونا ........به خاطر بی توجهی خونواده ها نیست گمونم شاید واسه اینه که نتونستن یه جورایی خودشونو تو جامعه میون مردم ثابت کنن و دیده شده باشن
یه عده عقده لایک دارن انگاری

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز

:eek:
جالبه خیلی قشنگ بررسی کردی.حرفی که میخواستم بزنم رو خیلی بهتر از من گفتی.
دقیقا درسته.حقیقتش من اصلا دلم نمیخواد اینو مطرح کنم،ولی به عنوان یه داداش کوچیک از من قبول کن که واقعا این مسئله هست،چون باور کن با چشمای خودم میبینم.من 4سال بود توی خوابگاه 600-700نفره پسر زندگی میکردم با صد نفر حداقل سلام علیک و رفت و آمد داشتم و با چشمای خودم میدیدم.
برای همین با این مسائل در ارتباط بودم.خودمم توی فیس بوک همیشه میرفتم ولی خیلی سطحی تر از دوستای دیگم.

قربون خدا برم،ای کاش میشد این مسائل رو با یه نسخه پیچی حل کرد،ای کاش میشد مملکت به جوان ها دقت بیشتری میکرد،بخدا اینا بزرگ بشن(همین من) میتونیم یک مملکت رو ، رو به جلو ببریم یا با این همه عقده و کم توجهی،مملکت رو به گند میکشیم؟
بزرگامون که واسه همیشه زنده نیستن این ماییم که میریم سر کار،الآن شما 4تا رئیس عقده ای ببینی،قطعا 20سال آینده میشه صد تا!
شاید این مسائل کوچیک بنظر برسن،ولی بخدا خیلی مهمن.
بخدا...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا همینطوره
اصن الان لایک شده یه ارزش برا جووونا ........به خاطر بی توجهی خونواده ها نیست گمونم شاید واسه اینه که نتونستن یه جورایی خودشونو تو جامعه میون مردم ثابت کنن و دیده شده باشن
یه عده عقده لایک دارن انگاری

یعنی شما معتقدین اجتماعی نیستن و گوشه گیری رو ترجیح میدن؟........اینکه کسی نتونه تو جامعه خودشو اثبات کنه همین تعابیر میشه........البته من در خیابونای شهر که قدم میزنم همچین احساسی ندارم ..........

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یعنی شما معتقدین اجتماعی نیستن و گوشه گیری رو ترجیح میدن؟........اینکه کسی نتونه تو جامعه خودشو اثبات کنه همین تعابیر میشه........البته من در خیابونای شهر که قدم میزنم همچین احساسی ندارم ..........

نه منظورم این نبود ک اجتماعی نیستن ...
نمی دونم منظورمو چجوری بگم ولی مثلا ببینین یه حادثه ای پیش میاد میبینی طرف دوربین دستش فیلم میگیره با سرعت برق میرسونه خودشو یه جا که اونو تو نت نشر بده که از همه زودتر اینکارو کرده باشه
من خودم همچین شخصی رو که میبینمفکمیکنم دوست داره جلب توجه کنه و دیده بشه
دوست داره یه چیزی داشته باشه که بقیه نداشته باشن
نمیدونم منظورمو متوجه شدین

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه منظورم این نبود ک اجتماعی نیستن ...
نمی دونم منظورمو چجوری بگم ولی مثلا ببینین یه حادثه ای پیش میاد میبینی طرف دوربین دستش فیلم میگیره با سرعت برق میرسونه خودشو یه جا که اونو تو نت نشر بده که از همه زودتر اینکارو کرده باشه
من خودم همچین شخصی رو که میبینمفکمیکنم دوست داره جلب توجه کنه و دیده بشه
دوست داره یه چیزی داشته باشه که بقیه نداشته باشن
نمیدونم منظورمو متوجه شدین
متاسفانه متوجه نشدم!...........ولی فکر میکنم این جور افراد میخواستن خبرنگار بشن.......ولی تحت فشار حالا به هر صورتی نتونستن و به رشته ای که درجه اهمیت کمتری براشون داشته رو اوردن

البته یه موقع هست یه خبر خوبه .........چرا که نه......چه کسی بدش میاد پیش قدم بشه در دادن یه خبر خوب......مثل همین تاپیک های تولدی که بچه ها برای دوستانشون میذارن

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام چه جالب دوست من .......مرگ یک بازیگر چه ربطی به دولت داره؟......یا اخباری درباره فلان میوه .....فلان سبزی ...........نمیدونم شما با چه اعتمادی این چنین میگی .........ولی اگر صدا و سیما و خبرگزاری ها انقدر بی ارزش تلقی میشند و کم مخاطب .....چرا به قول خودتون وقتی یه خبر دروغ ........و به قول ما وقتی خبری رو که مطابق یل برخی نیست منتشر میکند صداشون در می آید .......البته موضوع تاپیک به این بحث مرتبط نیست

ضمن اینکه همین چند روز پیش یک مسئول دولتی از خبرگزاری مهر شکایت کرد .......البته چه این دولت و چه دولت گذشته نسبت به عملکرد صدا و سیما منتقد بودن....

اگر ارتباطات بخواد خیلی راحت میتونه این شبکه ها رو از دسترس خارج کنه ........ظاهرا شما کینه شتری به مخابرات دارید.........اینکه ایرانسل قیمتشو گرون کرده چه ربطی به اپراتورهای دیگه داره ......این انحصار رو با وجود این همه شرکت از کجا میارید من موندم .......

اصلا حرف شما درست!........مسئله این است چرا یه عده همون خبر رو نشر میدن و هی کپی پیست ......بدون تحقیق

آخر خوششون میاد زنده باشن و خبر مرگشون رو ببینن؟! ش خودت خوشت میاد؟!

من گفتم بی اعتماد ، نگفتم بی مخاطب ! منظور من فقط این اخبار خاص نبود در مورد رواج خبر پراکنی تو این شبکه ها به صورت کلی بود ،در مورد منتقد بودنشون هم بهتره چیزی نگیم چون ماجرای "قلبم جریحه دار شده است" رو یادم میاره

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام......از خواهر باهوشی چون شما بعیده متوجه منظور متن نشده باشین......
متاسفانه رویه بی اخلاقی در حال ادامه است .....خبر فوت استاد کشاورز.......خبر فوت رضا صادقی ......خبر فوت رضا داوود نژاد.....حتی خبر فوت مرتضی پاشایی زمانی که زنده بود و حالش بهتر شده بود ......

متاسفانه عده ای همچین خبرهایی رو بدون کوچکترین تحقیق نشر میدن .......انقدر نشر پیدا میکند که حتی برخی سایت ها که البته خبرگزاری رسمی نیستند هم منتشر میکنند و ......
اینا رو میدونم. ولی سئوال من اینه که , مگه شما رویه و افکار عمومی مردم ما رو نمیشناسی. عده کثیری نه تنها تو این مورد بلکه تو هیچ موردی قادر نیستند ذهن خودشونو مدیریت کنند. از جمله : حساس نبودنشون به اینکه مدام خودشونو با اس ام اس های چرت سرگرم میکنند. توجهی به حقوق فردی و اجتماعی دیگران نمیکنند , به حق خودشون قانع نیستند و هزار و یک نوع ادا و اطوار هایی که هیچ انسان عاقل و هوشمند اونا رو انجام نمیده. با اون سئوال خواستم بگم : همه نوع بی فرهنگی رو ازشون دیدیم این یکی هم روش.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم بی اعتماد ، نگفتم بی مخاطب ! منظور من فقط این اخبار خاص نبود در مورد رواج خبر پراکنی تو این شبکه ها به صورت کلی بود ،در مورد منتقد بودنشون هم بهتره چیزی نگیم چون ماجرای "قلبم جریحه دار شده است" رو یادم میاره
خب کسی مجبور نکرده کسی که بی اعتماده مخاطب تلویزیون باشه ..........و اگر واقعا این باشه ......پس دلیلی برای نقد تلویزیون نیست ......چون به فرموده شما مردم بی اعتمادن!

مثل بی بی سی فارسی از نگاه ما ......که ما بهش نقد نداریم.....ولی جواب دروغگویی هاشو با سند میدیم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروزیک پیام وایبری برام اومدبااین مضمون:
فوری............فوری
سردارپهلوان مدیرعامل پدیده متواری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
آخرشم نوشته بودایرانی نیستی اگه کپی نکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....................................................................................................................................................
آدم دیگه بعضی موقعامیمونه چی بگه:biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در همین راستا، اقا ما نفهمیدیم بالاخره پادشاه عربستان مرد یا شایعه است؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروزیک پیام وایبری برام اومدبااین مضمون:
فوری............فوری
سردارپهلوان مدیرعامل پدیده متواری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
آخرشم نوشته بودایرانی نیستی اگه کپی نکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....................................................................................................................................................
آدم دیگه بعضی موقعامیمونه چی بگه:biggrin:

البته خود آقای پهلوان هم بلافاصله بعد این خبر با رسانه ها صحبت کردن و گفتند در ایران هستند ......جالب است رسانه ها تیتر زدن مردی که جلوی دوربین نمی رفت!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در همین راستا، اقا ما نفهمیدیم بالاخره پادشاه عربستان مرد یا شایعه است؟

وقتی یک سیاستمدار اونم یه پادشاه فوت کنه...........تا مدت ها خبرش گفته نمیشه.........اینو تو مسئله مرگ شارون خب احیانا دیدین........ولی چیزی که هست ......قدرت دیگه دست او نیست ........حالا نوبت به نفر بعد خاندانه که فکر میکنم آلزایمر هم داره!

XBoy69

عضو جدید
ایرانی ها متخصص شایعه و هوچی گری اند ! خدا رو شکر که من جزء آدم های دیر باور هستم و تا حالا نشده شایعه ای رو باور کنم :)

• Like
واکنش ها: ayja

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینایی که شما میگید شایعه های کوچیکی هستند یک شایعه های درست میکنن که مغز آدم سوووووت میکشه ،؛کاش فقط به همین ها بسنده میکردن این روزها شایعه برای مردم حکم یک جوک رو داره

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تکذیب اکبر عبدی
اکبر عبدی گفت: برای فعال شدن بهتر کلیه هایم چند بار دیالیز شده‌ام اما اینکه مطرح شده من دو کلیه‌ام را از دست داده‌ام صحت ندارد.

[/h] بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران که مدتی قبل به دلیل بیماری در بیمارستان بستری شده بود درباره وضعیت سلامتی اش گفت: مدتی است که از بیمارستان مرخص شده ام و برای استراحت به شمال کشور سفر کرده ام. در طول این مدت افراد بسیاری لطف کرده و برای ملاقات و عیادت از من به منزلمان مراجعه می کردند اما فعلا ترجیح می دهم مدتی را در شمال کشور سپری کنم تا دوران نقاهت بیماری ام به اتمام برسد.

وی درباره مشکل دیالیزی شدنش که در یکی از رسانه ها مطرح شده بود، عنوان کرد: خدا را شکر هنوز کارم به اینجا کشیده نشده است. البته برای فعال شدن بهتر کلیه هایم چند بار دیالیز شده ام اما اینکه مطرح شده من دو کلیه ام را از دست داده ام صحت ندارد.

http://www.mehrnews.com/news/2460777/دیالیزی-نشده-ام-سفر-به-شمال-کشور-برای-استراحت

این هنرمند یادآور شد: من برای مشکل فشار خون و بسته شدن سه تا از رگ های قلبم در بیمارستان بستری شده بودم که در حال حاضر حال عمومی ام رو به بهبود است. البته مشکل دیابت نیز از سال ها قبل با من است و فعلا با تزریق انسولین قندم را کنترل می کنم.
فیلم سینمایی «مذاکرات مستقیم آقای عبدی» ساخته علی شاه حاتمی که از چهارشنبه 17دی ماه در پردیس های سینمای تهران اکران شده، آخرین فیلم این هنرمند است که به نمایش عمومی در آمده است.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازهم دروغ درشبکه های اجتماعی!!!
نامه ای که ازطرف تهمینه میلانی خطاب به گلشیفته فراهانی درموردعریان شدن اودرفضای مجازی به سرعت پخش شد.وطبق معمول تکذیب شد:surprised:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم تکذیب میکنم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دیدی دروغی توشبکه اجتماعی منتشرمیشه اینجااطلاع رسانی کن.دروغ ازجامعه ایرانی بایدریشه کن بشه

هههه آرزوهاتو میگی؟؟
الان همه دارن با دوروغ زندگیشونو میگذرونن!!دوروغ نگن نون همه اجر میشه!!