سینمای ایران محجبه شد !!

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روزی از آغاز طرح امنیت اجتماعی و برخورد با بدحجابها میگذرد؛ اما فیلمهای سینمایی روی پرده در ترویج مدهای فانتزی از هم پیشی می گیرند و هر که در این میدان متنوع تر باشد بازارش گویی پر رونقتر است.

جالب این جاست که اقدام حداقلی در اغلب فیلمها برای رعایت حجاب انجام نشده و الگوهای دیداری به قشر جوان و نوجوان عرضه می شود و در مقابل اگر فردی بخواهد از مدهای ارائه شده در برخی فیلمها در معابر عمومی و در سطح شهر استفاده کند، مورد پرسش قرار می گیرد!

فیلم تردست

فیلم عاشق

فیلم نار

فیلم نار

فیلم نار

فیلم عروسک

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روزی از آغاز طرح امنیت اجتماعی و برخورد با بدحجابها میگذرد؛ اما فیلمهای سینمایی روی پرده در ترویج مدهای فانتزی از هم پیشی می گیرند و هر که در این میدان متنوع تر باشد بازارش گویی پر رونقتر است.

جالب این جاست که اقدام حداقلی در اغلب فیلمها برای رعایت حجاب انجام نشده و الگوهای دیداری به قشر جوان و نوجوان عرضه می شود و در مقابل اگر فردی بخواهد از مدهای ارائه شده در برخی فیلمها در معابر عمومی و در سطح شهر استفاده کند، مورد پرسش قرار می گیرد!

اتفاقا من هم وقتی عکس های مربوط به این طرح رو دیدم و مقایسه کردم خیلی خنده ام گرفت
وواقعا هم متاسفم متاسفم
اینها بهتره از خودشون شروع کنن​

samira.it

عضو جدید
منم با خودم میگفتم اگه خدا نکرده یه روزم به من گیر بدن محکم وایمیستم میگم پس چرا به اینا جواز دادین؟؟؟؟من از اینا یاد گرفتم

خوش بحال رانندگان تاکسی تهران...

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با خودم میگفتم اگه خدا نکرده یه روزم به من گیر بدن محکم وایمیستم میگم پس چرا به اینا جواز دادین؟؟؟؟من از اینا یاد گرفتم

جااااااااااااااااااان؟؟؟؟

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
!
!!!!!!!!!!ازکی تاحالا
دیگه دیگه
اتفاقا من هم وقتی عکس های مربوط به این طرح رو دیدم و مقایسه کردم خیلی خنده ام گرفت
وواقعا هم متاسفم متاسفم
اینها بهتره از خودشون شروع کنن
بله وقتی خودشون اینجورین من چرا باید برم تو گونی؟
چه جالب آخه منم میخواستم...
قضیه این منم میخواستما چیه تو همه تاپیکام میگی؟

ها؟؟؟ راننده تاکسیا چرا؟
به رانندگان محترم تاکسی چه دخلی داشت؟؟؟
منم همینو ازش پرسیدم اتفاقا

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه والا اینا خودشون هر غلطی کنن آب از آب تکون نمیخوره.
امروز جلوی پارک دانشجو یه ون بود که توش پره دختر بود،2تا پلیس خانمم همش چش میچرخوندن کسی از قلم نیفته.

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه والا اینا خودشون هر غلطی کنن آب از آب تکون نمیخوره.
امروز جلوی پارک دانشجو یه ون بود که توش پره دختر بود،2تا پلیس خانمم همش چش میچرخوندن کسی از قلم نیفته.
راست میگی؟؟؟ من ندیدمشون خدارو شکر که اونام منو ندیدن،امروز سه چهار باری از اونجا رد شدم.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگی؟؟؟ من ندیدمشون خدارو شکر که اونام منو ندیدن،امروز سه چهار باری از اونجا رد شدم.

ساعت 9.30 بودن من بعد از یه ساعت باز از اونجا رد شدم دیگه جمع کرده بودن رفته بودن.
بالاخره اینم سر صبح میرن یه چیزی دشت کنن:D

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار گرفتنم قبلا با هزار ترفند ولم کردن، تعهدم ندادم.

منم امروز رفتم برای کارگاهم خرید کنم چون چادر دستو پا گیره بدون چادر رفته بودم.
هم مانتوم کوتاه بود هم تنگ اتفاقا از جلوی اون خانما رد شدم ولی بهم چیزی نگفتن.

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چشونه اينا كه بيشتريا موهاي خودشون نيست
موضوع موی اونا نیست... موضوع فرهنگشه!!! یعنی اگر منم فردا با کلاه گیس و بدون روسری برم بیرون گشت ارشاد کاری باهام نداره؟
هدف من از این تاپیک این نبود که به سینما گیر بدم چرا حجاب ندارن، هدفم این بود که چرا با فرهنگ مردم عادی کشورشون و اونی که واسش تبلیغات میکنن هماهنگ نیستن.

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شما خانمی؟؟!!!
عکس پروفتون یه آقاست!

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز

شانس آوردی.
البته بیشتر به مو و آرایش و مانتو همزمان گیر میدن، اگر ظاهرت ساده باشه و مانتوت کوتاه کمتر گیر میدن. جز در مواقعی که به بعضی بندگان خدا بی هیچ دلیلی گیر میدن.
روزی که منو گرفتن یه خانمرو گرفته بودن که روز عروسیش بود و داشت میرفت آرایشگاه، اینقدر ساده بود که حد نداشت، از خواب پا شده بود داشت میرفت آرایشگاه واسه نداشتن جوراب گرفته بودنش و تا شوهرش نیومد ولش نکردن.