اگه الان فرمتش ppt هست پس باید به pptx تغییرش بدین ، یا کلا هر فرمتی که یه فایل پاورپوینت معمولی قابل ویرایش دارهخیلی ممنون ....من چطوری میتونم بدونم..رفتم قسمت properties و نوع فایل رو pptنوشتهاما قابلیت حذف و اضافه و تغییر نداره چکار میتونبکنم برای ویرایش
بوق بلند دقیقا می تونه مشکل رو به شما بفهمونهسلام،چند وقته که کامپیوتر من اسپیکر رو شناسایی نمیکنه و صدای سیستم قطع شده،در ضمن وقتی سیستم رو روشن می کنم یه بوق بلند میزنه که قبلا نمی زد
ببحشیداگه الان فرمتش ppt هست پس باید به pptx تغییرش بدین ، یا کلا هر فرمتی که یه فایل پاورپوینت معمولی قابل ویرایش داره
از قسمت folder option تیک گزینهhide extension of known ...file رو بردارین
tools > folder option> view > hide extesionsببحشید
flder optinتو کدوم قسته؟
علت باز شدن صفحات تبلیغاتی معمولا وجود یک برنامه است که این صفحات رو باز می کنه ولی در سایر موارد استفاده از Popup Blocker که خود مرورگرها دارن تا حد زیادی مشکل رو حل می کنهسلام
چه طور میشه تو word 2013 وقتی برای صفحه ها شماره میذاریم، بعضی صفحه ها مثل صفحه اول شماره نخورن؟؟؟
سوال دوم
سایت های تبلیغی که خود به خود باز میشن( حتی وقتی به اینترنت وصل نیستیم) چیکار کنیم که دیگه نیان؟؟
واقعا اعصاب خورد کنن!
چه طور میشه تو word 2013 وقتی برای صفحه ها شماره میذاریم، بعضی صفحه ها مثل صفحه اول شماره نخورن؟؟؟
سوال دوم
سایت های تبلیغی که خود به خود باز میشن( حتی وقتی به اینترنت وصل نیستیم) چیکار کنیم که دیگه نیان؟؟
واقعا اعصاب خورد کنن!
خیلی ممنون ....من چطوری میتونم بدونم..رفتم قسمت properties و نوع فایل رو pptنوشته
اما قابلیت حذف و اضافه و تغییر نداره چکار میتونبکنم برای ویرایش
سلام
لب تاب اينجانب با ويندوز ٨ موقع اتصال به ADSL ارور ٦٥١ ميدهدچه بايد كرد عايا؟
يه جا ديدم نوشته بود بايد فايل raspppoe.sys رو آپديت كنم. ولي خو چه جوري؟
اگه لپ تاپ باشه یا گرافیک onboard ، میشه اینکارو کردسلام بچه ها
یه برنامه نصب کردم که گرافیک 2 میخاد اما گرافیک من 1 هست حالا وقتی کار میکنم باهاش خیلی کند عمل میکنه و داغونه
راهی هست که بشه شیر کرد گرافیک از رم استفاده کنه
ممنون![]()
ممنوناگه لپ تاپ باشه یا گرافیک onboard ، میشه اینکارو کرد
باید تنظیمات بایوس رو چک کنید
سلام بچه ها
یه برنامه نصب کردم که گرافیک 2 میخاد اما گرافیک من 1 هست حالا وقتی کار میکنم باهاش خیلی کند عمل میکنه و داغونه
راهی هست که بشه شیر کرد گرافیک از رم استفاده کنه
ممنون![]()
دوستان یه مقدار راهنمایی کردن...اگه اجازه بدین و بااجازه اساتید من یه راهنمایی کنم
از طریق تنظیمات بایوس گاهی میشه مقداری از رمو شیر کرد اما همیشه برای همه نرم افزارها این شیر کردن جواب نمیده... بعضی از برنامه ها حجم حافظه انحصاری چیپ کارت گرافیک شما رو میشناسنو با شیر کردنک اری ندارن.....با شیر کردن گرافیک1 به2 تبدیل نمیشه
اگه کارتتون atiهستش توی ویندوز7 اتوماتیک شیر انجام میشه
رمز رو قطعا اشتباه میزنید ، از خودش پرسیدین مطمئنید رمز درسته ؟؟سلام دوستان کامپیوتر خونه ما داداشم بهش اکانت باز کرده بود برای ویندوز هشت الان هر چه قدر موقع شروع هم همون رمز رو می زنیم بازم باز نمیشه کامپیوتر باید چکار کنیم؟؟
سلام
سیستم های اداره ای به صورته شبکه بهم وصله
در یک اتاق با داشتن چندین کامپیوتر فقط یک سیستم در ان واحد میتونه به نت وصل بشه و بقیه اگر بخوان بشن باید سیستم اول قط کنه
راهی هست که هر دو سیستم همزمان از نت استفاده کنن؟
ممنونسلام
احتمالا تنظیمات مودم شماPPPOEنباشه...این نکته رو بررسی کنین اگه روی Bridge قرار داره اونو به PPPOE تغییر بدین.مشکل شما احتمالا حل میشه
ممنون
چطوری بررسی کنم؟
بعدا از طرف اتوماسیون مشکل ساز نمیشه که دستکاری کردم؟
بله مهندس رمزش رو درست وارد می کنیم دیشبش کار می کرد صبح که می خواستیم روشن کنیم اینطوری شدرمز رو قطعا اشتباه میزنید ، از خودش پرسیدین مطمئنید رمز درسته ؟؟
بله مهندس رمزش رو درست وارد می کنیم دیشبش کار می کرد صبح که می خواستیم روشن کنیم اینطوری شد
سلام بچه ها
من چند روز پیش رفتم تو ایمیل یاهوم....تنظیماتم نمیدونم چرا رفته بود رو رومانی....بعد که یوزر پسوردمو زدم رفت تو یه صفحه ای و یه سوال نوشته بود...من یادم نمیاد جواب این سوالو اون موقع چی داده بودم که!!!بعد ارور داد و نرفت تو اون ایمیلم....
رفتم تو یه ایمیل دیگم که برای مسائل کاریم بود......اونجا یه ایمیل برام اومده که یه نفر از رومانی میخواسته وارد ای دی شما بشه و این حرفا منم بستمش و کاری نکردم......حالا دیشب رفتم همین ای دی که برای کارم هست رو زدم....اونم ازم سوال پرسید من یادم نمیاد چی زدم...باید چه کار کنم؟ممنون میشم زودتر جواب بدین...