QUOTE=rahele83;5929176]سلام من یک ویم وردارم که دوتاایکس پی ویک سرورنصب کردم
الان چه طورمی تونم اجازه بدم یکی ازایکس پی ها ازطریق سروربتونه یک سایتی رادرایکسپی دیگه ببینه باکمک ازدستورات rrasممنون
سلام.سلام يه سوال داشتم كه اگه لطف كنين جوابشو بهم زودتر بدين كمك بزرگي بهم شده دوستان.
۱.وقتي ايميلي واسه يه آي دي ياهو نفرستاده باشي و از dial upكانكت شده باشي ميتونه IPآي دي منو در بياره؟
۲.يا ليست چت هام رو؟
۳.ايا لازمه اي دي خودمو از سرور ياهو پاك كنم؟
۴.در ضمن فكر كنم طرف شبكه ميخونه
لیست چت ها رو که خیالت راحت مگه اینکه طرف کارمند یاهو باشه که اونم هزار دردسر داره براش.سلام يه سوال داشتم كه اگه لطف كنين جوابشو بهم زودتر بدين كمك بزرگي بهم شده دوستان.وقتي ايميلي واسه يه آي دي ياهو نفرستاده باشي و از dial upكانكت شده باشي ميتونه IPآي دي منو در بياره؟يا ليست چت هام رو؟ايا لازمه اي دي خودمو از سرور ياهو پاك كنم؟در ضمن فكر كنم طرف شبكه ميخونه
اسم دکتر محمدحسین یغمایی مقدم رو سرچ کن تا به مقالاتش برسی.سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه..
لطفا هرکی درمورد "شبکه های متحرک بی سیم اقتضایی " یا " AD HOC " مطلبی داره یا کتابی سراغ داره بذاره تو تاپیک..
اضطراریه ها......
توضیح شبکه های وایرلس که تو تالار هست دیگه تکرار نمیکنم مفصل برو بخون.سلام بچا کسی میتونه در مورد شبکه های وایر لیس یه توضیحی بده؟
دوره هایی که در مورد شبکه های وایرلیس تو اموزشگاه های خصوصی هستش ارزش داره ادم بره؟ اینده کاریمون مربوط به وایرلس هم میشه یا نه؟راستی رشته من ای تی هست
قبلا یک تاپیک کلا مباحث subnetting و vlsm در یک تاپیک جمع آوری شده بخونید هرجاش سوال داشتید بگید بگیمسلام
من راجع به vlsm subnetting مشکل دارم،نمیدونم بزرگترین بیتهای هاست رو چطور تشخیص میدیم و ی توضیح کلی راجع به این موضوع میخوام.لطفا راهنماییم کنید
فک کنم برین تو تالار مهندسی کامپیوتر نتیجه بهتری بگیرین،بچه های ارشدشون ی همچین درسی دارن.سلام بچه ها کسی حل تمرین کتاب شبکه های کامپیوتری تنن بام (ترجمه فارسی )رو داره ؟لطفاً اگر دارید بگذارید برای دانلود
]چرا ماها هم داریم مهندس.یادت رفته؟؟فک کنم برین تو تالار مهندسی کامپیوتر نتیجه بهتری بگیرین،بچه های ارشدشون ی همچین درسی دارن.
سلام اول از همه لطفا فارسی تایپ کنید (قوانین باشگاه ) دوم من به عنوان یک شخصی که هم ccna و هم mcitp کلاس رفتم تجربه ام اینه که بهتره آدم رو خودش تمرکز کنه یعنی خودش بخونه مثلا نتورک پلاس رو از کتاب مرجع شروع کنه بخونه و اگه زبانتون هم زیاد قوی نیست نگران نباشید چون اولا کتاب های مرجع زبانشون در حد متوسطه و قایل فهمه دوما فقط چند اصطلاح تخصصی هست که اولا براتون تازه اس بعدا که یاد گرفتید (یعنی چند فصل رو خوندید به ندرت با کلمه ی جدید روبه رو می شید این جوری کم کم زبانتون هم قوی میشه از حالا رو زبانتون تمرکز کنید چون دوره های بالاتر کتاب فارسی نیست و اگه هم پیدا کنید بیشترشون ترجمه اشون خیلی اشتباه داره ولی اگه از حالا رو زبانتون کار کنید در آینده کارتون راحت تره و پیشرفتتون هم سریع تر )بعد اینکه مثلا یک فصل رو خوندید اگه اشکال داشتید اینجا یا سایت های علمی شبکه بنویسید تا دوستان کمکتون کنند و رفته رفته که راه افتادید سایت های خود سیسکو و مایکروسافت عضو شوید و در بحث ها شرکت کنید این هم خیلی کمکتون می کنه .در مورد کلاس هم می تونم بگم اولا پیدا کردن استادی که واقعا با سواد باشه خیلی خیلی سخته و اگه هم پیدا کردی اون استاد با سواد رو اونم فقط 80% از مطالب رو میگه چون وقت کلاس اجازه نمیده بگه و اگه هم برید یکی از کلاس های استادهای بی تجربه و بی سواد فقط فقط وقت و هزینه تون هدر رفته و انگیزه تون هم کم کم از بین میره .البته اینو قبول دارم که اگه استاد با سواد پیدا کردین هم انگیزه تون رو بیشتر می کنه و هم در اول راه پیشرفت تون سریع تر میشه ولی به هر حال اگه می خواید به جایی برسید باید کتاب رو بخونید تا کامل مفهوم رو درک کنیدbacha ye saaal dashtam
hazine kelas haye shabake mesle (mcitp-cisco-security va ...) dakhel shahre ma kheili ziyade
masalan MCITP hodode 1milion va 400 hezar toman hastesh.
CISCO hazineyi moadele 1.5 milion dare
be nazaretun chi kar konam?
raveshi mishnasin ke man betunam shabake ro ba hazine kheili kheili kamtari yad begiram?
plz komakam konin :-SS