سوال: چرا زنها مردها رو جذب میکنند؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا به نظر مردها زنها زیبا هستن؟ مگه اونا جز یک موجود ارگانیک - که از پوست و گوشت و استخوان تشکیل شده- هستند؟ پس چطور یه مرد عاشقشون میشه؟ چرا مردها مجذوبشون میشن؟ چرا اونجور که به یه زن علاقمند میشن مجذوب یه مرد دیگه یا یه حیوون دیگه نمیشن؟:)

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عزیزم این ذات طبیعی زن هست
پوست یک زن مثل پوست تو هست؟
لطیفو نرمو جذاب
بقیه اعضا هم اینجوریه
خواستم ادامه بدم بیخیال شدم
فکر کنم تا اینجا کافیه
کلا زنا دوست دارن جذب کنند و مردا هم دوست دارن کسی رو تحت اختیار خودشون داشته باشند

paeeizan

اخراجی موقت
چرا به نظر مردها زنها زیبا هستن؟ مگه اونا جز یک موجود ارگانیک - که از پوست و گوشت و استخوان تشکیل شده- هستند؟ پس چطور یه مرد عاشقشون میشه؟ چرا مردها مجذوبشون میشن؟ چرا اونجور که به یه زن علاقمند میشن مجذوب یه مرد دیگه یا یه حیوون دیگه نمیشن؟:)
.
.
.
بخاطر مسايل جنسيتي هستش
كه ريشه اين مجذوبيت هم در فطرت انسان كه خدا در نهاد انسان قرار داده.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که مرد برای زن جذابیت داره.....طبیعیه خب....هر دو مجذوبه چیزی میشن که کمتر دارن....زن ظرافت داره و مرد قدرت

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطیفو نرمو جذاب
بقیه اعضا هم اینجوریه
فکر کنم تا اینجا کافیه
کلا زنا دوست دارن جذب کنند و مردا هم دوست دارن کسی رو تحت اختیار خودشون داشته باشند
واه واه خدا نکنه. پوست مردا مثل پوست کرگدنه البته کرگدن یه خورده بهتره چون حداقل مو نداره

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
واه واه خدا نکنه. پوست مردا مثل پوست کرگدنه البته کرگدن یه خورده بهتره چون حداقل مو نداره

دستت درد نکنه دیگهههههههه:razz:
همشون اینجوری نیستن
بعضیاشون اینجورین
مونده به شانست که با کدوم بیفتی:D

saeedco

عضو جدید
خداوند همه چیزو جفت آفریده ودر هر کدوم خصوصیات و نیازهائی قرار داده که میل به جنس مخالف دارند و هر کدوم بدون دیگری موجود کاملی نیست وامکان بقای نسل واسش وجود نداره ، در تمام موجودات و گیاهان میل به جنس مخالف غریزی و ذاتیه ، ولی انسان تنها موجودیه که صاحب اختیاره و کمتر ازغریزه پیروی میکنه ولی بخاطر طبیعت کمال طلبی که داره و غرایز جنسیتی که دروجودش هست هر جنس به جنس مخالفش میل پیدا میکنه

حالا واقعا این سوال واست پیش آمده یا مارو دست انداختی ؟؟؟؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطیفو نرمو جذاب
بقیه اعضا هم اینجوریه
فکر کنم تا اینجا کافیه

آقا كاقيه ادامه نده:D

اما من خودم پوستم نرم و سفيده و خوشگلم اما بازم جذب زنها ميشم! چرا؟ ميخوام نشم چيكار كنم؟ خودمو تو خونه زندوني كنم خوب ميشم؟:surprised::redface:

Hamecheedun

عضو جدید

اما من خودم پوستم نرم و سفيده و خوشگلم اما بازم جذب زنها ميشم! چرا؟ ميخوام نشم چيكار كنم؟ خودمو تو خونه زندوني كنم خوب ميشم؟:surprised::redface:

مگه دست خودته؟ این هورمونهای طبیعی هستن که تورو مجبور به این کارا میکنن! اگه اینجوری نبودی غیر طبیعی بودی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب مطمئن باش اگه مردا بدونن پوستت به این خوش کیفیته مجذوب تو هم میشن
اگه باور نمیکنی جلوی مرد همسایه امتحان کن

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان نتیجه این شد که مردا به خاطر پوست میرن سراغ خانوما؟؟؟؟

بهله خو...:surprised:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان نتیجه این شد که مردا به خاطر پوست میرن سراغ خانوما؟؟؟؟

بهله خو...:surprised:

نه بابا
خوب این ذات طبیعی خلقته
به نظرتون همجنس بازی بین خانوما بیشتر رواج داره یا آقایون؟
ببخشیدا این سوالو پرسیدم، آقا محسن ناراحت نشو، ولی برای جواب دوستم خواستم بیشتر توضیح بدم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا
خوب این ذات طبیعی خلقته
به نظرتون همجنس بازی بین خانوما بیشتر رواج داره یا آقایون؟
ببخشیدا این سوالو پرسیدم، آقا محسن ناراحت نشو، ولی برای جواب دوستم خواستم بیشتر توضیح بدم
نه خواهش مييكنم ميرحسين جان .
ياشاسين دوستوم.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
میر حسین جان میشه توضیح بدی منظورت چیه؟!!!!!:surprised: چه ربطی به هم جنس بازی داره؟!!!!:surprised:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
میر حسین جان میشه توضیح بدی منظورت چیه؟!!!!!:surprised: چه ربطی به هم جنس بازی داره؟!!!!:surprised:

ببین همجنس بازی واس خانوما خیلی راحت و جذابتره ولی برای آقایون جذابیت چندانی نداره و بیشتر مشکلات روانیه که باعث میشه به این سمتا بیان
اینم برمیگرده به کیفیت خوب بدن خانوما ...