سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
ممنون دوست عزیز ازپاسختان کاری که فرمودین روانجام دادم درست میشه ولی بعدازریست کردن مثل اول میشه آنتی ویروسم روآپدیت کردم سیستم رواسکن کردم ویروس رومیشناسه ولی نمیتونه اونو پاک کنه آنتی ویروسم اسمارت سکیوریتی8ه چکارکنم؟
فلشم روتوسیستم دیگه ای که آنتی ویروسش کاسپره اسکن کردم حدود600تاویروس داشت ولی توسیستم خودم ویروسی رو نمیشناسه.مشاهده پیوست 240669

ببین دوست من ۲تا مسأله هست. اول اینکه اسمارت سکیوریتی زیاد قابل اعتماد نیست(و کلا همه کرک شده ها)
دوم اینکه ویندوزت انقد آسیب دیده که حتی اگر ویروس کشی هم بشه باز هم مثل قبل نمیشه.
پیشنهاد من به شما تعویض ویندوز، اسکن کل پارتیشن ها و در آخر نصب نرم افزار هاست

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام من دیشب برای افزایش سرعت لپتابم که dell xpsl502هستش علاوه بر آنتی ویروس خودش که شید بود از نرم افزار oiho360total security استفاده کردم. ران که شد اجراش کردم وبعد دستور آپدیت چنتا چیزو داد آپدیت کردم. علاوه بر این درایو سی رو با استفاده از ابزار خودش یعنی c/properties/tool/defragmenسعی کردم پاک سازی کنم. اما وقتی سیستم رو ریستارت کردم دیگه بالا نیومد و متاسفانه با پیغام startup repair cannot repair this computer automaticallyروبه رو شدم. تا حالا هم شارژر لپتاب سه بار بهم تذکر داده که عوضش کنم. یعنی موقع بالا اومدن این ارور میومد که عوض باید بشه. خ وقت هست باتری ندارم و از برق مستقیم استفاده میکنم. نمیدونم ایراد از کدوم یکی هست. حالا نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم. من بیشتر از چهار ساله از سیستم ام استفاده میکنم و ویندوزش اوریجیناله علاوه بر اون تمام اطلاعاتو زندگیم اون توئه. خواهش میکنم کمکم کنید. ممنونم

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام. دوستانی که سیستمشون ویروس autorun داره و همه چیز مخفی میشه، مخصوصا کسایی که فلششون همه چیزش مخفیه این فایل رو روی سیستمشون اجرا کنند درست میشه.
یه راه آسونم هست که وقتی فلشتون آلودست و هیچی رو نشون نمیده اینه که از یه نرم افزار اکسپلورر (اینجا) استفاده کنند، فلششون رو از محیط این برنامه باز کنند، اطلاعاتشون رو منتقل کنند، فلش رو ویروس کشی و فرمت کنند و اطلاعات رو برگردونند.

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام من دیشب برای افزایش سرعت لپتابم که dell xpsl502هستش علاوه بر آنتی ویروس خودش که شید بود از نرم افزار oiho360total security استفاده کردم. ران که شد اجراش کردم وبعد دستور آپدیت چنتا چیزو داد آپدیت کردم. علاوه بر این درایو سی رو با استفاده از ابزار خودش یعنی c/properties/tool/defragmenسعی کردم پاک سازی کنم. اما وقتی سیستم رو ریستارت کردم دیگه بالا نیومد و متاسفانه با پیغام startup repair cannot repair this computer automaticallyروبه رو شدم. تا حالا هم شارژر لپتاب سه بار بهم تذکر داده که عوضش کنم. یعنی موقع بالا اومدن این ارور میومد که عوض باید بشه. خ وقت هست باتری ندارم و از برق مستقیم استفاده میکنم. نمیدونم ایراد از کدوم یکی هست. حالا نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم. من بیشتر از چهار ساله از سیستم ام استفاده میکنم و ویندوزش اوریجیناله علاوه بر اون تمام اطلاعاتو زندگیم اون توئه. خواهش میکنم کمکم کنید. ممنونم
سلام
ببین دوست من اینا 2تا مشکل جداگانس گه سیستم بالا نمیاد و برای شارژر ارور میده.
برای مشکل اولی من بهت پیشنهاد میدم از لینوکس استفاده کنی. ubuntu قابلیت اجرا از روی دیسک رو داره و کار باهاش آسونه. میتونی براحتی فایل هایی که مورد نیازتن رو جابجا یا کپی کنی. و بعدش با خیال راحت به حل مسئله بالا اومدن سیستم برسی. من حس میکنم بخاطر استفاده از 2تا آنتی ویروس باشه. تلاش کنین ببینین از طریق سیف مد میتونین درستش کنید یا نه.
در مورد شارژر هم اصلا بدون باتری کار نکنین. باتری خودش بعنوان محافظ عمل میکنه. باتری رو که جایگزین کردین اگر ارور داد با یک شارژر دیگه تست کنید
این رو هم اضافه میکنم برای نگهداری اطلاعات مهم هرگز از درایو c یا کلا درایوی که ویندوز نصبه استفاده نکنین که ترس پرش اطلاعات نداشته باشین

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
ببین دوست من اینا 2تا مشکل جداگانس گه سیستم بالا نمیاد و برای شارژر ارور میده.
برای مشکل اولی من بهت پیشنهاد میدم از لینوکس استفاده کنی. ubuntu قابلیت اجرا از روی دیسک رو داره و کار باهاش آسونه. میتونی براحتی فایل هایی که مورد نیازتن رو جابجا یا کپی کنی. و بعدش با خیال راحت به حل مسئله بالا اومدن سیستم برسی. من حس میکنم بخاطر استفاده از 2تا آنتی ویروس باشه. تلاش کنین ببینین از طریق سیف مد میتونین درستش کنید یا نه.
در مورد شارژر هم اصلا بدون باتری کار نکنین. باتری خودش بعنوان محافظ عمل میکنه. باتری رو که جایگزین کردین اگر ارور داد با یک شارژر دیگه تست کنید
این رو هم اضافه میکنم برای نگهداری اطلاعات مهم هرگز از درایو c یا کلا درایوی که ویندوز نصبه استفاده نکنین که ترس پرش اطلاعات نداشته باشین

سلام

ممنون از شما
شارژر و باتری که باید تعویض بشه.
اما سیف مود که خودتونم گفتین اصلا جواب نداده بود. خیلی بحرانی شده بود. دیگه من از ریستور هم خواستم استفاده کنم نشد. اما کاری که کردم این بود که از یکی از اپلیکیشن های خود دل استفاده کردم. نمیدونم شاید سیستمهای دیگم داشته باشن. وقتی استارتاپ ریپر کارش تموم شد و فیل داد یه گزینه هست که مربوط به آپشنهای پیشرفته ی ریکاوری و بک آپه. من چون چاره ی دیگه ای نداشتم از همین استفاده کردم و سیستم الان برگشت به حالت اولیه که خریده بودمش. خیلی از اطلاعاتم که نیست. پارتیشن بندیش عوض شده. یه بک آپ موقع فرآیندش از بعضی فایلام گرفتم که الان موجوده ولی نمیدونم چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟یه اپلیکیشن داره اونو باید ران کنم؟حجم بالایی رو هم اشغال کرده.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. کی کار با نرم افزار اندی رو بلده؟. بعد اون فایل apk که میگن باید در اندی نصبش کنی (مال برنامه ای که میخوای روی اندی نصب کنی) کجاست؟!. من که پسوند apk نمیبینم تو برنامه های مد نظرم!.

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام

ممنون از شما
شارژر و باتری که باید تعویض بشه.
اما سیف مود که خودتونم گفتین اصلا جواب نداده بود. خیلی بحرانی شده بود. دیگه من از ریستور هم خواستم استفاده کنم نشد. اما کاری که کردم این بود که از یکی از اپلیکیشن های خود دل استفاده کردم. نمیدونم شاید سیستمهای دیگم داشته باشن. وقتی استارتاپ ریپر کارش تموم شد و فیل داد یه گزینه هست که مربوط به آپشنهای پیشرفته ی ریکاوری و بک آپه. من چون چاره ی دیگه ای نداشتم از همین استفاده کردم و سیستم الان برگشت به حالت اولیه که خریده بودمش. خیلی از اطلاعاتم که نیست. پارتیشن بندیش عوض شده. یه بک آپ موقع فرآیندش از بعضی فایلام گرفتم که الان موجوده ولی نمیدونم چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟یه اپلیکیشن داره اونو باید ران کنم؟حجم بالایی رو هم اشغال کرده.
خب خداروشکر که برگشت.
برین داخل استارت، بک آپ اند ریستور رو پیدا کنید فک میکنم کارتونو راه بندازه. بک آپ ها جچمشون زیاده معمولا
سلام. کی کار با نرم افزار اندی رو بلده؟. بعد اون فایل apk که میگن باید در اندی نصبش کنی (مال برنامه ای که میخوای روی اندی نصب کنی) کجاست؟!. من که پسوند apk نمیبینم تو برنامه های مد نظرم!.
سلام. انی برای سیستم هایی کناسبه که ضعیفن اگر سیستمتون میکشه من blue stack رو پیشنهاد میدن. اون فایل APK درواقع فایل قابل نصب برنامه ای هستش که میخواین روی اندی اجراش کنید.شما هر برنامه ای میخای از اینترنت دانلود کن و نصبش کن. مثلا وایبر، واتساپ یا انواع بازی ها

1trust

عضو جدید
سلام؛ممنون از همه کسانی که راهنمایی میکنن.
دوستان من وقتی فلش وگوشیم رو به لپتاب وصل کردم ,چیزی از فایلهام رو نمایش نمیده چرا اینطوری شده؟

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام؛ممنون از همه کسانی که راهنمایی میکنن.
دوستان من وقتی فلش وگوشیم رو به لپتاب وصل کردم ,چیزی از فایلهام رو نمایش نمیده چرا اینطوری شده؟

فایلautoron رو اجرا کردم هنوز چزی نشون نمیده

فکر کنم دچار ویروس hidden شده فلشم.
ببینین دوستان فایل autorun ویروس نیست اشتباه نکنین. درواقع برنامه کوچیکیه که یک برنامه مشخص دیگه رو انومانیک وار اجرا میکنه حالا اون فایل ممکنه ویروس یا خیلی چیزای دیگه باشه. نود32 هم پاکش میکنه که چیزی رو اجرا نکنه.
1trust عزیز جواب شما رو یکی دو صفحه قبل تر آرزو خانم داده. یک خط کد ساده نوشته میزنی درست میشه.
ابزار هایی که ویروس نیو فولدر میگیرن و همه چیزاشون غیب میشه میتونن یکی از راه های سادش رفتن به folder and search options ، رفتن به تب view و show کردن فایل های hidden به همراه برداشتن تیک hide protectedoperating system files
بعد از این میبین که پوشه های مخفی شده نشون داده میشن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. انی برای سیستم هایی کناسبه که ضعیفن اگر سیستمتون میکشه من blue stack رو پیشنهاد میدن. اون فایل APK درواقع فایل قابل نصب برنامه ای هستش که میخواین روی اندی اجراش کنید.شما هر برنامه ای میخای از اینترنت دانلود کن و نصبش کن. مثلا وایبر، واتساپ یا انواع بازی ها

سلام.ممنون. بلواستک هم شنیدم بدنیس و سیستمم میکشه ازنظر خودم ولی فعلا همینو میخوام امتحان کنم. الان مشکل اینجاست که من نمیدونم چطور همین برنامه هایی که میگین رو روی این نرم افزار نصب کنم!!. بلد نیستم!. نمیشه!...

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام.ممنون. بلواستک هم شنیدم بدنیس و سیستمم میکشه ازنظر خودم ولی فعلا همینو میخوام امتحان کنم. الان مشکل اینجاست که من نمیدونم چطور همین برنامه هایی که میگین رو روی این نرم افزار نصب کنم!!. بلد نیستم!. نمیشه!...
راستش من تاحالا با اندی کار نکردم ولی روال طبیعیه کار به این صورته که اگر اپ رو با ویندوز دانلود کنین با دبل کیلیک روی فایلش بطور خودکار نصب میشه و میتونین از منو بازش کنین. روش دیگش هم به این صورته که با استفاده از browser خود اندی اون اپ مورد نظرتونو دانلود و مثل دستگاه های اندرویدی نصبش میکنین

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فایلautoron رو اجرا کردم هنوز چزی نشون نمیده

فکر کنم دچار ویروس hidden شده فلشم.

فایل اتوران رو نباید اجرا کنی. اون فایل با اسم A.bat که برا دانلود گذاشتم (سرور آپلود بوی) دانلود کن و اجراش کن.
روش دوم که گفتم رو هم انجام بدی خوبه.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. دوستانی که سیستمشون ویروس autorun داره و همه چیز مخفی میشه، مخصوصا کسایی که فلششون همه چیزش مخفیه این فایل رو روی سیستمشون اجرا کنند درست میشه.
یه راه آسونم هست که وقتی فلشتون آلودست و هیچی رو نشون نمیده اینه که از یه نرم افزار اکسپلورر (اینجا) استفاده کنند، فلششون رو از محیط این برنامه باز کنند، اطلاعاتشون رو منتقل کنند، فلش رو ویروس کشی و فرمت کنند و اطلاعات رو برگردونند.

سلام.
من فلشم دچار همین مشکل شده بود.
بعد از ویروس کشی گزینه hidden زدم، همه فایلای داخل فلشو برام نشون داد.
فرقش با راه حلی که گفتی چیه؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام.
من فلشم دچار همین مشکل شده بود.
بعد از ویروس کشی گزینه hidden زدم، همه فایلای داخل فلشو برام نشون داد.
فرقش با راه حلی که گفتی چیه؟
فرقی نداره
خیلی از دوستان ممکنه بلد نباشن کاری رو که شما کردید رو انجام بدهند برای همین از این برنامه ها نوشته شده
در واقع می تونید با یک دتسور تمام محتویات فلش رو که مخفی شده قابل خوندن کنید
اول وارد خط فرمان بشید با نوشتن دستور cmd در منوی استارت یا Run
بعد وارد درایو مورد نظر بشید با نوشتن اسم اون و علامت دو نقطه مثل :H
در نهایت دستور زیر رو وارد کنید و اینتر بزنید.
کد:
attrib -s -r -h /d /s

roya1000

کاربر فعال
سلام کسی طریقه کرک کردن برنامه Sparx Enterprise Architect 10.0.1009 می دونه چطوری انجام میشه من از ی سایت دانلود کردم خودش نوشته که کرک رو بعد از نصب replace کنم درست میشه من این کار رو انجام دادم ولی داخل نرم افزار که میرم هنوز سریال رجیستار می خواد لطفا اگر کسی بلده کمکم کنه

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان. میخوام فتوشاپ یاد بگیرم که بتونم بنر طراحی کنم میشه کمک کنید و یه رفرنس آموزشی ساده معرفی کنید. یک کتاب فتوشاپ دارم که خیلی فصلاش زیاده و من میخوام در زمان کمتر اینکارو انجام بدم.

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یاهو مسنجر به من این پیغامو توو مسنجر فرستاده...کسی میدونه مفهومش چیه؟؟

Yahoo_Messenger: For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to https://login.yahoo.com from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access.

آرزوخانوم

عضو جدید
دوستان من برای نصب آفیس به یه مشکلی برخوردم
وقتی میخوام نصبش کنم مرحله آخر این ارورمیاد.

input error:can not find script file "c:\Program files(x86)\Microsoft\office\OSPP.VBS".
(عکسشم آپ کردم)
هرکاریم میکنم درست نمیشه. میشه راهنماییم کنین؟
erorr.jpg

آخرین ویرایش:

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من برای نصب آفیس به یه مشکلی برخوردم
وقتی میخوام نصبش کنم مرحله آخر این ارورمیاد.

input error:can not find script file "c:\Program files(x86)\Microsoft\office\OSPP.VBS".
(عکسشم آپ کردم)
هرکاریم میکنم درست نمیشه. میشه راهنماییم کنین؟
مشاهده پیوست 241792

درود
موقع کرک کردن این پیغامو نمایش میده؟؟
انتی ویروس رو خاموش کنید.

roya1000

کاربر فعال
سلام کسی طریقه کرک کردن برنامه Sparx Enterprise Architect 10.0.1009 می دونه چطوری انجام میشه من از ی سایت دانلود کردم خودش نوشته که کرک رو بعد از نصب replace کنم درست میشه من این کار رو انجام دادم ولی داخل نرم افزار که میرم هنوز سریال رجیستار می خواد لطفا اگر کسی بلده کمکم کنه

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
بله تو‌این مرحله

از یک کرک دیگه استفاده کنید

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از 2 تا سایت دانلود کردم یکش 50 مگ بود و یکی دیگه 52.3 مگ بود هر دوتا رو نصب کردم کرک هاشون رو باهم عوض کردم هیچ فرقی نکرده نمی دونم مشکل کجاست:(

سورس جایی که دان کردی رو بزار .
هر نرم افزاری شیوه کرکش ممکنه فرق کنه
برخیاش رو باید بعد از جایگذاری رو خودش کلیک کنی تا یه ران بشه و تو محیط 2 تا فایل بسازه
برخیاشون کی گن هستن کد میسازن
برخیاشون اون فایلو آماده دارن فقط باید کپی کنی
و....

اینا رو خودت باید تشخیص بدی یا یکی یکی تست کنی .

در کل تو همه موارد بعد از نصب باید کاملا برنامه رو EXit کنی حتی از نوار ابزار بعد یه ریستارت کنی و بعد تازه مجازی نرم افزار رو ران کنی

mohandes-87

عضو جدید
حذف background

حذف background

با سلام.
من دنبال یه کد خوب برای حذف background از ویدئو با متلب یا OpenCV هستم. خیلی واجبه لطفاً اگر کدی دارید قرار بدید، ممنونم.

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تذکر!

تذکر!

سلام

دوستان عزیز شرکت کننده در تاپیک(مطرح کنندگان سوال و پاسخ دهنده ها) لطفا فقط و فقط در راستای موضوع تاپیک و در کمال احترام به همدیگه پست ارسال کنید و برای گزارش موارد خلاف مقررات تنها از سیستم گزارش استفاده کرده تا از ایجاد بحث و جنجال و سردرگمی دوستان دیگه جلوگیری بشه.

این بار به همه کسانی که به نوعی اسپم کرده بودن فقط به حذف پست و دادن اخطار بدون امتیاز منفی بسنده شد اما در صورت تکرار برخورد جدی تری صورت خواهد گرفت پس لطفا در ارسال هاتون دقت کنید

ممنون:gol:

آرزوخانوم

عضو جدید
رو همون فایل کرک راست کلیک کن بزن run as adminstrator!اینجوری اجراش کنین!شاید این خطا رو نده!
بازم نشد...
هرکاری به ذهنم میرسه انجام دادم.واقعا نمیدونم مشکلش ازچیه..
صبرمیکنم شاید دوستای دیگه اومدن اوناراه حلی داشتن بگن:gol:

بالا