سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام دوستان

من میخواستم یه آی دی جدید برای ایمیلم بسازم...در واقع میخواستم اسم ایمیلمو عوض کنم ولی ایمیل قبلیم باقی بمونه...میخواستم با یه آی دی دیگه ایمیل به کسای دیگه بدم و با همون ایمیل هم دریافت کنم.

با استفاده از لینک زیر میخواستم همین کار رو انجام بدم:

http://www.biesm.rozblog.com/post/1

که تقریبا انجام شد.در واقع رفتم به setting یاهو میل و قسمت account و ادامه ماجرا....به تصویر زیر توجه کنین:

همانطور که میبینید در قسمت 2، ایمیل جدیدم رو وارد کردم ولی Verify نشده!!!هر کاری میکنم که verify کنمش نمیشه....نمیدونم که چکار کنم.ممنون میشم که راهنمایی کنین.

به نظرم باید این مشکل اول حل بشه بعد باید برم قسمت 3، پیش فرض ایمیل فرستندمو(Defult sendding account)، آی دی ایمیل جدیدم قرار بدم...چون میخوام با همین آی دی ،ایمیل بفرستم .البته قبلا یه آی دی جدید ساخته بودم ،آن موقع هر وقت میخواستم ایمیل بفرستم در قسمت فرستنده Compose میتونستم آی دی رو انتخاب کنم و باقی ماجرا ولی الان دیگه نمیشه ...درضمن الان با همین آی دی جدید در قسمت2 میتونم یوزر وپس بزنم و وارد ایمیلم بشم ولی مشکل اینجاست که نمیتونم با این آی دی ایمیل بفرستم و فقط با همون آی دی اولیه(primary) ایمیل میتونم بفرستم...خیلی برام مهمه ....کمکم کنین.

یاحق

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام واقعا ممنون

واقعا استفاده کردم از حرفاتون

ولی یه سوال :

وقتی با Your Uninstaller برنامه رو حذف کنم دیگه برنامه مورد نظر حذف شده و چیزی نمیمونه که بعد توسط برنامه CCleaner رجیستری برنامه رو حذف کنیم.....ممنون میشم در مورد طرز استفاده با برنامه CCleaner توضیح بدین. واقعا ممنون
CCleaner برنامه تخصصی پاک کردن رجیستریه و کاراییش تو پاک کردن رجیستری از Your Uninstaller بهتره،
CCleaner رابط کاربری ساده و راحتی داره و کاربردهاش خیلی زیاده، آموزش پایین رو نگاه کن.
http://pccamoozesh.ir/post/119

• Like
واکنش ها: etnn

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

چرا نرم افزار دیکشنری دانشجو فونتاش اینطوری شده!!:confused:راهنمایی نمایید

سلام ، این کارو نجام بده ببین درست میشه یا نه!
برو به control panel,تو قسمت clock,language
اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید و توlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید و ok رو بزنید، حالا سیستم رو ریستارت کنید.

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام ، این کارو نجام بده ببین درست میشه یا نه!
برو به control panel,تو قسمت clock,language
اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید و توlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید و ok رو بزنید، حالا سیستم رو ریستارت کنید.

سلام ممنون

درست شد.....

یه سوال فنی داشتم،آقا من اصلا جریان این کلمه Unicode رو نفهمیدم چیه؟چی هست؟با کی کار داره؟؟؟:D

منظورش چیه؟آخه جاهای زیادی این کلمه رو میبینم!!یعنی چی؟

akbar159

عضو جدید
سلام دوستان

من میخوام بعضی سایتایی که زیاد ازش استفاده میکنم به صورت لینک دائمی در بالای مرورگر موزیلا داشته باشم تا راحت و با یه کلیک واردش بشم.....اگه میتونین راهنمایی کنین که چکار باید بکنم.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ممنون

درست شد.....

یه سوال فنی داشتم،آقا من اصلا جریان این کلمه Unicode رو نفهمیدم چیه؟چی هست؟با کی کار داره؟؟؟:D

منظورش چیه؟آخه جاهای زیادی این کلمه رو میبینم!!یعنی چی؟

fa.wikipedia.org/wiki/یونی‌کد

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
دوستان سلام سال نو مبارک. تاپیک برنمه های درخواستی کجاس؟ !! پیداش نمیکنم

ali_pishtaz

عضو جدید
fa.wikipedia.org/wiki/یونی‌کد

سلام بازم نفهمیدم:D

چقدر کلمات قلمبه سلمبه داشت:D

کاش یه طوری توضیح و خلاصه وار میگفتین که ما بچه ها مکانیکی بفهمیم...نمیخواستم همه چیزو بفهمم فقط میخواستم خیلی ساد بدونم یونی کد چی هست...مثل فونت میمونه تا این که مثلا یه برنامه یا ورد دچار از هم پاشیدگی در فونت نشه؟؟؟!!درست میگم؟
یاعلی

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من میخوام بعضی سایتایی که زیاد ازش استفاده میکنم به صورت لینک دائمی در بالای مرورگر موزیلا داشته باشم تا راحت و با یه کلیک واردش بشم.....اگه میتونین راهنمایی کنین که چکار باید بکنم.

سلام ، به اون قسمت میگن bookmark toolbar ، عکس های زیر رو نگاه کن، اگه نوشته ها ریز هستن ، عکس رو دانلود کن تا با سایز اصلی ببینیشون.

http://cld.persiangig.com/download/5CFrloijxV/bookmark-mozilla-1.png/dl

http://cld.persiangig.com/download/K7SI73KWPP/bookmark-mozilla-2.png/dl

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بازم نفهمیدم:D

چقدر کلمات قلمبه سلمبه داشت:D

کاش یه طوری توضیح و خلاصه وار میگفتین که ما بچه ها مکانیکی بفهمیم...نمیخواستم همه چیزو بفهمم فقط میخواستم خیلی ساد بدونم یونی کد چی هست...مثل فونت میمونه تا این که مثلا یه برنامه یا ورد دچار از هم پاشیدگی در فونت نشه؟؟؟!!درست میگم؟
یاعلی
یونیکد یه استانداردِ جهانیه :D

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=38160

• Like
واکنش ها: etnn

alifarsi

عضو جدید
سلام:
تازه کار وارید شد با اجازه:
مشکلات نرم ابزارو کجا پورس کنم ممنون؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درود بر شما
اخیرا یه کتاب دانلود کردم که فرمتش Epub بوده و نمیدونم با چه نرم افزاری باید اجراش کنم
در صورت امکان کمکم کنید
با سپاس:gol:

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود بر شما
اخیرا یه کتاب دانلود کردم که فرمتش Epub بوده و نمیدونم با چه نرم افزاری باید اجراش کنم
در صورت امکان کمکم کنید
با سپاس:gol:
درود :gol:
میتونی با کانورتر تبدیلش کنی به پی دی اف ،
http://p30download.com/fa/entry/49623/

میتونی نرم افزار مخصوص خودش رو هم دانلود کنی.
http://peji4dl.blogfa.com/post-6736.aspx

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام. یه سوال فنی. با هزار مکافات ویندوز xp نصب کردم رو لب تاب بعدش تو یه درایو دیگه هم ویندوز8 ریختم غیر از اینکه الان کیبوردش بهم ریخته نمیدونم چجوری سوپیچ کنم بین دوتا ویندوز:D

mshayan

عضو جدید
سلام .
کسی میدونه این error واسه چیه؟ چطور باید رفعش کرد؟

Your pc ran into a problem and needs to restar.we're just collecting some error inf,and then we'll restar for you

Aydin_

عضو جدید
سلام. یه سوال فنی. با هزار مکافات ویندوز xp نصب کردم رو لب تاب بعدش تو یه درایو دیگه هم ویندوز8 ریختم غیر از اینکه الان کیبوردش بهم ریخته نمیدونم چجوری سوپیچ کنم بین دوتا ویندوز:D
لطفا موقع پرسیدن سوال ، دقیق شرح بدید
الان تو کدوم ویندوز کیبرد به هم ریخته ؟
منظور از به هم ریختن کیبرد چیه ؟
برای سوئیچ بین دو سیستم عامل هم اگر لپ تاپ رو ریست کنید یا روشن کنید بعد بوت (همون صفحه سیاه با چند خط نوشته) باید اسامی دو تا ویندوزتون نمایش داده بشه که با کلیدهای جهتی کیبرد انتخاب میکنید و اینتر میزنید
این قسمت واسه شما نمایش داده میشه یا نه ؟
سلام .
کسی میدونه این error واسه چیه؟ چطور باید رفعش کرد؟

Your pc ran into a problem and needs to restar.we're just collecting some error inf,and then we'll restar for you

موقعی که ارور میده دکمه های ctrl+c رو بزنید و اینجا ctrl+v بزنید تا متن خطا دقیقا کپی بشه
الان اینی که تایپ کرده اید خلاصه ش اینه که سیستم رو ریست کنید

mshayan

عضو جدید
متن خطا دقیقا همینه !!!
گاهی داره سیستم کار میمنه یکهو یه صفحه آبی ای با این پیغام میاد و هیچکاری نمیکنه
عدد جلوش به 100% هم میرسه اما خودش ریست نمیکنه تا اینکه سیستم را خاموش و روشن کنم
حتی خواستم عکس اش را بگیرم اما در این وضعیت هیچ کلیدی فعال نیست !!!

mshayan

عضو جدید
متن خطا دقیقا همینه !!!
گاهی داره سیستم کار میمنه یکهو یه صفحه آبی ای با این پیغام میاد و هیچکاری نمیکنه
عدد جلوش به 100% هم میرسه اما خودش ریست نمیکنه تا اینکه سیستم را خاموش و روشن کنم

shima88

عضو جدید
نرم افزار vmware workstation

نرم افزار vmware workstation

سلام به همه ی دوستان مهندس :gol:
نوروز زیبایی رو برای همگی آرزومندم
من نرم افزار vmware رو روی لپ تاپم نصبیدم و ویندوز فعلیو سون هست - روی vmware ویندوز xp نصب کردم - یسری از نرم افزارم فقط روی ویندوز xp نصب میشن و مجبور شدم که در ویندوز xp مجازیم این نرم افزارا رو نصب کنم - حالا مشکلم اینجاست که من اطلاعات رو در ویندوز مجازی روی فرضا دسک تاپش ذخیره میکنم و حالا میخوام این اطلاعات رو به هارد اصلیم توی محیط ویندوز اصلی لپ تاپم , یعنی ویندوز سون , انتقال بدم و نمیتونم ! حجم فایلهام حداقل 10 گیگ هست و با فلش و مموری هم نشد منتقل کنم :(
میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه ویندوز اصلی و ویندوز مجازی من با هم به نوعی شبکه بشن و این مشکل دسترسی به اطلاعات در هر دو محیط رفع بشه؟؟
یا اصلا راه دیگه ای برای اینکار وجود داره که بتونم اطلاعات روی ویندوز مجازیم رو به ویندوز اصلیم و روی هارد اصلی منتقل کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی گیرم ! و عجله هم دارم :confused:
از همگی ممنون:gol:

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
لطفا موقع پرسیدن سوال ، دقیق شرح بدید
الان تو کدوم ویندوز کیبرد به هم ریخته ؟
منظور از به هم ریختن کیبرد چیه ؟
برای سوئیچ بین دو سیستم عامل هم اگر لپ تاپ رو ریست کنید یا روشن کنید بعد بوت (همون صفحه سیاه با چند خط نوشته) باید اسامی دو تا ویندوزتون نمایش داده بشه که با کلیدهای جهتی کیبرد انتخاب میکنید و اینتر میزنید
این قسمت واسه شما نمایش داده میشه یا نه ؟

ببخشید یکم گستاخی میکنم ولی اگه لیست ویندوزها نمایش داده میشد گاگول نبودم که بیام اینجا بپرسیدم. مشکل کیبوردم مهم نیست. حالا شفاف سازی میکنم که منظورم از سوئیچ کردن ویندوزا همین پیدا کردن اسمشون و انتخاب یکیشونه. الآن فقط ویندوز 8 اونم در حالت developer preview قابل دسترسیه

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
متن خطا دقیقا همینه !!!
این ارور بلو اسکرین مربوط به هاردته. یا هاردت مشکل پیدا کرده یا ویندوزت. در مدتی که باهاش کار میکنی چندبار اینجور میشه؟

NEW MOHAMMAD

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببخشید یکم گستاخی میکنم ولی اگه لیست ویندوزها نمایش داده میشد گاگول نبودم که بیام اینجا بپرسیدم. مشکل کیبوردم مهم نیست. حالا شفاف سازی میکنم که منظورم از سوئیچ کردن ویندوزا همین پیدا کردن اسمشون و انتخاب یکیشونه. الآن فقط ویندوز 8 اونم در حالت developer preview قابل دسترسیه
این برنامه رو تو ویندوز 8 اجرا کن.
http://dl1.sarzamindownload.com/sdlftpuser/91/09/01/NanWick.Switch.Boot.exe
بعد از نصب گزینه Standard رو انتخاب کن و رستارت کن.

بالا