سوال در مورد گواهینامه رانندگی

سوال در مورد گواهینامه رانندگی

• پایه 2

رای: 23 59.0%
  • پایه 1

رای: 5 12.8%
  • ب 1

رای: 12 30.8%
  • ب 2

رای: 11 28.2%
  • موتور سیکلت

رای: 8 20.5%
  • خودروهای خاص ( تراکتور و ... )

رای: 5 12.8%
  • گواهینامه ندارم !

رای: 4 10.3%

• مجموع رای دهندگان
    39

afrooz87

عضو جدید
ممنونم آخه من دیروز b2 گرفتم می خواستم بدونم فایده ای داره یا نه چون دوستانی که اونجا بودن می گفتن ب1 ب2 مثله هم میشه بازم ممنون از جوابتون:gol:

zahra mohsenian

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
من تابستون 93 ثبت نام گواهینامه کردم و این تابستون باطل میشه:cry:دو بار شهری رو رد شدم الآنم شهری که ثبت نام کردم نیستم بنظرتون بهم انتقالی میدن؟؟:(کلا افسرای شهرمون خیلی سخت میگیرن:razz:

ali199_1991

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
من تابستون 93 ثبت نام گواهینامه کردم و این تابستون باطل میشه:cry:دو بار شهری رو رد شدم الآنم شهری که ثبت نام کردم نیستم بنظرتون بهم انتقالی میدن؟؟:(کلا افسرای شهرمون خیلی سخت میگیرن:razz:

شما هر جا بری رد می شی ؛ ربطی به شهر نداره...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

انتقالی فکر نکنم.... احتمالا باید از اول ثبت نام کنی!. که کلی هزینه ش میشه. الان گرون شده آره؟...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز :gol:
تاپیک دو سال پیش رو آپ کردی ، همه خاطرات ما هم زنده شد !:w05:

بله ؛ قرار شده طرح قبلی ( پ1 و ... ) حذف بشه و به جاش کلا 3 نوع گواهینامه صادر بشه !

پایه 3 ، پایه 2 و پایه 1 !
آره الان تغییر کرده.:D. من تمدیدش کردم دیگه نوشته پایه 3. هرکی باید تمدید کنه، زودتر اقدام کنه...همینجوریشم هزینه حدود 80 تومن شد.چه برسه بخواید بخاطر دیر تمدید کردن جریمه بشید.

شنیدم حدود چهارصد تومن شده

حدود 500 شده فکرکنم.

آخرین ویرایش:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
چمیدونم... 20 تومنش که مال چشم پزشکی بود (واسه خوندن E ها :ا)، 1000 تمبر، 20000 تعویض، 27000 گواهینامه هوشمند و دفترپلیس+10، (من عکسم نداشتم رفتم چاپ کردم عکسامم شد 12 تومن- خخخ) که جمعا میشه همون 70 - 80 تومن.
حالا که نگاه کردم دیدم نوشته هرسال دیرکرد 5000 تومن. من فکرکردم بیشتره. که البته ممکنه بعدا بیشترشم بکنن.

ali199_1991

کاربر بیش فعال
چمیدونم... 20 تومنش که مال چشم پزشکی بود (واسه خوندن E ها :ا)، 1000 تمبر، 20000 تعویض، 27000 گواهینامه هوشمند و دفترپلیس+10، (من عکسم نداشتم رفتم چاپ کردم عکسامم شد 12 تومن- خخخ) که جمعا میشه همون 70 - 80 تومن.
حالا که نگاه کردم دیدم نوشته هرسال دیرکرد 5000 تومن. من فکرکردم بیشتره. که البته ممکنه بعدا بیشترشم بکنن.

عجب ؛ خداروشکر که من تا حالا تمدید نکردم چون دارم سومین گواهینامه رو هم می گیرم:D یعنی اتوماتیک تمدید شده تا الان تا ده سال دیگه...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب ؛ خداروشکر که من تا حالا تمدید نکردم چون دارم سومین گواهینامه رو هم می گیرم:D یعنی اتوماتیک تمدید شده تا الان تا ده سال دیگه...

اتوماتیک دیگه چیه/ لابد بعدا باید جریمشو بدی! :) وگرنه نمیشه که بعضیا هزینه بدن بعضی نه. پس این تمدید که میگن مال چیه؟. که باید بریم عکس و کپی و اینا هم بدیم؟.

ali199_1991

کاربر بیش فعال
نه...
منظورم اینه که غیر از اون گواهینامه اولی ، دارم یکی دو تا دیگه هم می گیرم و لذا سن گواهینامه دوباره ریست میشه:D

بالا