[ سینما ] - ديالوگ هاي خاطره انگيز و ماندگار سینما

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هکتور(Eric Bana) : «بهم بگو ببینم برادر کوچولو... تو تا حالا کسی رو کشتی؟»
پریس(Orlando Bloom) : «نه.»
هکتور(Eric Bana) : «تا حالا دیدی که کسی تو میدون جنگ بمیره؟»
پریس(Orlando Bloom) : «نه.»
هکتور(Eric Bana) : «من کُشتم، من شنیدم که دارن می میرن و مرگشون رو هم دیدم. هیچ افتخاری هم نداره و اصلاً هم شاعرانه نیست. تو میگی حاضری برای عشق بمیری، امّا تو نه چیزی راجع به مـُردن می دونی نه چیزی راجع به عشق.»

Troy |2004| Wolfgang Petersen

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
.مردي که بهت شليک کرده بود, توي زندون مرد
!در آنگولا ! بله
اگه آزاد ميشد, چيکار ميکردي؟
!نميدونم .هيچي, نظري ندارم
.از شنيدن اين حرف, از تو, تعجب ميکنم
اگه انسان سعي بکنه که چيزي رو
...که از دست داده رو, به دست بياره
.اوني رو هم که تو دستش داره رو از دست ميده....
.بعد از مدتي هم مجبوره خودش رو تسکين بده

No Country for Old Men |2007| Joel Coen, Ethan Coen

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونی موزیک چیه؟ یادآوری کوچک خدا که چیزی دیگه
بغیر از ما در این جهان وجود داره..
یک اتصال موزون بین تمام موجودات زنده است.
در همه جا..حتی ستاره ها..

August Rush| آگوست راش 2007| کریستن شریدان

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پائول (تام هنکس): نفرین من اینه که باید باشم و ببینم ...
این کیفر منه، می فهمی ...
این سزای منه ...
که گذاشتم جان کافی روی صندلی الکترکی بشینه ...

The Green Mile (1999) - Frank Darabont

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
راس کارگیل: هر کسی میتونه اینجا هر چیزی رو که دلش میخواد انتخاب کنه. این قدرت رهبری و اقتدار شما رو نشون میده که بدون هیچ سرنخی بتونین شماره درست رو انتخاب کنین. حالا انتخاب با شماست جناب رئیس جمهور. ببینیم میتونین شماره درست رو انتخاب کنین یا نه.
رئیس جمهور: خیلی خب. من 3 رو انتخاب میکنم.
راس کارگیل: دوباره سعی کنین!
رئیس جمهور: 1
راس کارگیل: برو بالا!
رئیس جمهور: 5 ؟
راس کارگیل: خیلی رفتی بالا!
رئیس جمهور: 3 ؟
راس کارگیل: 3 رو یه بار گفتی.
رئیس جمهور: 6 ؟
راس کارگیل: تا 5 بیشتر نداریم!
رئیس جمهور: 2 ؟
راس کارگیل: دو برابرش کن!
رئیس جمهور: 4 ؟
راس کارگیل: هرچی که شما بخواین! … آفرین! چه انتخاب شایسته ای!

The Simpsons| سیمپسون ها 2007| دیوید سیلورمن

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت فکرش را نمی کردم که زندگی هامون که آنقدر در هم تنیده بود به این سرعت از هم جدا شود . اگر می دانستم محکم تر نگه می داشتم شان و اجازه نمی دادم جزر و مد های نهان مارا از هم جدا کنند .

Never Let Me Go|هرگز رهایم نکن 2010|Mark Romanek

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاول: من هیچ وقت نفهمیدم، چه کسایی عتیقه می خرن و این چیزا به چه دردشون می خوره.
آینز: کسایی که تو گذشته زندگی می کنن، کسایی که فکر می کنن اگه زود تر به دنیا می اومدن خوشبخت تر بودن.
پاول: قبول دارم. نوستالژی در واقع یک جور فراره، فرار از درد های امروز.

Midnight In Paris| نیمه شب در پاریس 2011| وودی الن

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
غلامحسین دست بردار نبود. حرفش را میزد و کوتاه نمی آمد. گاهی هم جوانی می کرد و کوتاه نمی آمد
استاد: همونطور که کلی توضیح دادم فرضیه داروین اثبات می کنه که انسان از نسل میمونه
غلامحسین بعد از کلی بحث و آوردن دلیل در رد ادعای استاد میگه:
غلامحسین: استاد ما تا دو سه نسل قبل که عکسهامون هست، قبل ترش هم که پدرانمون تعریف کردند، ما که از نسل آدمیزادیم، شما اگر اصرار داری از نسل میمون هستی ما حرفی نداریم.
:D

آخرین روز های زمستان
akharin-roozhaye-zemestan-www.asr-entezar.ir_5.jpg

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]تنها چیزی که بین تو و هدفت ایستاده، مزخرفاتیه که هر روز به خودت تحویل میدی که چرا نمی تونی به هدفت برسی.[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]The Wolf of Wall Street[/FONT][FONT=&quot]| گرگ وال استریت 2013| مارتین اسکورسیزی[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جکی : تو بازیکنی میخوای که جرات نداشته باشه از خودش دفاع کنه؟!
ریکی : نه! نه! من بازیکنی میخوام که جرات داشته باشه از خودش دفاع نکنه!

42| 2013| برایان هلگلندگ

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل بيشتر مردم اينه که چيزايی رو که ممکنه اتفاق بيفته‌رو باور ندارن، مگه وقتی که اتفاق بيفته.
اين نَه حماقته نَه ضعف، فقط ذاتِ بشره...

World War Z |2013| Marc Forster

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
(افسر):سرپیکو تو چرا رشوه قبول نمیکنی؟؟

(سرپیکو):برای اینکه خانواده ندارم...!!
Serpico| سرپیکو 1973| سیدنی لومت

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]من از مردن نمیترسم، نگرانم که به اندازه ی کافی زندگی نکرده باشم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]باید روی همه ی تخته سیاه های کلاس ها نوشته بشه زندگی یه زمین بازیه نه[/FONT]​
[FONT=&quot]چیز دیگه...[/FONT]​
[FONT=&quot]Mr. Nobody |2009| Jaco Van Dormael[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]آیا واقعا ماشین میتواند عشق را هم برای انسان تامین کند؟؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]HER |2013| Spike Jonze[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]ویلی ونکا(جانی دپ):هر چیزی که اینجاست خوردنیه،حتی خود منم خوردنیم اما اسم این کار هست آدم خواری و چون کار خیلی بدیه همه جای دنیا ممنوع شده.[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Charlie and the Chocolate Factory |2005[/FONT][FONT=&quot]| Tim Burton - Official Page[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]دکتر (به پدر) : وضعیت چشمتون چطوره؟
نگار (دختر) : امروز صبح باز از چشمش یه لیوان آب معدنی گرفت خانم دکتر[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]چهل سالگی| 1388| علیرضا رئیسیان[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]- تو فکر میکنی من یه فاحشه ام؟!
- همه مون فاحشه ایم گرِیس، فقط بخشهای متفاوتی از خودمون رو میفروشیم..[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Peaky Blinders - S1, E3[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]الیزابت : خیلی دوست دارم بدونم کی قدرت شعر رو برای منحرف کردن عشق کشف کرد[/FONT][FONT=&quot].
آقای دارسی : من فکر می کردم که شعر غذای عشقه.
الیزابت : برای یک عشق ظریف و قوی ممکنه. اما اگر فقط یک میل مبهم باشه، یک غزل ضعیف اون عشق رو می کشه.
آقای دارسی : پس شما برای ترغیب کردن این علاقه چی پیشنهاد می کنید؟
الیزابت : رقصیدن. حتی اگر شریکتون کاملا غیرقابل تحمل باشه.[/FONT]

[FONT=&quot]Pride & Prejudice - Joe Wright – 2005[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]ماما: دوست دارم عذرخواهی کنم آقای رت اگه بچه پسر نباشه!
رت باتلر: اوه... کی پسر خواست؟ پسر به درد نمی خوره؛ فکر نمی کنی خود من گواهی بر همین باشم؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Gone With The Wind - Victor Fleming[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]عطیه (لیلا حاتمی) : خانوادتون چهار نفره .پدر، مادر ، تو و برادرت [/FONT][FONT=&quot].خانواده ای از نوع کلان شهر.با شعار فرزند کمتر زندگی بهتر ولی برای همین زندگی بهترشما بیش از هر چیزی نیازمند باور یکدیگر هستید .تو باید باور کنی به خاطر احساس مادرانه مادر، تو امنترین و گرمترین خونه ی دنیا رو داری و به خاطر دور اندیشی پدر، تو بهترین پشتیبان و درخشان ترین آینده رو داری و به خاطر همیاری وهمراهی برادر یا خواهرت تو می تونی جسورانه ترین قدم ها رو برداری .....
بحث باور بود کسی که تو رو باور کرده ، همون دخترک گمشده .وقتی اون بین این همه آدم تو رو باورکرده و به تو پناه آورده تو چه وظیفه ای در برابر باورش داری باهاش همراه بشی یا اون پس بزنی . پس می زنی . چون اون گریان دنبال زندگی ، دنبال رهایی از گمشدگی.ولی تو خودت ،باورات از دست دادی .تو مردی از الان مردی...
وقتی پناه دخترک گمشده میشیم سعی می کنیم بیشترین محبت در حقش بکنیم وامن ترین پناهش باشیم و حتی در برابر گریش نگران تر از مادرش میشیم البته اولش فکر می کنیم این از دلسوزی ماست نسبت به این کوچک بیچاره .اما نه با یکم فاصله می فهمیم ما به او نیاز داریم و این احساس امنیتی که در او ایجاد می کنیم زیبا ترین و بهترین حس رو به ما میده .احساس قدرت می کنیم و احساس انسان بودن .به خاطر همین دلمون می خواد با هر چیزی که می تونیم اون برای خودمون نگه داریم و همه ی اون حس ها رو درون خودمون دردهن و خازرمون جاودانه کنیم .[/FONT]

[FONT=&quot]هر شب تنهایی| 1386| رسول صدر عاملی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]این تفنگ منه[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]خیلی مثل این هست ،ولی فقط اینه که مال منه[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]تفنگم بهترین دوستمه[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]اون زندگی منه[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]
[FONT=&quot]من باید از اون مثل جون خودم محافظت کنم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]"بدون من تفنگم بی فایدست، بدون تفنگم من بی فایده ام"[/FONT]
[FONT=&quot]غلاف تمام فلزی - کوبریک[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]آرون رالستون(جیــمز فــرانکو) :خـيلي سخته بفهمي اين تخته سنگ از روزي كه بـه دنيا اومدي اين همه سال اينجا تو دل اين كوه ها منتظرت بوده و صبر كرده وجلوی همه چيز تاب آورده تا تو برسي اينجا و بیوفته روت و ولت نـكـنه[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Hours 127[/FONT][FONT=&quot] | [/FONT][FONT=&quot]Danny Boyle[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]استيون هاوكينگ: نبايد هيچ مرزی برای تلاش انسان وجود داشته باشه. همه ما متفاوتيم. هر اندازه زندگی سخت بنظر بياد، هميشه كاری هست كه بتونی انجام بدی و توش موفق شی. تا زمانی كه زندگی هست، اميد وجود داره.[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]The Theory of Everything |2014| James Marsh[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]تومک : چه طوری میشه گریه نکرد؟
مادرخوانده : یه روز مارتین دندون درد گرفته بود. اتو رو زد به برق، صبر کرد و اون رو چسبوند به شونه‌ش و بعد دندون دردش رو فراموش کرده بود.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]فیلم کوتاهی درباره عشق |1988| کریشتف کیشلوفسکی
[/FONT][FONT=&quot]A Short Film about Love[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]اگه می دونستم سرنوشت ما روکی می بافه،حتما ازش می خواستم مال منو کلا بشکافه.[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]خا نه ای روی آب| 1380| بهمن فرمان آرا[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]دکتر: تو یه احمقی اگه فکر کنی با این کارا داری به خودت کمک می کنی[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]وودروف(مک کاناهی): من یه احمقم؟؟؟ دکتر تو به من گفتی یک ماه بیشتر زنده نمیمونم الان یه سال گذشته چشمتو باز کن ببین کی جلوت واستاده[/FONT][FONT=&quot]Dallas Buyers Club[/FONT][FONT=&quot]| باشگاه خریداران دالاس 2013| ژان–مارک والی[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]اون با فیزیکدان بزرگ انیشتین موافق بود که میگفت:
دو چیز تمومی نداره:کائنات و حماقت انـسان![/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Mary And Max |2009| Adam Elliot[/FONT][FONT=&quot][/FONT]