شخصا از وی پی ان روی اندروید استفاده میکنم.بچه ها من یه گوشی گرفتم که آندرویده، براش نرم افزار uc Browser آندروید نصب کردم که بتونم ف.ی.ص ب.وک رو باز کنم ولی کار نمی کنه.
می شه راهنماییم کنید و بگید که با چه نرم افزاری می تونم برم ف.ی.ص ب.و.ک؟
اینی که من میبینم میگه ایراد از کارت صوتیه.کارت صوتی رو دوباره نصب کن (ترجیحا اول کلا آن اینستال کن دوباره نصب کن).مثلا مدیا پلیر اررور میده:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.
سی دی مادر بردم وقتی میذارم میگه مادر برد اینو ساپورت نمیکنه و کلا هیچ سی دی رو اجازه اتو ران شدن بهش نمیده ولی اوپن میشن
سلام دوستان اگه لطف کنید سوال منو جواب بدید ممنون میشم
آیا تفرق ماژول 2 برابر با XOR است؟
اگه است تفرق 8 دودوی با 5 دودویی باید بابر با 3 دودویی بشه اولی با xor گرفتن جواب 3 دودویی بدست نمی یاد؟!!!
سلامسلام
جدیدا با انتی ویروسم با مشکل برخوردم، یعنی هر کاری می کنم اپدیت بشه نمی شه، ازم پسورد می خواد، قبلا اپدیت کرده بودم ، نمی دونم چرا الان نمیشه، باید چکار کنم؟
سی دی درسته دیگه؟ اشتباه که نکردی؟برای سی دی هم هر نوع سی دی که اتوران داره اجازه اجرا شدن بهشون نمیده ولی اوپن میشن حتی سیدی مادر برد. ولی اروری که موقع اتوران شدن سی دی مادر برد میده یه کم فرق داره
motherboard support CD does not support this operating system(WNT_6.1P_64_MCE)l
۱.البته لینوکس سیستم عامل نیست۱.من ميخوام كار با سيستم عامل لينوكسو ياد بگيرم ولي نمي خوام سيستم عامل ويندوزمو از رو سيستم بردارم.بايد چي كار كنم؟؟؟
۲.بعدم چطوري يك سيستم عامل مجازي بايد تعريف كرد؟؟
سلام من ميخوام كار با سيستم عامل لينوكسو ياد بگيرم ولي نمي خوام سيستم عامل ويندوزمو از رو سيستم بردارم.بايد چي كار كنم؟؟؟بعدم چطوري يك سيستم عامل مجازي بايد تعريف كرد؟؟
با نرم افزار vm WARE WORK STATION خیلی راحت میتونی روی ویندوزت هر چندتا کامپیوتر مجازی بسازی و هر چندتا سیستم عامل خواستی روش نصب کنی به راحتیباشه حتما ميرم اوبونتو ميگرم ممنون از راهنماييتون.ولي خيلي ميترسم نصبش كنم چون ممكنه فاتحه كامپيوترمو بخونم!!!!!![]()
آقا/خانم،آن اینستال کردی کل کارت صوتی رو دیگه؟ یعنی دیگه کلا این سخت افزار ناشناخته شد؟ بعد نصب کردی باز هم همون بود؟از سایت ایسوس یه جدیدشو دانلود و نصب کردم درست نشد.
اینکه صدای بالا اومدن ویندوز و ارورها پخش میشه نشون نمیده که کارت صدا سالمه؟
اول از همه : کامپیوتر شما هیچ اتفاقی براش نمیفته که قابل برگردوندن نباشه.مگه اینکه سخت افزاری باشه،یعنی بزنی با چکش مادربرد رو پودر کنی.باشه حتما ميرم اوبونتو ميگرم ممنون از راهنماييتون.ولي خيلي ميترسم نصبش كنم چون ممكنه فاتحه كامپيوترمو بخونم!!!!!![]()
خيلي باهال بود حرفتون.اول از همه : کامپیوتر شما هیچ اتفاقی براش نمیفته که قابل برگردوندن نباشه.مگه اینکه سخت افزاری باشه،یعنی بزنی با چکش مادربرد رو پودر کنی.
سلام
نود 32 یا اوست؟؟
نترس خانوم مهندس آینده پس ما اینجا چه کاره ایمباشه حتما ميرم اوبونتو ميگرم ممنون از راهنماييتون.ولي خيلي ميترسم نصبش كنم چون ممكنه فاتحه كامپيوترمو بخونم!!!!!![]()
باشه حتما ميرم اوبونتو ميگرم ممنون از راهنماييتون.ولي خيلي ميترسم نصبش كنم چون ممكنه فاتحه كامپيوترمو بخونم!!!!!![]()
دقيقا منظورتو از ميگو نفهميدم چيه؟؟يكم بيشتر توضيح بديد لطفا.نترسید ماشین مجازی کاری با سیستم اصلی نداره.
اگر سیستمتون ضعیفه virtual box انتخاب بهتری هستش چون به منابع سخت افزاری زیادی نیاز نداره اما اگه از سیستم قوی برخوردار هستید VMWare Workstation چون منابع زیاد میخواد البته حرفه ای تر هم هست و امکانات زیادی در اختیارتون میذاره اگر هم دوست دارید مثل خود من میتونید هر دو برنامه رو با هم داشته باشید (هیچ گونه مزاحمتی برای هم ایجاد نمیکنن) یه پیشنهاد کوچولو اگه لینوکس دوست داری یه سری هم به میگو(MeeGo) بزنی بد نیست یه توضیع سبک با پشتیبانی اینتل و جویلا(قبلا نوکیا هم بود ولی دیگه نیست) هست.
دقيقا منظورتو از ميگو نفهميدم چيه؟؟يكم بيشتر توضيح بديد لطفا.
اگه منظورتون مقطع کارشناسی ارشد هستش که تو ارشد فقط 4 گرایش رو شما امتحان میدید: فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیکی، امنیت اطلاعات و شبکه های کامپیوتری. بعضی از دانشگاهها هم خودشون یه رشته های خاصی دارند مثلا تربیت مدرس سیستم های تکنولوژی اطلاعات داره یا شهید بهشتی معماری سازمانی داره. طراحی وب سایت و برنامه نویسی وب سایت به شخصه تاحالا تو هیچ دفترچه ای ندیدم!!!!!سلام به همه ی مهندس های عزیز
می خواستم بدونم که رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش های امنیت اطلاعات ، برنامه نویسی تحت وب ، طراحی صفحات وب چه دروسی دارن و آیا در مقطع کارشناسی ارشد هم این گرایش ها قابل ادامه هستند یا نه .لطفا اگه کسی یکی از این گرایش ها رو خونده تجروبیاتش رو هم بگه و اگه ممکنه زود جواب بدین چون می خوام کنکور ثبت نام کنم.
ممنون
کوانتوم جان توضیحات ساختاری رو داد.من امنیت میخونم و تو این گرایش باید پیش زمینه قوی از ریاضیات داشته باشی.سلام به همه ی مهندس های عزیز
می خواستم بدونم که رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش های امنیت اطلاعات ، برنامه نویسی تحت وب ، طراحی صفحات وب چه دروسی دارن و آیا در مقطع کارشناسی ارشد هم این گرایش ها قابل ادامه هستند یا نه .لطفا اگه کسی یکی از این گرایش ها رو خونده تجروبیاتش رو هم بگه و اگه ممکنه زود جواب بدین چون می خوام کنکور ثبت نام کنم.
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدید که کاردانی رو کجا میخونید؟؟؟ این گرایش ها رو کجا دیدید؟؟ با توضیحات بیشتر شما ، دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنند.ممنون از این که جواب میدید.من در حال حاضر دانشجوی کاردنی هستم و می خوام برای کارشناسی یکی از این گرایش های (امنیت اطلاعات ، برنامه نویسی تحت وب ، طراحی صفحات وب)رو انتخاب کنم . می خوام بدونم که توی هر کدوم از این گرایش ها چه دروسی وجود داره؟
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدید که کاردانی رو کجا میخونید؟؟؟ این گرایش ها رو کجا دیدید؟؟ با توضیحات بیشتر شما ، دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنند.
حدس میزدم علمی کاربردی باشید. والا من خودم که کارشناسی قبول شدم و تو دوره کاردانی نبودم ولی احتمالا فقط علمی کاربردی باشه که این گرایش ها رو ارائه میده چون تاحالا جایی به گوشم نخورده که مثلا دانشگاه فلان گرایش طراحی وب سایت داشته باشه !!! مگه نمیگید دفترچه تو سنجش هست پس دفترچه های دیگه هم باید تو سنجش باشه . میتونید اونا رو دانلود و مطالعه کنید.من کاردانی رو دانشگاه علمی کاربردی میخونم و این گرایش ها هم برای کاردانی به کارشناسی رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات ،جامع علمی کاربردی بود .(دفترچه آلان در سایت سنجش موجوده)
.
سوال دیگه ای هم که دارم اینه که آیا این گرایش ها فقط مختص دانشگاه علمی کاربردی یا در کاردانی به کارشناسی سایر دانشگاه ها هم وجود داره؟
من کارشناسی پیوسته بودم و نظر منم مثه کوانتوم هس به نظرم امنیت بری بهتره.من کاردانی رو دانشگاه علمی کاربردی میخونم و این گرایش ها هم برای کاردانی به کارشناسی رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات ،جامع علمی کاربردی بود .(دفترچه آلان در سایت سنجش موجوده)
.
سوال دیگه ای هم که دارم اینه که آیا این گرایش ها فقط مختص دانشگاه علمی کاربردی یا در کاردانی به کارشناسی سایر دانشگاه ها هم وجود داره؟