سوال ،لطفاً همه نظر دهید.

الهه ی ناز

عضو جدید

سلام دوستان .

به نظر شما اگر تاپیکی به هر علتی حذف میشود نباید کاربران علت حذف را بدانند؟

گاهی بعضی پست های بی محتوی و بدور از ادب ساعتها میچرخد و گویی در خوابند، ولی بعضی موارد که ققط تبادل نظر و رد و بدل اطلاعات ست به یکباره حذف میشود .

امیددارم در ابتدا مسئول تالار پاسخگو باشندکه چرا؟؟؟

و نظر دوستان هم میتواند موثر باشد .با تشکر

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اگر تاپيكي ارسال كرديد و توسط مديران حذف شد ميتونيد در دفتر مديريت تالار گقتگوي آزاد علت حذف شدن تاپيكتون رو بگيد و مديران پاسخ ميدن

تاپيك هايي هم كه بي احترامي و دعوا اينجور چيزا داخلش رخ بده و حذف بشه كه ديگه علت نميخواد.

البته تالار گفتگوي آزاد فعلا كه مدير نداره..يه جورايي رو هوا ميچرخه

الهه ی ناز

عضو جدید
شما اگر تاپيكي ارسال كرديد و توسط مديران حذف شد ميتونيد در دفتر مديريت تالار گقتگوي آزاد علت حذف شدن تاپيكتون رو بگيد و مديران پاسخ ميدن

تاپيك هايي هم كه بي احترامي و دعوا اينجور چيزا داخلش رخ بده و حذف بشه كه ديگه علت نميخواد.

اگر در این مدت به این یقین رسیده بودم که به واقع این حرکت موثر ست دقیقا اینکار رو میکردم ولی این مورد رو عمدا به نظر سنجی گذاشتم

و اما در مورد تاپیک های بی ادبانه به عکس متاسفانه گویا بسیار مورد لطف هم هستند.

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالا بري پايين بياي...هميشه حق با مديره...كاريش هم نميشه كرد
اينم بگم...قديما اينجوري نبود

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حق بامدیره؟
مفهوم نیست !!
چرا که در محیطی که دانشجویی ست اگر منطق و دلیل حاکم نباشد ارزش تبادل نظر چیست؟

منظورم اينه كه هميشه حرفه اخرو اونا ميزنن....خيلي وقتا حق دارن ولي خيلي وقتا هم به ناحق يه چيزي را به ادم تحميل ميكنن
جوابه كلي كه اونا ميدن اينه كه....باشگاه قانون داره...بعد علته حذفو به يه قانوني ربطش ميدن

الهه ی ناز

عضو جدید
منظورم اينه كه هميشه حرفه اخرو اونا ميزنن....خيلي وقتا حق دارن ولي خيلي وقتا هم به ناحق يه چيزي را به ادم تحميل ميكنن
جوابه كلي كه اونا ميدن اينه كه....باشگاه قانون داره...بعد علته حذفو به يه قانوني ربطش ميدن

قانون میگه حرف های توهین امیز ساعت ها بچرخه و مطالبی که صرفا تبادل نظره حذف بشه؟

این کار سلیقه ای ست نه قانون ،قانون مفهومی ارزشمند داره و به تبع ان درستی به جا و نادرستی حذف میشه

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قانون میگه حرف های توهین امیز ساعت ها بچرخه و مطالبی که صرفا تبادل نظره حذف بشه؟

این کار سلیقه ای ست نه قانون ،قانون مفهومی ارزشمند داره و به تبع ان درستی به جا و نادرستی حذف میشه

اونجور كه ميگي..حرف هاي توهين اميز ساعت ها ميچرخه اما حذف نميشه...اينجورا هم نيست
من طرفه اونا نيستم...بلكه مخالف اونا هستم
اما از ديده خودم ميگم
اينا به خودشون زحمت نميدن بيان تك تك پست ها را بخونن...فقط عنوانه تاپيكه و متن اسارت تاپيك را ميخونن...و اگه خوششون نيومد حذف ميكنن
حالا حرفهاي زشت هم منتظر ميشينن يكي گزارش تخلف بزنه تا اينا متوجه بشنو عكس العمل نشون بدن
ببين...منم ميدونم كارشون سليقه اي هست...اما اونا قبول ندارن كه...پس به يه قانوني ربطش ميدن

الانم مطمعن باش اين تاپيكي كه زدي...حذف ميشه
دنباله دليل هم باشي به جايي نميرسي...بايد ساخت باهاشون

الهه ی ناز

عضو جدید
اونجور كه ميگي..حرف هاي توهين اميز ساعت ها ميچرخه اما حذف نميشه...اينجورا هم نيست
من طرفه اونا نيستم...بلكه مخالف اونا هستم
اما از ديده خودم ميگم
اينا به خودشون زحمت نميدن بيان تك تك پست ها را بخونن...فقط عنوانه تاپيكه و متن اسارت تاپيك را ميخونن...و اگه خوششون نيومد حذف ميكنن
حالا حرفهاي زشت هم منتظر ميشينن يكي گزارش تخلف بزنه تا اينا متوجه بشنو عكس العمل نشون بدن
ببين...منم ميدونم كارشون سليقه اي هست...اما اونا قبول ندارن كه...پس به يه قانوني ربطش ميدن

الانم مطمعن باش اين تاپيكي كه زدي...حذف ميشه
دنباله دليل هم باشي به جايي نميرسي...بايد ساخت باهاشون

لینکش رو روی پروفایل مسئول سایت گذاشتم چرا که نهایت از ایشون توقع میره.

اینکه صرفاً عنوان تاپیک روئیت بشه و پست های بعدی بررسی نشه یعنی عدم مدیریت و نبود قانون .

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

لینکش رو روی پروفایل مسئول سایت گذاشتم چرا که نهایت از ایشون توقع میره.

اینکه صرفاً عنوان تاپیک روئیت بشه و پست های بعدی بررسی نشه یعنی عدم مدیریت و نبود قانون .

آره درسته..لينكش رو براي آدمين فرستادي..... موهاي سرت سفيد ميشه اما از جواب خبري نيست آبجي

آدمين جواب بده؟شگفتاااااا

اين تاپيك به هيچ جايي نميرسه....تا زماني كه گفتگوي آزاد مدير نداره همينجوري هستش

الهه ی ناز

عضو جدید
آره درسته..لينكش رو براي آدمين فرستادي..... موهاي سرت سفيد ميشه اما از جواب خبري نيست آبجي

آدمين جواب بده؟شگفتاااااا

اين تاپيك به هيچ جايي نميرسه....تا زماني كه گفتگوي آزاد مدير نداره همينجوري هستش

خوب برای ایشون باید مهم باشه برای من در حد همین سوال و اعتراض کافیست .

داشتن محتوا و یا نداشتن نهایت برای کی مفیده؟

پاسخ مشخصه ،گرامی من که ذی نفع نیستم .

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اینجا همیشه حق با مدیر بید
از وقتی هم سارپ و سه تا مدیر دیگه قهر کردن رفتن اوضاع بدتر شده
تاپیک تکراری هم تا دلت بخواد هست و کسی پاکش نمیکنه

بالا