سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من میخوام تو یه سایتی برای استخدام ثبت نام کنم، اما وقتی ارسال فرم رو میزنم عکس زیر ظاهر میشه، مشکل چیه؟
Untitled.jpg

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سریع صفحه ی cmd بسته می شه ولی می نویسه request not found
با سلام،
من خیلی در جریان مشکل تون نیستم! پس یه سؤال: فقط با یه سایت خاص مشکل دارید یا هیچ سایتی رو نمی تونید باز کنید؟
این سه کار رو انجام بدید ضرر نداره:
1. dns cache رو پاک کنید. برای این کار در منوی RUN دستور ipconfig /flushdns رو تایپ کنید و Enter کنید.
2. winsock رو ریست کنید. تو ویندوز 7 معمولاً مشکلاتی پیش میاد که با ریست این مورد حل می شه. برای این کار در منوی Run تایپ کنید: netsh winsock resetحالا باید ریست کنید.
3. فایل Host رو چک کنید. این فایل در مسیر system32/driver/etc قرار داره و با Notepad باز می شه! در این فایل نباید هیچ خطی باشه که ابتداش # نداره! اگه هست این جا بنویسید!

shadow_IR

کاربر بیش فعال
سلام.
لپ تاپ من ویندوز بیسش ویستا بوده وقتی ویندوز رو دادم برام عوض کردن وب کم و رم ریدر از کار افتاده .
حسابی رو اعصابمه چه کنم؟

shadow_IR

کاربر بیش فعال
به اینجا بیا و دانلود کن! هر آنچه خواهی!
مرسی از راهنمایی
ولی اوضاع به شدت درامه تا روی قسمت repair می رم یک پیام می یاد واسه 5 ثانیه حتی فرصت خوندن هم نمی ده بعدش هم ریست می شه .سه مرتبه امتحان کردم همین اتفاق افتاد .من بدون این می میرم م م م

الانم که دوباره اومدم سرعتش داغون شده قبلاً که اینجوری نبود!!!:eek:

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان گرام!
از اسپم کردن خودداری کنید لطفا!
مشکلتان را یکبار دیگر با جزئیات دقیق بفرمایید لطفا!

shadow_IR

کاربر بیش فعال
دوستان گرام!
از اسپم کردن خودداری کنید لطفا!
مشکلتان را یکبار دیگر با جزئیات دقیق بفرمایید لطفا!
گفتم که...
لپ تاپ من ویندوز ویستا روش بوده دو سال باش سر کردم دادم به بنده خدایی ویندوز7 روش ریخت...
از اون موقع وب کم و رم ریدرش کار نمی کنه به اون سایتی هم که شما گفتی رفتم تا روی گزینه repair می زنم ریست می کنه البته یه پیام بلند می ده تو 3-4 ثانیه بعدش ریست می شه!!!
ویندوز مشکل داره؟

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم که...
لپ تاپ من ویندوز ویستا روش بوده دو سال باش سر کردم دادم به بنده خدایی ویندوز7 روش ریخت...
از اون موقع وب کم و رم ریدرش کار نمی کنه به اون سایتی هم که شما گفتی رفتم تا روی گزینه repair می زنم ریست می کنه البته یه پیام بلند می ده تو 3-4 ثانیه بعدش ریست می شه!!!
ویندوز مشکل داره؟

عجب!
گزینه دانلود را پیدا کنید و دانلودش کنید!!!!!!!!

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
عیب از مرورگرتان است! مرورگر را عوض بفرمایید!!!
جسارت نباشه اما
از کجا معلوم اون فایلها با توجه ب اینکه تو سایت مربوط ب خود لپ تاپ هستند
مختص به سیستم عامل بیس لپ تاپشون که ویستا بوده نباشند؟

البته این که ریست میشه به نظر همون مرور گره اما اینکه بعد نصب جواب بدرو ...؟!!

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جسارت نباشه اما
از کجا معلوم اون فایلها با توجه ب اینکه تو سایت مربوط ب خود لپ تاپ هستند
مختص به سیستم عامل بیس لپ تاپشون که ویستا بوده نباشند؟

البته این که ریست میشه به نظر همون مرور گره اما اینکه بعد نصب جواب بدرو ...؟!!

باید نسبت به دریافت درایور با توجه به ویندوزشان اقدام کنند! در این سایت ها هم نوع ویندوز مشخص است!!!

shadow_IR

کاربر بیش فعال
یوهوووووووووووووووو درست شد:w42::w42:
مشکل همون مرورگر بود با اکسپلرر باز شد...
مرسی ی ی ی ی ی ی:w27::w27::w27:

Ashraf lotfi

عضو جدید
با سلام،
من خیلی در جریان مشکل تون نیستم! پس یه سؤال: فقط با یه سایت خاص مشکل دارید یا هیچ سایتی رو نمی تونید باز کنید؟
این سه کار رو انجام بدید ضرر نداره:
1. dns cache رو پاک کنید. برای این کار در منوی RUN دستور ipconfig /flushdns رو تایپ کنید و Enter کنید.
2. winsock رو ریست کنید. تو ویندوز 7 معمولاً مشکلاتی پیش میاد که با ریست این مورد حل می شه. برای این کار در منوی Run تایپ کنید: netsh winsock resetحالا باید ریست کنید.
3. فایل Host رو چک کنید. این فایل در مسیر system32/driver/etc قرار داره و با Notepad باز می شه! در این فایل نباید هیچ خطی باشه که ابتداش # نداره! اگه هست این جا بنویسید!

سلام . اره فقط با یه سایت مشکل داره . من مراحل 1 و 2 رو انجام دادم . طبق گفته ی شما فایل host رو هم چک کردم موردی نداشت که اول خط # نداشته باشه .

بالا