سلام دوستان عزیزم
من بعد از مدت ها فهمیدم که بعضی از مشکلات گرافیکی که بعضی برنامه هام پیدا میکرد، مثلا کروم گیر داشت و بالا پایین شدن صفحه رو نشون نمیداد و منوهای ورد گیر داشت و ... همه به خاطر ضعف درایو مربوط به کارت گرافیکم بود با نام Radeon Graphics AMD (Catalyst control cemnter
این درایو رو وقتی حذف کردم تمام مشکلات مربوطه برطرف شد ولی از جهتی با توجه به این که از سایت رسمی لپ تاپم (Dell Vostro 3550 - core i5 RAM=4000) این درایو رو دانلود کرده بودم فکر کنم حذف کردنش درست نباشه! مثلا وقتی حذفش کردم قابلیت Sleep از کار افتاد که با تحقیق فهمیدم Sleep واسبتگی زیادی به کارت گرافیک و ... داره. یه سری مشکلات دیگه هم به وجود اومد.
ببخشید روده درازی کردم. ته کلام میخواستم بدونم که آیا درایوهای مختلفی برای کارت گرفیک وجود داره؟ آیا درایو دیگری با مارک دیگری وجود داره که جایگزین کنم؟ از کجا دانلود کنم؟ خلاصه هرطور میتونید راهنمایی کنید. ممنونم.
با سلام
یک نکته قابل توجه و تامل اینکه :
شما درایور را همراه با نرم افزار نصب می کنید .
سعی کنید فقط درایور را نصب کنید . احتمالا با کمک این روش مشکل شما رفع خواهد شد .
درایور تنها راه انداز چیپ است ولی معمولا شرکت ها همراه با درایور نرم افزار کنترل هم قرار می دهند .
سعی کنید درایور را مستقیما از Device Manager نصب کنید .
امیدوارم با پیگیری این گفته ها مشکلتان رفع شود .
با تشکر - سیستم 32