چه جالب که همش ایرانی بوده
الان که فقط بهمن یکم حرف داره واسه گفتن
فقط یکم!
وای! دلم خواست![]()
آخه من پیرمرد نیستم که!
کلا هوس کردم ! نه این سیگارا رو
آره منم بعضی وقتا هوس میکنممم بکشمممم ولی لگد مال میکنم هوسوووآخه من پیرمرد نیستم که!
کلا هوس کردم ! نه این سیگارا رو
اعتماد به نفست قشنگهمن چرا قبل انقلاب به دنیا نیومدم؟ مثلا دهه سی و چهل.. شاملو بود.. فروغ بود.. ویگن بود.. خلاصه همه بودن.. می شستیم باهاشون ازین سیگارای اصل میکشیدیم حالشو می بردیم.. (اتحت تاثیر نیمه شب در پاریس وودی آلن)
بهمن کتابی اگه گیر بیاد که معرکس داداشدقیقا چقدر حرف داره واسه گفتن؟
من چرا قبل انقلاب به دنیا نیومدم؟ مثلا دهه سی و چهل.. شاملو بود.. فروغ بود.. ویگن بود.. خلاصه همه بودن.. می شستیم باهاشون ازین سیگارای اصل میکشیدیم حالشو می بردیم.. (اتحت تاثیر نیمه شب در پاریس وودی آلن)
بهمن بکشی دیگه باید آشکارا همه جا سیگار بکشی چون یک نخ هم بکشی همه وجودت بوی سیگار میگیرهبهمن کتابی اگه گیر بیاد که معرکس داداش
اما بهمن کوچیکم کلا بد نیس جالبه کلا ***** خیلی خیلی کوچیکش!
پدر تجربه بسوزهبهمن بکشی دیگه باید آشکارا همه جا سیگار بکشی چون یک نخ هم بکشی همه وجودت بوی سیگار میگیره![]()
من از تجربه دیگران استفاده میکنم
پدر تجربه بسوزه![]()
نه داداش اینجور نیستا،تیر وامونده اینجوری میکنه آدمو بوش نمیره حالا حالا ها!بهمن بکشی دیگه باید آشکارا همه جا سیگار بکشی چون یک نخ هم بکشی همه وجودت بوی سیگار میگیره![]()
یکی از دوستان می گفت خانمم بهم می گه تو چرا وقتی بر می گردی خونه یه شیشه ادکلن خالی کردی رو لباست!!؟نه داداش اینجور نیستا،تیر وامونده اینجوری میکنه آدمو بوش نمیره حالا حالا ها!
یکی از دوستان می گفت خانمم بهم می گه تو چرا وقتی بر می گردی خونه یه شیشه ادکلن خالی کردی رو لباست!!؟
نه جانم، دوز ایشان خیلی بالاست.سیگارای ایرانی اینجورین باباااا
آورین آورینآره منم بعضی وقتا هوس میکنممم بکشمممم ولی لگد مال میکنم هوسووو
بعلهیکی از دوستان می گفت خانمم بهم می گه تو چرا وقتی بر می گردی خونه یه شیشه ادکلن خالی کردی رو لباست!!؟
بعله
مرحوم شریعتی میگفت رفیقی بهتر از سیگار تو زندان نداشتم
آقا سیگارم جا و مکان داره اخه
مثلا همش تو فانتزیام اینه وسط جنگ چقدر سیگار میچسبه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سیگارهای قبل از انقلاب............. | تالار عکس | 0 | |
![]() |
سیگارهای ایرانی قبل از انقلاب | تالار عکس | 18 | |
![]() |
گران قیمت ترین سیگارهای دنیا +عکس | تالار عکس | 13 | |
![]() |
رنگ کردن برج ایفل در 83 سال قبل | تالار عکس | 1 | |
![]() |
قبل از کوک کردن این ساعت ها حتماً روش خاموش کردنشان را بپرسید...!!!! | تالار عکس | 3 |