سلام خدمت همه دوستان
بله اونا رو هم تست کردم یکی نود خوب بود و یکی هم ویروس کش میکروسافت که اگه با یه فایر وال قوی در کنار هم نصبش کنی عالیه
نود هم کار عالی نیست و لی اونقدری هم که دیگران بد میگن کاراییش بد نیست
شوما کلید های ویندوز و R رو با هم بگیرین
تو صفحه ای که باز میشه بنویسین msconfig و اینتر رو بزنین بعد برین به سربرگ استارت اپ و تیک هر نرم افزاری رو که نمیخواهین اجرا بشه بردارین
هارد و سی دی رامتون IDE (کابل های پهن ) هستند یا SATA (کابل های باریک و معمولا قرمز یا سیاه)
منظورم سیمی هست که به مادربرد وصل میشه
مال من که مشکلی نداره
اول تست کن ببین سایت یاهو برات باز میشه شاید ISP شوما با یاهو مشکل داشته باشه
احتمال داره که فایروالتون گیر داده باشه یه بار فایروال رو خاموش کنین و تست کنین اگه بازم وصل نشد
پیشنهاد یه یاهو مسنجر دیگه از سایت های معتبر مثل سافت گذر دانلود کنین و نصب کنین
وقتی که میرین برای پرینت دقت کنید که پرینتر نصب شده روی سیستمتون رو انتخواب کنین
کلیه برنامه های ویندوز 7 روی ویندوز 8 هم نصب میشن
از سایت های ایرانی مثل سافت گذر دانلود کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه
خودم وقتی از سایت اصلی دانلود میکنم به مشکل بر میخورم همیشه
شوما احتمالا یا از فیل فیل شکن استفاده میکنین و یا فایر وال اجازه دسترسی دانلود منیجر به نت رو نمیده
یه بار خاموش کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه
من که با ESET ویروس کشی کردم ویروس شورتکات رو پیدا کرد
یه ویروس کش مخصوص شورت کات هم هست اون رو نصب کن اگه مشکل حل نشد از طریق بوت ویروس یابی کن
روی Computer کیلیک راست manage بعدش device manager ببینین روی کارت صدا علامت تعجب نزاشته
به پای هم پیر شین
f-secure و bit defender v رو امتحان کردی
معرفی برترین آنتی ویروسهای سال 2013 از سوی AV-Test پست شماره 3 رو ببین
بله اونا رو هم تست کردم یکی نود خوب بود و یکی هم ویروس کش میکروسافت که اگه با یه فایر وال قوی در کنار هم نصبش کنی عالیه
نود هم کار عالی نیست و لی اونقدری هم که دیگران بد میگن کاراییش بد نیست
سلام دوستان.
وقتی کامپیوتر روشن میشه یه سری برنامه ها باز میشن، باید چی کار کرد ک برنامه ای باز نشه؟
شوما کلید های ویندوز و R رو با هم بگیرین
تو صفحه ای که باز میشه بنویسین msconfig و اینتر رو بزنین بعد برین به سربرگ استارت اپ و تیک هر نرم افزاری رو که نمیخواهین اجرا بشه بردارین
باسلام
مشکل همین جاس که cd-romوhard رو اصلا نمیشناسه.
هارد و سی دی رامتون IDE (کابل های پهن ) هستند یا SATA (کابل های باریک و معمولا قرمز یا سیاه)
منظورم سیمی هست که به مادربرد وصل میشه
سلام
یاهو مسنجر من بعد از اینکه ویندوز ون 64 بیتی رو ارتقا دادم به صورت انلاین ( به صورت دستی پاکش کرده بودم از قبل) دیگه بالا نمیاد ینی انلاین نمیشه . حتی چند بار پاک و نصب کردم و تمام راه هایی مثل پروکسی و یا تنظیمات اسکپلورر رو هم نگاه کردم ولی همه چی درسته . تنها سرور اتصال یاهو رو پیدا نمیکنه .
شماها هم مسنجر های یاهوی سیستمون قطه ؟؟
مشکلم از کجاس به نظرتون؟
مال من که مشکلی نداره
اول تست کن ببین سایت یاهو برات باز میشه شاید ISP شوما با یاهو مشکل داشته باشه
احتمال داره که فایروالتون گیر داده باشه یه بار فایروال رو خاموش کنین و تست کنین اگه بازم وصل نشد
پیشنهاد یه یاهو مسنجر دیگه از سایت های معتبر مثل سافت گذر دانلود کنین و نصب کنین
سلام
جدیدا یه پرینتر گرفتم که صفحات ورد رو میتونم باهاش پرینت بگیرم ولی
فایل های pdf رو نه.حتی چند ورژن جدید pdf رو هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
ممنون میشم کمکم کنین.
وقتی که میرین برای پرینت دقت کنید که پرینتر نصب شده روی سیستمتون رو انتخواب کنین
سلام دوستان
من یه مشکلی توی نصب آکروبات ریدر 11 روی ویندوز 8 دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
بعد از نصب و اجرای برنامه ارور 16 رو میده که میگه برنامه رو uninstall کرده و دوباره نصب کنید. این کارو کردم وی بی فایده بود . روش حل
این ارور رو هم از خود سایت ادوبی گرفتم ولی مثل اینکه برای ویندوز 7 بود و روی سیستم من عمل نکرد.
لطفا راهنماییم کنید
کلیه برنامه های ویندوز 7 روی ویندوز 8 هم نصب میشن
از سایت های ایرانی مثل سافت گذر دانلود کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه
خودم وقتی از سایت اصلی دانلود میکنم به مشکل بر میخورم همیشه
سلام
وقتی میخوام چیزی دانلود کنم این پیام رو به من میده
" امکان برقرای ارتباط موجود نیست چون سرور مورد نظر کاملا امکان برقراری را رد کرد
احتمالا سرویس در سرور غیرفعال است یا شما بر روی سیستم خود فایروالی نصب کرده اید که مانع از برقراری ارتباط توسط IDM می شود
جزئیات: امکان برقراری ارتباط با پروکسی سرور وجود ندارد 127,0,0,1:8580 "
چکار کنم رفع بشه؟
شوما احتمالا یا از فیل فیل شکن استفاده میکنین و یا فایر وال اجازه دسترسی دانلود منیجر به نت رو نمیده
یه بار خاموش کنین ببینین مشکل حل میشه یا نه
سلام
یکی از سیستمام و فلش مموری هام دچار این مشکل شدن که شورت کات میسازن و اطلاعات داخلشون رو نمایش نمیدن . با انتی ویروس اویرا و کاسپرای و انتی تروجان لورنس خواستم مشکلو رفع کنم ولی اصلا مشکل رفع نشده . شما راه حلی برای این مشکل من دارید ؟؟؟
اینم عکس یکی از فلش مموری هاس
مشاهده پیوست 202398
من که با ESET ویروس کشی کردم ویروس شورتکات رو پیدا کرد
یه ویروس کش مخصوص شورت کات هم هست اون رو نصب کن اگه مشکل حل نشد از طریق بوت ویروس یابی کن
سلام من واسه دوستم win7 نصب کردم با تمام درلیور ها ولی صداش نمیاد. با این که درایور پک ورژن 14 رو دانلود کردم با اون هم تمام درایور هارو نصب کردم ولی بازم صدا نمیاد. لطفا کمک کنید....![]()
روی Computer کیلیک راست manage بعدش device manager ببینین روی کارت صدا علامت تعجب نزاشته