سلام به همگي
واقعا از مدير محترم و دوستاني که به نوعي در پيشرفت اين سايت تلاش کردند تشکر ميکنم
من رشته کارشناسي ام غيرمرتبط با کامپيوتر هست اما به اين رشته خيلي علاقمندم و چند ساله که مطالعات جسته و گريخته ايي رو داشتم اما الان ميخوام کارشناسي ارشد مهندسي فناوري اطلاعات شرکت کنم نميدونم ازکجا شروع کنم البته منابع رو به لطف شماها دارم فقط موندم که بايد کلاس برم يا نه؟ ضمن اينکه هرکسي که متوجه تصميم من شده اينو غير ممکن ميدونه
خواهش ميکنم منو راهنمايي کنين . خيلي اين رشته رو دوست دارم . اگه موسسه اي رو که بتونه واقعا با توجه به شرائط من بهم کمک کنه مي شناسين بهم بگين
سلام به شماسلام من رشتم نرم افزاربود می خوام برای فوق آی تی شرکت کنم درس مبانی مدیریت چیه ؟شبیه کدوم درس بچه های کامپیوتر می شه یه خورده درموردش صحبت کنید
اصلا آسونه یا سخته ؟
ممنون
خوب من ازکجا باید منبع این درس وسرفصلشو پیداکنم چون من اصلا این درسو پاس نکردمسلام به شما
اول: توی تالار IT سوالات توی یک تاپیک مخصوص پرسیده می شن و همونجا هم دوستان لطف می کنن و پاسخ می دن.پست شما هم به همین دلیل منتقل شد:
جواب:مبانی مدیریت در رشته ی IT همون مبانی مدیریتی هست که در رشته ی مدیریت خونده می شه چون از فاکتور های مهمی که یک مهندس IT باید داشته باشه مدیریت بسیار قوی هست.
رشته ی کامپیوتر تا جایی که من می دونم همچین واحد درسی نداره.
این درس مربوط به سیستم های کامپیوتری و الکترونیکی نیست که بگم با درسی از درس های رشته ی کامپیوتر شباهت داره...
از اسم این درس تقریبا معلومه چی هست.اصول و مبانی مدیریت یعنی کار ها و اصول و فن های اولیه ای که یک نفر باید برا مدیریت بدونه.
سختی یا آسونیش رو خود شما تعیین می کنید.مثل مدار های منطقی نیست که بشه مستقیم جواب داد.همون مدار های منطقی هم برای خیلی ها راحت و برای خیلی ها هم سخت ترین درسه.
موفق باشید
خوب من ازکجا باید منبع این درس وسرفصلشو پیداکنم چون من اصلا این درسو پاس نکردم
ممنون
لطف کردید ممنونhjk
اینم خدمت شما:
توی تاپیک مربوط به کارشناسی ارشد در مورد همه ی موارد امتحانی و منابع و ضرایبشون صحبت شده.
موفق باشید
سلام
علی جان همه برای ورود مشکل دارند. گویا دیتابیس سایت مشکل داره!!!
یکی دو ماهی میشه که قول داده اند حل بشه! ولی هنوز؟؟؟
انشاءالله پس از ظهور آقا امام زمان این مشکلات هم حل میشه
حق دارید ناراضی باشید
این یکی دو ماهی هم که بهتون قول داده شد , به قولشون عمل کردن و سرور رو عوض کردن ولی متاسفانه سرور جدید نتونست پاسخگوی ترافیک سایت باشه.
سلام
درسته که جای این صحبتها در این تایپیک نیست، ولی امیدوارم با گفتنشون یه خیری به این سایت خوب برسه.
در این که سایت ترافیک بالایی داره شکی نیست، ولی فروم های دیگه ای هم هستند که بعضی هاشون مخاطبان بیشتری از اینجا دارند ولی تا حالا چنین مشکلی نداشته اند. برای مثال من تا حالا در فروم برنامه نویس چنین مشکلی ندیدم.
امیدوارم با همفکری مسئولین سایت و اینهمه مهندس آی تی و کامپیوتری که اینجا هست، این مشکل رفع بشه.
باور کنید اصلا جنبه خوبی برای سایت با این همه مخاطب نداره که مجبور باشی برای اتصال به سرور پنج شش بار تلاش کنی و آخرشم هیچی به هیچی؟؟؟؟ مطمئنا این عامل منفی، کم کم باعث کم شدن علاقه کاربران به سایت میشه.
موفق باشید
salam.kasi midoune (agent dar veb ) chi hst?
سلام helpسلام به همه ی مهندسین IT
این تاپیک مخصوص سوال و جواب هست
سوال ها و مشکلاتی رو که در مورد این رشته دارید این جا مطرح کنید
سلام help
من یه سری فایل متنی دانلود کردم ولی نوشته عجیب غریب به جاش تو کامپیوترم باز میشه
یکی بهم بگه این فایل ها چه طور باز میشه
خیلی به اون اطلاعات نیاز دارم please help me
سلام
من دانشجوی فناوری اطلاعات پیام نورم
کتاب ساختمان گسسته مون نوشته دکتر بهروز قلی زاده اس من با فصل 4 اش که مجموعه های مرتبه مشکل دارم
دوستام هم چیزی بلد نیستن که بخوان اشکالامو برطرف کنن در یه حدیم تقریبا
می دونین که پیام نور کلاس چندانی نداره استاد این درس هم وقتی نداره که بخواد به سوال های من جواب بده
کسی هست این درس و این فصل رو بلد باشه من بتونم ازش سوالامو بپرسم؟
همیشه گفتن این جمله کمک کنید به نظرم مسخره می اومد
الان هیچی ندارم بگم جز اینکه اگه می تونید کمکم کنید
من هیچ کس و ندارم جوابمو بده این فصل از کتابم هیچ پیش زمینه ای ازش ندارم چون تو دبیرستان نداشتیمش
با همه ی درسا یه جوری کنار میام اما این یکی رو موندم
کتاب هم خیلی مبهم نوشته
بیاین بهم کمک کنید خواهشا....................
سلام help
من یه سری فایل متنی دانلود کردم ولی نوشته عجیب غریب به جاش تو کامپیوترم باز میشه
یکی بهم بگه این فایل ها چه طور باز میشه
خیلی به اون اطلاعات نیاز دارم please help me