^^سوال از دخترا : اگه این 6 نفر داداشات بودن چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟^^

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
آقا من یه سوال برام پیش اومدمگه به شلوار کردی هم کمربند میبندن؟:surprised::biggrin:

nedashiva

کاربر بیش فعال
به قیافه نیس که به اخلاقه... اگه اخلاقشون خوب باشه که باعث افتخاره... اگه هم اخلاقشون گند باشه یکیشم زیادیه

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر قيافه هاشون آشناست همونائي نستند كه اعدام شدند؟:surprised:

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودم آدمشون میکردم

rel!ance

کاربر فعال
ظاهر که مهم نیست شاید اخلاقشون خوب باشه.
من بعضی دوستام داداشهایی دارن که ببینیشون میگی برای خودشون یه شخصیت فهیم و باشعور هستن ولی ازخودشون نفهم تر و عقده ای تر و روانی تر گیر نمی یاد.
نه سواد نه تحصیلات نه پول نه ظاهر شخصیت نمیاره
شعور و درک و فهم یه چیز جداست که بعضی از آقایون ندارن

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثلا شیکارررررررررررررررررررر؟

حالا ک من یدونه داداشم ندارم.نبدونمممم.بستگی ب شرایط داره.خو وقتی اونا داداشام باشن منم از اونا کم ندارم.اون بزنه منم میزنم.میرم کلاس تکواندو یاد میگیرم حسابشو میرسم.یا شایدم خودمو براداداشم لوس کنم

sleeping beauty

اخراجی موقت
حالا ک من یدونه داداشم ندارم.نبدونمممم.بستگی ب شرایط داره.خو وقتی اونا داداشام باشن منم از اونا کم ندارم.اون بزنه منم میزنم.میرم کلاس تکواندو یاد میگیرم حسابشو میرسم.یا شایدم خودمو براداداشم لوس کنم
با آخریش حال نکردم:biggrin:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من یه سوال برام پیش اومدمگه به شلوار کردی هم کمربند میبندن؟:surprised::biggrin:

اونا کمربند نیست... وقتی وزنت در این حد سنگین باشه، پشت و بالاتنه روی کمرت سنگینی میکنه و وقتی کارت کارگر ساه باشه، کمرت بیشتر هم اذیت میکنه، حالا، اون کمربند رو میبندن دور کمرشون برای خنثی کردن دردی که به کمرشون و به کلیه هاشون وارد میشه...

-------------------------------
خانم‌ها تا می‌تونستن مسخره کردن و خندیدن.... بذارید من یه خورده راجع‌به عکس توضیح بدم...

تو مناطق کرد نشین، یه زمانی داشتن اینجوری شرایطی(بزرگ‌بودن هیکل) یک ارزش بود... یعنی، 15 سال پیش، یه دختری که هنوز با برد پیت و جیسون استاتهام اشنا نشده بود و ارزش‌های زندگیش، خوشتیپی مردش نبودن و بکله ارزشش این بود که شوهرش، زندگیش رو بچرخونه و در مناطق ناامن کردستان ایران، بتونه امنیتش رو تامین بکنه، یعنی یه چیزی تو مایه‌های شاهزاده‌های رویاها، این تیپ پسر ها شاخ بودن و اخر مرد زندگی و ارزوی هر دختری که احتمال دست‌یابی بهش خیلی هم کم بود و خیلی باید دختر خوشکل و شاخ و سوپر دافی می‌بودی که یه همچین پسری بهت نیگاه بکنه چه برسه به خاستگاریت! :)...
این پسر ها، در حال حاضر، ارزوی راحت 75 درصد خونواده‌های(زن و شوهر های بالای 45-50 سال ) مناطق کرد نشین میباشن که هر کی اینا رو داشته باشه، انگار مثلا پادشاه یا خان منطقه هستش... هنوزم که هنوزه، ادمی مثل مادر بنده یا خاله‌هام، وقتی این تیپ پسر‌ها رو می‌بینن، 50 هزار تا صلوات واسش می‌فرستن بدون اینکه حتی اسمش رو هم بدونن و ارزو میکنن که کاش پسر خودشون هم اینجوری می‌بود!:)...

20 سال پیش، یکی از اینایی که می‌بینید و ریقویی مثل بنده با این همه دبدبه و کبکبه‌ی سواد و اینا میرفتیم خواستگاری یه دختر، برای اون خونواده بنده، حکم یه لیسانسه‌ی احمق بدون کار و پول و اونا حکم یه دکتر سوار بر پورشه پانامرا رو داشتن و شانس بنده 0 مطلق بود!!!!

خود دختر ها هم عاشق این تیپ پسرها بودن!‌:)...

--------------------
این تا اینجا....

بحث بعدی، بحث امروز و این پسرها هستش...

الان شما عزیزان، برای این دست به مسخره زدین چون:
1- ریش دارن!
2- چون لباس کردی تنشونه...

اگر این پسرها، با همین هیکل‌ها، صرفا شلوار فارسی(به قول ما رپی!) پوشیده بودن، الان شبیه به اقایون نرمال و بدنساز شهرهای شماها شده بودن!! در حد همون جناب اقای حضرت داداشی که براش 6 ماه عذاداری میکردین! :)...
البته این عزیزان، مثل اوشون هیکل و بازو ندارن چون پول ندارن روزی 5 تومن برن باشگاه وزنه بزنن و هیکل درست بکنن برا خودشون...!!!

مسئله‌ی دوم، بحث اخلاق این ادم‌ها هستش.... اگر اینها باریک و شلوار کردی پاشون بود، با یه من ریش، باید بترسید چون احتمالا به جرم اینکه دارید نفس می‌کشید، میزنن میکشنتون!( هرکی باشید!! از کنارشون که رد بشی میکشنت!)... ولی تجربه‌ی شخصیم، از دوستان و اشناها و افرادی که کلا تو ایلام خودمون دیدم، ادمایی اینجوری، اخلاقشون جوریه که ادم ارزوش اینه که اینا برادرش باشن!!)...

شماها الان فکر میکنین اینا با این هیکل ها وایسادن بالا سر خواهرشون که براشون غذا درست بکنه و به حجاب و ایناش گیر بدن!! در حالی که این تیپ پسرها، لااقل تو شهری مثل ایلام به 22 نرسیده، بچه دار شدن! و این عکسی که می‌بینید گرفته شده، شاید اینجوری دور هم سالی یه بار هم جمع نشن این برادر ها...!!....

------------------
هرکی لباس کردی می‌پوشه ادم بدی نیست... لباس کردی، لباس یه قومیت بزرگ توی این مملکته...
هرکی هیکل بزرگ داره، ادم بدی نیست! اینو خودتون می‌دونین، ولی باید بدونین که هرکی لباس کردی تنشه و هیکل بزرگ داره، این مسئله هنوزم که هنوزه تو خیلی خونواده ها ارزشه و چیزیه که هرکسی به دست نمیاره ملت هم ارزوشون بودن با همچین ادماییه...

1339065940223773_thumb.jpg

این اقا مجید کارگریه...(سمت چپی).... قدش از من که 194 سانت قدمه، بلند تره... هیکلش هم که می‌بینید...
ایشون دربان ورزشگاه شهید کشوری ایلام هستش... من همیشه از دیدنش می‌ترسیدم... فکر میکردم این همینجوری ادم میزنه و میکشه...!
تا اینکه دو ترم پیش، تو اون ورزشگاه برای امتحان ورزش استادمون بردمون اونجا!(همون تربیت بدنی!)...
یکی از رفقای ما بوکسوره و با استاد مربوطه دعواش شد و استاد رو له کرد... اینم اومد من گفتم الانه که رفیقم رو له بکنه! در حالی که با ارامشی وحشتناک و در حالی که داشت فحش خواهر و مادر میخورد از دوستم، فقط بهش التماس میکرد که درگیر نشه و بره بیرون و اینا و کلی با احترام باهاش برخورد کرد... بعدشم رفت نشست سر جاش و شروع کرد به گریه کردن که به مادر مرحومش فحش دادن... دلم به حالش کباب شد که این ادم، میتونست بزنه رفیقم رو جوری که با کاردک هم نشه از رو زمین جمعش کرد، ولی فقط ازش خواهش کرد که از ورزشگاه بره و بعدش نشسته گریه میکنه... :(
بعدشم رفیقم اومد نشست کنارش و ازش عذرخواهی کرد و اینا...