آها آفرین...
تصور میکنه احترامه.احترام نیست،فکر میکنه مهم شده،ولی آدم که با یه خبر مهم نمیشه، فکر میکنه جزء آمار اومده و قبلا نبوده!
ادامه همون صحبتیه که داشتم،از کمبود هست.واقعیت هستش.
و جالبه بدونی من با دقت این رفتارا رو مرور میکردم،اکثر کساییکه واقعا توی زندگیشون از لحاظ مثلا عاطفی یا از لحاظ مالی یا از یک لحاظ خاصی احساس ضعف شدیدی میکردن،میدیدم که خیلی بیشتر دنباله رو اینجور مسائل هستن.ببین غیبت نشه مثلا دوستم از لحاظ چهره همیشه احساس ضعف داشت خودشو زشت و قد کوتاه و بد ریخت میدید،خیلی دقت میکردم که بشدت به نظرات دیگران حساس بود.یا دوست دیگری داشتم میدیدم خیلی ساده لاف میزنه و دروغ میگه در مورد خودش و روابطش، جالبه بدونی از 24ساعت روز حدودا 15ساعت با موبایل به فیس بوک وصل بود و شر و ور میگفت و شر و ور میشنید،میرف چک میکرد کی در فلان تاریخ فلان مطلبش رو لایک کرده،بعد میرفت توی صفحه شخصی طرف و ازش میپرسید چرا فلان پست منو لایک کردی
خلاصه خیلی وضعیت وخیمه
البته بگم من اصلا خوشحال نیستم که دارم این حرفا رو میزنم،من خودم ایرانی ام و در ایران هم خواهم مُرد ولی دوست ندارم وضعیت فرهنگی و جوان های ما این شکلی باشه.اصلا مقصرش خود برنامه واتس آپ و فیس بوک نیست،حقیقتا 100% مقصر خود ما،خانواده ها،نوع فرهنگی که رشدمون داده هستش و فیس بوک و واتس آپ و غیره حتی به قول خودت اگر اسرائیل ساخته باشدش،فقط کاتالیزورن.اگر خوب بودیم،بیشتر خوب میشدیم و اگر بد هستیم،مسلما بدی رو نمایش خواهیم داد.
ایشالا کمتر ازین مسائل ببینیم.
===================
البته الحمدالله جدیدن خیلی بهتر شده.
ولی هنوز کامل نیست.
مثلا اگر من جایی ببینم در مورد من اومدن گفتن آقای M.A777 رفته 3 میلیارد تومن دزدی کرده، و بتونم شکایت کنم و طرف و خبرگذاریشو بدبخت کنم یا فلان نفر رو گیر بیارم ازش حقمو بگیرم،آبرومو بگیرم،این قانون عالیه.
امیدوارم اینجور قوانین و پیگیری ها هم اضافه بشه و جدی تر بشه پیگیریش کرد.چون اتفاقا پیگیری ها در فضای مجازی خیلی راحت تره و همه چیز سند داره.
ولی اینکه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم،جواب نمیده! اصلا جواب نیست!!(مثلا فی-ل.ت*ر و غیره)