سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
پس یعنی باید پاک کنم همه اطلاعاتمو؟! بیچاره شدم:cry:
سیستم من کارش از ویروس کشی گذشته باید به سطل زباله معرفیش کنم!!!!
یکی دو روز پیش هم که آنتی ویروس Avira نصب کردم ولی فکر کنم ویروس نصب کردم به جای آنتی ویروس، سرعت سیستمو تا 50% کم کرده:confused:
شرمنده انقدر سوال میکنم این دیگه آخرین سوالمه...با نرم افزارهای ریکاوری هم قابل برگشت نیستن؟

بی نهایت ممنون بابت کمک های بی دریغتون
ماها واس کمک به همدیگه اینجاییم اگه قرار باشه کمک نکنیم که فایده نداره
به این سطح از ویروس که میرسه معمولا دیگه نصب آنتی ویروس جواب نمیده!
با ریکاوری تا یه حدی برمیکرده ولی بازم 50 50س. حالا صب کن بقیه دوستا هم بیان مشکلتو ببینن ببینیم چی میگن. فایلی که برای من فرستادی ارور داد و باز نشد همونطور که گفتم. میگف اسیب دیده. اگه همه فایلا واقعا آسیب دیده باشه فک نکنم ریکاوری هم کمک بکنه.
از طرفی چون علوم کامپیوتر خیلی وسیعه هیشکی نمیتونه ادعا کنه که همه چیو بلده. من تا اونجایی که بلد بودم گفتم. یکم دیگه صب کن با بقیه هم مشورت کنیم ببینیم چی میگن

Ya Hosen

عضو جدید
ســــلام دوستان عزیز یه سوال داشتم نمیدونستم دیگ از کدوم تاپیک باید سوالمو بپرسم این شد که اومدم اینجا ممنون میشم جواب بدید نکات اصلی و مهم در دادن سفته به کارفرماها جهت حسن انجام کار چه چیزایی رو باید قید کنیم؟؟؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ســــلام دوستان عزیز یه سوال داشتم نمیدونستم دیگ از کدوم تاپیک باید سوالمو بپرسم این شد که اومدم اینجا ممنون میشم جواب بدید نکات اصلی و مهم در دادن سفته به کارفرماها جهت حسن انجام کار چه چیزایی رو باید قید کنیم؟؟؟

سلام
دوست عزیز تو بخش حقوقی بپرسین شاید بهتر جواب بگیرین!
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/440-حقوق

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس یعنی باید پاک کنم همه اطلاعاتمو؟! بیچاره شدم:cry:
سیستم من کارش از ویروس کشی گذشته باید به سطل زباله معرفیش کنم!!!!
یکی دو روز پیش هم که آنتی ویروس Avira نصب کردم ولی فکر کنم ویروس نصب کردم به جای آنتی ویروس، سرعت سیستمو تا 50% کم کرده:confused:
شرمنده انقدر سوال میکنم این دیگه آخرین سوالمه...با نرم افزارهای ریکاوری هم قابل برگشت نیستن؟

بی نهایت ممنون بابت کمک های بی دریغتون
اول در مورد سیستمتون ، وقتی ویندوز داره نفس های آخرش رو میکشه برای نجاتش بهتره از ویروس یاب های با قابلیت بوت استفاده کنید ، تقریبا همه شرکت های مطرح یکی دارن نسخه کاسپر حدود 300 مگ حجم داره ..
در مورد فایلاتون هم بستگی داره چه نوع فایلی باشن اگه فقط نگران فایلهای آفیس هستین میتونید برگردونیدشون ، نرم افزارهای مختلفی برای اینکار هست مثل نرم افزاری که سایت officerecovery.com داره

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
اول در مورد سیستمتون ، وقتی ویندوز داره نفس های آخرش رو میکشه برای نجاتش بهتره از ویروس یاب های با قابلیت بوت استفاده کنید ، تقریبا همه شرکت های مطرح یکی دارن نسخه کاسپر حدود 300 مگ حجم داره ..
در مورد فایلاتون هم بستگی داره چه نوع فایلی باشن اگه فقط نگران فایلهای آفیس هستین میتونید برگردونیدشون ، نرم افزارهای مختلفی برای اینکار هست مثل نرم افزاری که سایت officerecovery.com داره
ببین یه مشکلی که داره اینه که فایلاش خراب شدن. یکی از فایلای آفیس رو اینجا لینکشو گذاشتن دانلود کن، ارور خرابی فایل میده. اینجوریم که میگن همه فایلاشون اینجور شده. بنظرت برای حلش باید چیکار کرد؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین یه مشکلی که داره اینه که فایلاش خراب شدن. یکی از فایلای آفیس رو اینجا لینکشو گذاشتن دانلود کن، ارور خرابی فایل میده. اینجوریم که میگن همه فایلاشون اینجور شده. بنظرت برای حلش باید چیکار کرد؟
الان اون فایل رو با نسخه آزمایشی همین نرم افزاری که گفتم تست کردم نتیجه شد این
http://uploadkon.ir/fl/d/NDIwNDU=

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان اون فایل رو با نسخه آزمایشی همین نرم افزاری که گفتم تست کردم نتیجه شد این
http://uploadkon.ir/fl/d/NDIwNDU=

سلام
خیلی خیلی ممنون مهندس ... باورم نمیشه درست شده باشه
نمیدونم با چه زبونی باید تشکر کنم... یه دنیا ممنون:gol:
اینو باید دانلود کنم دیگه درسته؟Data Recovery Software
خودمم امتحان کنم ببینم چطور میشه
بی نهایت سپاسگزار

از مهندس hamid_delijan هم کمال تشکر رو دارم که دلسوزانه منو راهنمایی کردن:gol:

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان.
اینترنت اکسپلورر من مدتی بالا نمیاد. وقتی هم روش کلیک میکنم سی پیو به طرز وحشتنکای داغ میکنه!
به نظرتون چی کار باید کنم!

آخرین ویرایش:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خیلی خیلی ممنون مهندس ... باورم نمیشه درست شده باشه
نمیدونم با چه زبونی باید تشکر کنم... یه دنیا ممنون:gol:
اینو باید دانلود کنم دیگه درسته؟Data Recovery Software
خودمم امتحان کنم ببینم چطور میشه
بی نهایت سپاسگزار

از مهندس hamid_delijan هم کمال تشکر رو دارم که دلسوزانه منو راهنمایی کردن:gol:
از خود سایت نسخه کامل رو نمیتونید دانلود کنید ، از این لینک دانلودش کنید

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
ویندوزم سون هست!
ie11
استارت رو باز کن و بنویس program and features وارد که شدی اون بالا کنار، سمت چپ نوشته view intalled updates کیلیک کن تو صفحه ای که میاد برو پایین تا به قسمت Microsoft windows که رسیدی بگرد و فک میکنم internet explorer نوشته یا microsoft internet explorer و اینو انتخاب کن و uninstall update رو بزن. ریستارت کن سیستمو ایشالا خوب میشه

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
استارت رو باز کن و بنویس program and features وارد که شدی اون بالا کنار، سمت چپ نوشته view intalled updates کیلیک کن تو صفحه ای که میاد برو پایین تا به قسمت Microsoft windows که رسیدی بگرد و فک میکنم internet explorer نوشته یا microsoft internet explorer و اینو انتخاب کن و uninstall update رو بزن. ریستارت کن سیستمو ایشالا خوب میشه
آهان
بعد ازینکه ریستارت کردی میتونی دوباره خودت نصبش کنی
وقتی که پاکش کردی برمیگرده به ورژن پایش. میتونی ورژن بالاتر رو دوباره دانلود و نصب کنی

nafis...

مدیر بازنشسته
نشد متاسفانه...!!
وقتی هم روش کلیک میکنم سی پیو داغ میکنه! که مربوط به یه پراسس هست به اسم explore.exe

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نشد متاسفانه...!!
وقتی هم روش کلیک میکنم سی پیو داغ میکنه! که مربوط به یه پراسس هست به اسم explore.exe

اگه درصد استفاده از سی پی یو غیر عادیه اول از همه رجیستری سیستم رو پاکسازی کنید، اگه درست نشد مشکل از ویروسه ، از بهترین انتی ویروسی که میتونید استفاده کنید ،
این لینک روببینید..
http://support.kaspersky.com/viruses/disinfection/5350

Anahita1991

اخراجی موقت
سلام ، من آنتی ویروس نورتون داشتم ، بعد یه فایلی باهاش بود که با اون ریستش می کردم و محدودیت زمانیش برطرف می شد بعدش چند روزی خونه نبودم حالا که اومدم می بینم کلا غیر فعال شده ، چکارش کنم؟:(

چرا که نه

اخراجی موقت
سلام ، من آنتی ویروس نورتون داشتم ، بعد یه فایلی باهاش بود که با اون ریستش می کردم و محدودیت زمانیش برطرف می شد بعدش چند روزی خونه نبودم حالا که اومدم می بینم کلا غیر فعال شده ، چکارش کنم؟:(

نسخه کرکی همینجوریه
شما حتی به نت هم وصل شی تمام کرک و سریال و..... دود میشه

Anahita1991

اخراجی موقت
نسخه کرکی همینجوریه
شما حتی به نت هم وصل شی تمام کرک و سریال و..... دود میشه

نه ، اینکه من دانلود کرده بودم از این نسخه های 13 روزه بود ، بعد یه فایل بود که می شد باهاش آنتی ویروس رو ریست کرد ، یعنی دوباره مهلت می داد ، همچینین چیزی.ولی من چون چند روزی خونه نبودم و از کامپیوتر استفاده نکرده بودم ریست نشده بود و رسیده بود به صفر روز و کلا غیر فعال شده الان.میشه کاریش کرد

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
به جای نورتون سیمانتک رو نصب کن
نسخه آخرش توی سایت سافت 98 موجوده

msrxx2000

عضو
سلام
کسی میتونه این مسئله رو حل کنه
حل مسئله مرتب سازی سنگ ریزه ها توسط مورچه با کمک برنامه نویسی زنتیک.

ژاندارک

عضو جدید
مهندسا سلام لطفا مشکل منم حل کنید
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم یا بلافاصله یا بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه .لطفا بگید مشکلش چیه؟

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
مهندسا سلام لطفا مشکل منم حل کنید
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم یا بلافاصله یا بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه .لطفا بگید مشکلش چیه؟
اگر بعد از چن لحظه خاموش میشه مشکل از کلیده، اگه بعد چن دقیقه خاموش میشه احتمال خیلی زیاد از فن CPU که نمیتونه خوب خنک کنه و یه احتمال کوچیکم هست که پاورت ضعیف شده

RIG

متخصص C#.net
من از freegateاستفاده میکردم . حالا امروز اجراش کردم اما باز فیلتره سایت .... !!!! چرا؟

RIG

متخصص C#.net
من سایفو و فزی گیت هر رو رو تست کردم. بعد اجرای اینها باز سایت ها فیلتر هستن بگو اصلا اعمال نشده!!! چرا؟

بالا