سلام
خوبین؟؟؟
یه کروکی با خط مستقیم میخوام بکشم
کمکم میکنین؟؟؟
اگر کروکی اصفهان اماده دارین لطفا قرار بدین.متشکرم
کاملاًمطمئنی تاپیک رو درست آمدی؟![]()
سلام دوستان
نرم افزار تیون آپ، 5 تا مشکل برای لپ تاپم رو پیدا کرد..میخواستم بهم کمک کنین که باید چکار کنم...یه سری از مشکلاتش مربوط به ادمین(شکل دوم) هست که نباید بهش دست زد به نظرم.چون به همگام نصب برنامه ها الکی یه کادر اضافه میاد که کاربردی هم نداره..
با تشکر
سلام
خوبین؟؟؟
یه کروکی با خط مستقیم میخوام بکشم
کمکم میکنین؟؟؟
اگر کروکی اصفهان اماده دارین لطفا قرار بدین.متشکرم
دوستان سلام
من يه دي وي دي دارم كه كلي اطلاعات با ارزش داخلشه دو روزه اصلا دي وي دي باز نميشه كامپيوترم زور ميزنه نميتونه باز كنه
نگاه كردم روي سكتور صفر يه خراش ريز افتاده بود ايا اميدي هست ؟
من با ulead کار نکردم و با اصطلاحاتش آشنا نیستم.سلام دوستان من با برنامه یولید میخوام فلیمی که درست کردمو سیو کنم تا 3% میاد ولی بعده اون این ارور رو میده: Unable to Load Library لطفا اگه میشه کمکم کنید....
من با ulead کار نکردم و با اصطلاحاتش آشنا نیستم.
متن زیر رو تو فروم های خارجی پیدا کردم ، کسایی که کامنت گذاشته بودن ، گفته بودن مشکلشون حل شده.
Ulead video studio was “unable to load the library” because one of the transition effect clips is corrupted. So meaning to say, it was the “transition effect” clips that made the trouble. For those who encountered this kind of problem, try to playback the transition effect clips one by one and watch if there is any distorted or briefly played “effect” and after you found that, remove it. It will immediately solve your problem
ویندوز قبلی رو کامل پاک نکردی،
الان ویندوزی که فایل بوتش باقی مونده کدومه 8 یا xp ؟
برای ارور usb
http://news-software.blogsky.com/6
http://www.yjc.ir/fa/news/4277599/5-روش-برای-از-بین-بردن-پیغام-usb-device-not-recognized
سلام چه راه هایی هست که سرعت بالا اومدن لپ تاپ بیشتر بشه
من لپ تاپم زیاد سنگین نیست قدیمی هم نیست ولی یه هفت هشت دقیقه طول میشه تا حالش جا بیاد وقتی روشن میکنم...
از قبل همین طوری بود جدیدا نشده...مرسی
مرسی ممنونماگه برنامه tuneupرو نصب کنین فوق العاده هست البته نسخه 2013رو و یک بارهم با انتی ویروس کلا اسکنش کنین و یک بار هم درایو هاتون را دیفرگ کنین
من لب تابم accer کرای 7 بود سرعتش احساس کردم پایین هست این کارا رو کردم فوق العاده هس الان البته انتی ویروس بیت دفندر نصب باشه که عالی میشه
امیدوارم با این کارا مشکلتون حل شه
سلام دوستان
یه مشکلی برام به وجود آمد....واسه اینترنت لپ تاپم...خیلی برام مهمه.نمیدونم چرا گوگل و سایت های آپلود برام باز نمیشه ولی سایت باشگاه مهندسان برام باز میشه.....الان با کامپیوتر رو میزیم آنلاین شدم....در قسمت پایین صفحه نمایش یه علامت آنتن می باشد که برای من الان غیر فعال هست و به جاش یه کانکشن غیر آشنا شبیه تلفن-فکس قرار دارد.وقتی بر روی open Network and sharing center کلیک کیکنم...به شکل های زیر توجه کنین ممنون میشم راهنمایم کنین برام خیلی مهم هست.
مشاهده پیوست 202042
اینم عکس آن کانکشن هست که وقتی رو علامت انتن کلیک میکنم و بعد رو کانکشن کلیک میکنم میاد ....بهنظرم این کانکشن نباید باشه...
کمک کنین
مشاهده پیوست 202043
سلامسلام دوستان
یه مشکلی برام به وجود آمد....واسه اینترنت لپ تاپم...خیلی برام مهمه.نمیدونم چرا گوگل و سایت های آپلود برام باز نمیشه ولی سایت باشگاه مهندسان برام باز میشه.....الان با کامپیوتر رو میزیم آنلاین شدم....در قسمت پایین صفحه نمایش یه علامت آنتن می باشد که برای من الان غیر فعال هست و به جاش یه کانکشن غیر آشنا شبیه تلفن-فکس قرار دارد.وقتی بر روی open Network and sharing center کلیک کیکنم...به شکل های زیر توجه کنین ممنون میشم راهنمایم کنین برام خیلی مهم هست.
سلام
به احتمال زیاد شما Local Area Connection رو آنیستال کردی.
برو به این مسیر Control Panel\Network and Internet\Network Connections ببین گزینه Local Area Connection وجود داره یا نه؟
اگه وجود نداشت اول برو تو دیوایس منیجر و یه سرچ بزن(تو عکس نشون دادم) ببین کانکشن اینترنت وصل میشه ، اگه وصل نشد باید درایور اینترنت رو نصب کنی.
http://cld.persiangig.com/preview/OBfW7TcPJR/Local%20Area%20Connection.png
لینک مشکلی نداره ،ممنون. آره به نظرم درست میگین..ولی عکس برام باز نمیشه..ممنون میشم تو سرور خودباشگاه اپلود کنین.
یه چیزی؟درایور اینترنت چیه؟من فقط یه سی دی لپتاپم برای نصب درایورها داره...ممنونمیشم توضیح بدین
سلامسلام دوستان
من ی چند وقتیه گوگل کرومم بعضی از فرام ها رو باز نمیکنه از جمله باشگاه مهندسان!!این پیغامو میده:No site configured at this address
فایرفاکسمم به باشگاه ک وارد میشم در حال کار کردن هستم از حالت log inخارج میشه!!هربار باید دوباره وارد شم!!کلافم کرده!!چیکار باید بکنم؟
باتشکر
درایو C پر نشده؟سلام به همگی . عاغا این سیستم من 1 روزه اصلا کپی پیست نمیکنه !! نه عکس نه متن ..... چیکار باید کنم :| ؟؟؟
لینک مشکلی نداره ،
http://cld.persiangig.com/download/OBfW7TcPJR/Local%20Area%20Connection.png/dl
تو همون سی دی لپ تاپته
اگه عکس رو تو باشگاه آپلود کنم کیفیتش میاد پایین، دیگه هیچی معلوم نیست.
منم وقتی مودمم رو روشن میکنم حدود چند دقیقه او علامت هشدار زرد روی سیستمم میفته ، بعد حدود 4دقیقه خودش پاک میشه، مودم قبلیم اینجوری نبود ولی این یکی یه کم قاطی دارهسلام دوستان ....اینترنت لپ تاپم با راهنمایی های آقا محمد تقریبا درست شد ولی بازم مشکلات عجیبی داره...خودم قاطی کردم....با توجه به شکل زیر نمیدونم گاهی اوقات در قسمت مشخص شده در تصویر یک علامت تعجب میاد که بعدا اینترنتم قطع میشه....
مشاهده پیوست 202079
نمیدونم چرا اینطوری میشه بعدش که خواستم اشکال یابی کنم پیغام زیر برام آمده که میگه کابلش پاره شده!!!من تازه این مودم رو خریدم نمیدونم چرا اینطوری شده...بعضی اوقات در میارم و دوباره وصل میکنم دیگه آن علامت تعجب رو نشون نمیده...
مشاهده پیوست 202080
بعد یه سوال دیگه دارم آقا محمد این قسمتی که گفتی Network and Internet تو کنترل پنل پیدا نکردم...ممنون میشم راهنماییم کنین.
یه مشکل دیگه اینه که سایت گوگل برام باز نمیشه و یه سری سایت ها برام باز نمیشه...انگار سرعت نت آمده پایین.....راهنمایی کنین.