RN-Tuning
عضو جدید
من فقط یه مقاله راجع بهش دارم اگه بدردت میخوره برات بزارمشسلام دوستان
لطفااگركسي عكس ازداخل صداخفه كن اگززداره ياآدرس سايتي كه ازساختارداخلي منبع اگزز رونشون بده معرفي كنيد ممنون ميشم
من فقط یه مقاله راجع بهش دارم اگه بدردت میخوره برات بزارمشسلام دوستان
لطفااگركسي عكس ازداخل صداخفه كن اگززداره ياآدرس سايتي كه ازساختارداخلي منبع اگزز رونشون بده معرفي كنيد ممنون ميشم
سلام دوستان
با سلام میخواستم اطلاعاتی در مورد نقش و نوع خازن و سلف به کاررفته در موتور برف پاک کن پراید بدهید
شیم قطعه ایه بین تایپیت و انتهای ساق سوپاپ.به عنوان پر کننده ی فاصله ی بین این دو تا به کار میره.وقتی کوچک باشه صدا میده.كسي در مورد شيم ماشين 405اطلاعاتي داره كه شيم چيه و چرا شيم صدا مي ده
سلام من مورد Mapping موتور های دیزلی مطلب یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.![]()
سلام منون که به سوالم جواب ندادید!![]()
سلام
می خواستم خواهش کنم یه سری اطلاعات که برای طراحی یک سیستم انتقال قدرت ساده مفید باشه در اختیارم بذارید ممنون
سلام
مشکلات فنی وغیر فنی و مشکلات طراحی اتومبیل های که در ایران تولید ومونتاژ میشوند چیه؟
خیلی ممنون میشم اگه توضیح بدید. ممنون.
سلام
می خواستم خواهش کنم یه سری اطلاعات که برای طراحی یک سیستم انتقال قدرت ساده مفید باشه در اختیارم بذارید ممنون
با اجازه صاحب تاپیک موتوها بر حسب آرایش سیلندر به 5 دسته تقسیم میشنسلام.منظورت از انواع نیرو محرکه چیه؟ محرک جلو یا عقب بودن و.. منظورته؟
با اجازه صاحب تاپیک موتوها بر حسب آرایش سیلندر به 5 دسته تقسیم میشن
موتورهای خطی مثل موتور پژو پراید
موتورهای خورجینی یا وی شکل مثل اکثر ماشینای امریکایی و آزارا
موتورهای ونکل یا دورانی مثل موتور مزدا سری ار ایکس
موتور های باکستر مثل موتور فولکس واگن استیشن
موتورهایموتور لامبورگینی w شکل
بازم امری بود در خدمتیم
من 13 تومن پول دارم به نظرت چی بخرم؟از دوستان هرکی سوال داره بپرسه.در خدمتیم.
من 13 تومن پول دارم به نظرت چی بخرم؟![]()
سلام
اگه کسی اطلاعاتی در مورد استانداردهای جانمایی مخازن CNG در خودروها داره ،(فایل باشه با منبع عالیه) کمک کنه که نمره ی این واحدم تا 5شنبه میپره
خیلی مرسی