تحقیقشو ندارم ولی اگه مطالبی در مورد نمونه برداری مرکب و زمان نمونه برداری و عمق نمونه برداریو ابزار نمونه برداری میخوای ....واست بزارم؟؟؟؟من تحقیق می خواهم کسی داره واصم بفرسته.
تحقیقشو ندارم ولی اگه مطالبی در مورد نمونه برداری مرکب و زمان نمونه برداری و عمق نمونه برداریو ابزار نمونه برداری میخوای ....واست بزارم؟؟؟؟من تحقیق می خواهم کسی داره واصم بفرسته.
سلام من دنبال يه سايت خوب ميگردم كه بتونم يه مطلب كلي در باره ي خاك شناسي عمومي پيدا كنم ميشه خواهش كنم كمكم كنين منموسلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به خاک شناسی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون![]()
سلامسلام من دنبال يه سايت خوب ميگردم كه بتونم يه مطلب كلي در باره ي خاك شناسي عمومي پيدا كنم ميشه خواهش كنم كمكم كنين منمون
همونطور که خودتم گفته در خاکهای خشک درصد گچ بالاتر چون leaching در اونجا کمتر اتفاق میوفته (بدلیل کم بودن بارندگی و..)با سلام
علت بالا بودن میزان گچ در خاک مناطق خشک و چرا در برخی از مناطق خاک سطحی درصد گچ کمتری رو نسبت خاک عمقی تر نشان می دهد؟
ممنون بابت تکمیل کردن جواب سوال.....چرا خاک سطحی گچ کمتری دازه؟؟؟
بستگی به مواد مادری داره،اگه مواد مادری گچی باشه و بارندگی کم باشه،گچ در سطح خاک هم دیده میشه بوسیله حرکت کاپیلاری.اگه بارندگی زیاد باشه،اغلب گچ به عمق حرکت میکنه و سطح از گچ خالی میشه.
سلام منظورت از چگالی ظاهری و...همون Db و Dp؟ اگه این باشه که خود این 2 تا واسه خودشون فرمول دارن!سلام . کسی میتونه این مسئله رو واسه من حل کنه یا راهنمایی کنه که چطوری حلش کنم. ممنون میشم .
Determine the available water for 12 textural classes of agricultural soils.For each textural class determine the particle density and bulk density ,and soil moisture content on weight basis and volume basis at field capacity and permanent wilting point.
تعیین مقدار اب موجود در گیاه برای 12 کلاس بافت خاک . و تعیین چگالی ذرات جامد خاک و چگالی ظاهری و رطوبت خاک بر اساس حجم و وزن در ظرف یت زراعی و نقطه پژمردگی گیاه.
حالا مشکلات من :
1. من از کجا میتونم جزییات این محاسبان رو پیدا کنم . مثلا نیاز به جرم و حجم آب و خاک دارم . همون جرم و وزن خاک خشک و مرطوب
2. بعد چطور میتونم اون جرم و حجم خاک رو که پیدا کردم ربط بدم و از روشون بافت خاک رو پیدا کنم .
3.مقدار حجم و جرم رطوبت خاک رو چطور در FC و PWP پیدا کنم.
امیدوارم یکی ار دانشمندای اینجا من و کمک کنه . مغزم هنگ کرده
حالا بهتر شد....
اگه تا فردا صبر کنی میتونم تا حدی کمکت کنم....(البته امیدوارم)
سلام
خانم الهه, من همه فرمول ها رو میدونم . فقط مشکل من اینه که دیتیل های نمونه خاک رو ندارم . و همون مشکلاتی که بالا گفتم .. من دقیقا 20 ساعت دیگه باید تحویل بدم اینو. ممنون
خوب کسی جواب من و نداد. منم این مسئله رو بازتر می کنم , شاید یکی دست ما رو گرفت
من می خوام آب قابل دسترس رو (AW) برای 12 نمونه بافت خاک حساب کنم . فکر می کنم همون 12 نمونه که در مثلت بافت خاک هستند .
بعد ار اون می خوام برای هر کدوم از اون 12 تا بافت , چگالی ظاهری خاک و چگالی ذرات خاک (Bulk density & particle density)
و همچنین مقدار جرمی و حجمی رطوبت رو در ظرفیت زراعی (FC) و PWP بدست بیارم .
حالا مشکلات من :
1. من از کجا میتونم جزییات این محاسبان رو پیدا کنم . مثلا نیاز به جرم و حجم آب و خاک دارم . همون جرم و وزن خاک خشک و مرطوب
2. بعد چطور میتونم اون جرم و حجم خاک رو که پیدا کردم ربط بدم و از روشون بافت خاک رو پیدا کنم .
3.مقدار حجم و جرم رطوبت خاک رو چطور در FC و PWP پیدا کنم.
امیدوارم یکی ار دانشمندای اینجا من و کمک کنه . مغزم هنگ کرده
جدولا که به دردتون نخورد!!!هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!!!
جدولا که به دردتون نخورد!!!
جایی رو که معرفی کردم سر زدین؟؟ چیزی دستگیرتون شد؟؟
بازم میگردم اگه پیدا کردم واستون میفرستم...
یکی از دوستان سایتی رو معرفی کردن به اینجام سر بزنین
سلام خانم مهندس
مشکلش حل شد این علی آقا، دوتا پروژه داشت یکی همین سوال که اینجا اعلام کرد یکی هم پروژه ی با یک نرم افزار تخصصی آبیاری بود ، خدارو شکر پروژه نرم افزارش انجام شد دیگه نیازی به حل این مسئله نداره،وگرنه کل این باشگاه و خراب میکرد.
خداروشکر این دوستان فقط مشکل دارند یادی از ما میکنند ، خیالتون جمع باشه چند روز دیگه با یک پروژه جدید پیداش میشه![]()
آها ...میگم چرا دیگه اینورا نمیان!!
خب خدارو شکر که پروژشون انجام شده...چون به ظاهر خیلی عجله داشتن....
آره دیگه.
منم حالم گرفته شد. نمیدونم چرا هرکی مشکل داره میاد.هیچکی مارو دوست نداره خانم مهندس
سلام خانم مهندس
مشکلش حل شد این علی آقا، دوتا پروژه داشت یکی همین سوال که اینجا اعلام کرد یکی هم پروژه ی با یک نرم افزار تخصصی آبیاری بود ، خدارو شکر پروژه نرم افزارش انجام شد دیگه نیازی به حل این مسئله نداره،وگرنه کل این باشگاه و خراب میکرد.
خداروشکر این دوستان فقط مشکل دارند یادی از ما میکنند ، خیالتون جمع باشه چند روز دیگه با یک پروژه جدید پیداش میشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
۲۰۱۵ سال خاک/اینفوگرافیک | خاک شناسی | 2 | |
![]() |
جامعه ی سالم در خاک سالم | خاک شناسی | 0 | |
آ | آزمایشات مکانیک خاک | خاک شناسی | 0 | |
![]() |
رنگ خاک | خاک شناسی | 0 | |
![]() |
آیا اضافه کردن اسید به خاک روی میکروب های خاک تاثیر می گذارد؟ | خاک شناسی | 0 |