سوالها و درخواستها در مورد شبیه سازی با نرم افزار اسپن پلاس +Aspen

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقای مهندس یه سوال دیگه!!! گزینه ران خاموشه تا زمانیکه همه اطلاعات کامل بشه و همه تیک ابی بخوره.یعنی در واقع هیچ اطلاعاتی برنامه به من نمیده و تازه وقتی ران میزنم پیغام میده که:! "Calculations stopped because of missing property parameters".به نظر شما مشکل چیه؟قسمت PROPERTIES و SETUPو... تیک ابی خورده یعنی اطلاعات تکمیله.پس مشکل کجاست؟
اولین نکته. این مدل از قانون هنری تبعیت میکنه، یعنی شما باید ثوابت هنری رو به دقت وارد کنین.
ثانیاً پارامترهای مورد نیاز مدل:

1.JPG

اینارو دقیقاً برای اجزاء ذکر شده (مولکول یا یون) وارد کنین

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از شما مهندس اقبال عزیز. با عرض معذرت من تو اسپن تازه کارم و فکر کنم عکسی که گذاشتم کامل نیست. تو مبدل مذکور، در بین دو بستر مبدلی وجود ندارد. فقط یک برج آکنه دار با دو سری آکنه داریم که:
1-در پایین از جنس استنلس استیل (به علت بالا بودن دمای هوای داغ ورودی 120 درجه سانتیگراد امکان استفاده از پرکن PVC وجود ندارد.) و به ارتفاع 1 متر که آب کولینگ بر روی آن دوش می شود.
2- در بالای برج ا زجنس PVC و به ارتفاع 9 متر که آب Child بر روی آنها دوش می شود.
لطفا نام Block مورد نیاز رو هم برام بنویسید.
با تشکر

شما هرگونه Block رو میتونین انتخاب کنین، فقط در قسمت Block/Packed sizing, rating باید اطلاعات مربوطه رو وارد کنین. همین

bahaaaar

عضو جدید
سلام. ببخشید کسی میدونه این ارورا تو اسپن چه معنی میده؟PLXANT/1ST ELEMENT (DATA SET 1) MISSING FOR COMPONENT 1-HEX-01
* WARNING IN THE "STREAM" PARAGRAPH WHICH BEGINS ON LINE 204
STREAM NAME: 33
COMPONENT MOLE FRACTIONS ARE NORMALIZED TO UNITY.
STRUCTURE FOR COMPONENT H2O HAS NOT BEEN DEFINED.
PCES CANNOT USE GROUP-CONTRIBUTION METHODS TO ESTIMATE MISSING PROPERTIES
USE THE STRUCTURES PARAGRAPH TO DEFINE STRUCTURES OF THIS COMPONENT.

bahaaaar

عضو جدید
سلام دوستان.کسی میدونه این ارورا چه معنی میده و کجا رو باید تکمیل کرد؟
"STRUCTURE FOR COMPONENT H2O HAS NOT BEEN DEFINED.
PCES CANNOT USE GROUP-CONTRIBUTION METHODS TO ESTIMATE MISSING PROPERTIES
USE THE STRUCTURES PARAGRAPH TO DEFINE STRUCTURES OF THIS COMPONENT."

"* WARNING IN THE "STREAM" PARAGRAPH WHICH BEGINS ON LINE 204
STREAM NAME: 33
COMPONENT MOLE FRACTIONS ARE NORMALIZED TO UNITY."

"INFORMATION
BINARY PARAMETERS PRKIJ (DATA SET 1) FOR MODEL ESPRSTD
ARE RETRIEVED FROM SDF TABLE. TABLE NAME = ESPRSTD"

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان، به شخصه همیشه اینجا آمادم برای همکاری. ولی یکم سوالاتونه بیشتر دقت کنین، یکم بیشتر تلاش کنین

amene5539

عضو جدید
شبیه سازی دینامیکی

شبیه سازی دینامیکی

مشاهده پیوست Simu3.rar:que:

با سلام خدمت همه دوستان ، من یه جزوه یا کتاب اموزشی در مورد شبیه سازی دینامیکی با اسپن میخواستم؟
یک راکتور پلاگ در اسپن پلاس شبیه سازی کردم ولی در اسپن دینامیک ران نمیشه ، لطفا کمکم کنید:cry: واقعا گیر کردم:cry:
فایل شبیه سازی رو ضمیمه میکنم

آخرین ویرایش:

ali561266

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
من به تازگي يك كتاب از تهران به نام شبيه سازي ديناميك و كنترل فرآيند هاي شيميايي با aspen plus dynamics گرفتم كه خيلي جالبه فكر ميكنم كه خيلي به درد بخوره

amene5539

عضو جدید
متاسفانه من شهرستانی هستم و نمیتونم این کتاب رو پیدا کنم ، میشه لطف کنید اگه مطلبی در این مورد دیدید برام بفرستین، امکان خرید الکترونیکی این کتاب وجود نداره؟

mehdi_petro

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما بهترين كتاب آموزشي واسه aspen كدومه؟؟؟؟؟؟؟؟

sharifi-eng

عضو جدید
باسلام
من دنبال کتاب "آموزش Aspen plus " تالیف "محمدپوربافرانی" هستم
من هرچقدر گشتم تا الان نتونستم این کتاب رو تهیه کنم.
از بین دوستان اگر کسی به این کتاب دسترسی داره یا اینکه میدونه چطور میشه اون رو تهیه کرد, ممنون میشم به بنده اطلاع بده
با تشکر:gol::gol:

aipco

عضو
دوستان کسی تا حالا روی ویندوز 7 64 بیتی اسپن کرده؟ من واقعن خیلی سعی کردم اما انگار شدنی نیست.اگر دوستان این کار رو کرده اند راهنمایی کنند لطفن.مرسی

ghazal_drawer

عضو جدید
سلام دوستان
کسی اینجا به aspen dynamic و لینک خروجی هاش به matlab آشنا هست؟
کسی هست که روی کنترل پذیری فرایندها کار کرده باشه؟
من برای کنترل پذیری و روش هاش دنبال یه منبع خوب میگردم که روش مسلط بشم
ممنون میشم کسی اگر هست کمک کنه
البته کنترل پذیری فرایند! نه کنترل پذیری مکانیزم ها!

ghazal_drawer

عضو جدید
سلام ali5...
میشه این کتاب رو از کجا گرفتید
من بش نیاز دارم
پروژم دقیقا به این مطالب نیاز داره

:que:

آخرین ویرایش:

mami1362

عضو جدید
سلام لطفا در مورد واحد موم گیری راهنمایی کنید تو اسپن رسمش کنم ممنون

mosyjoon

عضو جدید
The DISTIL program is opened in the usual way. Clicking the Managers button on the top toolbar of the DISTIL window and clicking Fluid Package Manager opens the window shown at the top of Figure 1.16. Click the Add button. The window shown at the bottom of Figure 1.16 opens. On the Property Package page tab, the UNIFAC VLE package is selected with Ideal Gas. Then click the Select button on the right side of the window.

این DISTILL کجاست؟

mosyjoon

عضو جدید
The DISTIL program is opened in the usual way. Clicking the Managers button on the top toolbar of the DISTIL window and clicking Fluid Package Manager opens the window shown at the top of Figure 1.16. Click the Add button. The window shown at the bottom of Figure 1.16 opens. On the Property Package page tab, the UNIFAC VLE package is selected with Ideal Gas. Then click the Select button on the right side of the window.

این DISTILL کجاست؟ تو ASPEN 7.1

ghazal_drawer

عضو جدید
دوستان عزیز یک سوال

تو aspen dynamic 7.3 دیگه خود pid controller نیست جاش میشه بدون مشکل از pidichr استفاده کرد؟ یه مشکلی هم که هست bias رو تو pidinchr نمیشه تعریف کرد
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید

ChemicEng

عضو جدید
شروع Aspen plus

شروع Aspen plus

با سلام
براي شروع يادگيري شبيه سازي فرايندي در Aspen plus دوستان چه روشي رو پيشنهاد ميكنن؟
اگه كتاب يا سيدي مفيدي در اين زمينه ميشناسيد خواهشا معرفي كنيد
ممنون

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
براي شروع يادگيري شبيه سازي فرايندي در Aspen plus دوستان چه روشي رو پيشنهاد ميكنن؟
اگه كتاب يا سيدي مفيدي در اين زمينه ميشناسيد خواهشا معرفي كنيد
ممنون

سلام، دو سه تا کتاب فارسی هست تو بازار، اونا مناسبن. مثه کتاب آموزش Aspen plus پوربافرانی، شبیه سازی و بهینه سازی فرآیندها ... باغمیشه و مقدمه ای بر شبیه سازی فرآنیدهای شیمیایی پایا گوهررخی.
کنار اینا Help خود نرم افزار هم هست که فوق العاده مفیده.

ieelia

عضو جدید
سوال

سوال

ایا با در دست داشتن نسخه های قفل شکسته نرمافزار اسپن می توان به خروجی های شرایط عملیاتی دما و فشار ان اعتماد کرد

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایا با در دست داشتن نسخه های قفل شکسته نرمافزار اسپن می توان به خروجی های شرایط عملیاتی دما و فشار ان اعتماد کرد

سوال خوبیه، خب بیا یه برج فلش ساده رو شبیه سازی با کن با سیمولاتورها. بعدش کدشم با متلب بنویس ببین فرق میکنه جوابا.
به نظر من فرقی نمیکنه، اشکال نرم افزارهای قفل شکسته یه جای دیگست!!!

ChemicEng

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام به برج جذب دو جریان ورودی اختصاص بدم ولی در Aspen plus برای برج های Radfrac فقط یه جریان ورودی و سه جریان خروجی قرار داده!!
در صورتی که در فایل آموزشی که من دارم این برج دارای دو ورودی و دو خروجی است
چجوری میتونم اینکار رو بکنم؟

ChemicEng

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام به برج جذب دو جریان ورودی اختصاص بدم ولی در Aspen plus برای برج های Radfrac فقط یه جریان ورودی و سه جریان خروجی قرار داده!!
در صورتی که در فایل آموزشی که من دارم این برج دارای دو ورودی و دو خروجی است
چجوری میتونم اینکار رو بکنم؟

سلام
مشکل حل شد:
وقتی یه برج قرار میدید و میخواید بهش یه جریانی وصل کنید یه سری فلش آبی و قرمز میاد
در اینجا فقط یه فلش برای ورودی بود که فقط میشد یه جریان ورودی بهش داد
حالا اگه بخواید دوتا بشه باید همون جریان ورودی که اول رسم کردید رو جابجا کنید یعنی فلشش رو بکشید جایه دیگه مثلا بالای برج
بعد اینکار یه جریان ورودی دیگه میتونید بکشید با این کار میشه دو یا بیشتر جریان ورودی اضافه کرد

[CARBON]

عضو جدید

payam8453

عضو جدید
سوال درمورد پیغام خطایی در aspen plus لطفا کمکم کنید

سوال درمورد پیغام خطایی در aspen plus لطفا کمکم کنید

سلام
من هرکار میکنم نمیتونم از اسپن ران بگیرم حتی یک پمپ ساده
این خطا رو میده
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
****TERMINAL ERROR
ACCOUNT-INFO PARAGRAPH MUST BE SUPPLIED

* ERROR SEVERITY LEVEL OF 0 IS <= ABORT LEVEL OF 0 *
* EXECUTION IS TERMINATED: SIMULATION WILL NOT BE EXECUTED *

! Errors while processing input specifications
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای سایر تجهیزات mixer,seperator,turbin ,... iهم همین خطا را میده
لطفا کمکم کنید

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من هرکار میکنم نمیتونم از اسپن ران بگیرم حتی یک پمپ ساده
این خطا رو میده
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
****TERMINAL ERROR
ACCOUNT-INFO PARAGRAPH MUST BE SUPPLIED

* ERROR SEVERITY LEVEL OF 0 IS <= ABORT LEVEL OF 0 *
* EXECUTION IS TERMINATED: SIMULATION WILL NOT BE EXECUTED *

! Errors while processing input specifications
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای سایر تجهیزات mixer,seperator,turbin ,... iهم همین خطا را میده
لطفا کمکم کنید

شما باید در قسمتهای Setup/Specification/Global/Title و Setup/Specification/Accounting/Username یه عبارت دلخواهی وارد کنین

آخرین ویرایش:

roughboy

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز

به نظر شما چطوری میشه اطلاعات VLE یه گاز و یه مایعی که داخل دیتابیس Aspen نیست رو وارد این نرم افزار کرد؟
ممنون از شما

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان عزیز

به نظر شما چطوری میشه اطلاعات VLE یه گاز و یه مایعی که داخل دیتابیس Aspen نیست رو وارد این نرم افزار کرد؟
ممنون از شما

سلام. منظور از اطلاعات VLE چیه؟ اطلاعات TPxy، TPx، TPm. همه اینا تعادل بخار مایعند. ولی نوعشون فرق داره. ضمن اینکه معمولاً از این اطلاعات آزمایشگاهی استفاده میکنن برای فیت کردن پارامترها و کارهای دیگر. خود این داده ها در بانک اطلاعاتی نیست. شما سوالتونه یه مقدار شفافتر بیان کنین، راهنماییتون میکنم

roughboy

عضو جدید
ببینید من در واقع میخام جذب دی اکسید کربن را با مایعات یونی شبیه سازی کنم که البته هیچ اطلاعاتی در مورد مایعات یونی توی Aspen نیست. بنابراین میخام داده های حلالیت گاز مایع رو خودم وارد کنم. ممنونم

بالا