مثل همه زبان های برنامه نویسی دیگه یعنی میتونی از while استفاده کنی که جلوی while یک شرط منطقی قرارا میگیره و تا وقتی اون شرط برقرا باشه اون لوپ تکرار میشه و یا از for و در این صورت در داخل for دستور break بذاری که اگر در بازه تکرار مثلا از i بین 1 تا هزار اگر حطا کمتر از اپسیلون شد بریک کنه و بریک از داخلی ترین حلقه میپره بیرونسلام
می خواستم یدونم چه طور باید یه لوپ یرنم تو متلب؟که وقتی شرط لازم برقرار شد break کنه و اونو نمایش بده؟؟(همون مقدار اپسیلون)
این هم به راحتی امکان پذیر هست شما فقط کافی هست که اسم متغییری رو که قراره محاسبات در اون ذخیره بشه رو فقط تایپ کنید و در جلوی مساوی شیوه محاسبه اون رو بگین فرض کنین که میخواین مقدارممنون اوکی شد.
فقط یه سوال ساده:چه طور به جواب اخرم اسم بدم؟؟!نمیخوام =ans بهم بده میخوام جواب اخر رو (مثلا 2) که بهم داده اینجوری نشون بده:
You answer is:2
با سلام و خسته نباشید... سوالی دارم که اگه کمکک کنید ممنونم میشم.
میخواستم بدونم کدوم تولباکس های متلب به درد مهنسی شیمی میخوره؟ ینی اگه بخواین چندتا از مهمترین ها و پر کاربردهاشو به ترتیب بگید،کدوماشو اسم میبرید؟
با تشکر...
سلام به همگی
کسی میتونه بهم بگه چجوری میشه تنظیم کنیم که متلب جواب رو به صورت ساده و اعشاری_نه کسری_ بهمون بده؟؟؟
آخه همیشه جواب روبه صورت کسری بهم میده مجبور میشم کپی پیست کنم جواب اعشاری رو پیدا کنم
format short
مثال های حل شده (کدهای Matlab) دکتر مستوفی تو کتاب Numerical Method for Chemical Engineering with Matlab رو می تونید هم از فایل ضمیمه دانلود کنید. 100% به درد کاربرد ریاضیات تون و محاسبات عددی تون می خوره.
سلام دوستان عزیز، خیلی ممنون از بابت کدهای کتاب دکتر مستوفی، من شدیدا به جواب سوالات آخر هر فصل در این کتاب نیاز دارم (حل تمرین کتاب دکتر مستوفی). ایشون ظاهرا این کتاب حل تمرین رو در سال 1999 به چاپ رسوندند ولس متاسفانه اثری از این کتاب در اینترنت نیست. اگر کسی از دوستان در مورد حل تمرین مسائل پایان هر فصل کتاب دکتر مستوفی اطلاعی داره به من خبر بده. بسیار سپاسگذارم.
عنوان این کتاب اینه:Solutions Manual to Numerical Methods for Chemical Engineers with MATLAB
Application, A. Constantinides and N. Mostoufi, Prentice Hall PTR, July 1999.
salam doostan kasi hast betoone ba matlab noghte shabnam va hobab ro hesab kone
بفرمایید
syms x
int(x/(exp(x)+1),0,inf)
سلام دوستان کسی مثال حل شده برنامه نویسی متلب داره؟از برنامه ساده بگیر تا پیشرفته اگه کسی کمک کنه ممنون میشم![]()
clear
clc
a=input('adade aval ra vared konid\n\n');
s=input('amalgar ra vared konid\n\n','s');
b=input('adade dovom ra vared konid\n\n');
if s=='+'
c=a+b
elseif s=='-';
c=a-b
elseif s=='*'
c=a*b
elseif s=='/'
c=a/b
else disp('amalgar ra dobare vared konid')
end
سلام دوستان کسی مثال حل شده برنامه نویسی متلب داره؟از برنامه ساده بگیر تا پیشرفته اگه کسی کمک کنه ممنون میشم![]()
function Sum=decto(a,b)
I=1;Sum=0;A=a;
if nargin<2
b=2;
end
while a>0
q(I)=mod(a,b);
a=floor(a/b);
I=I+1;
end
for i=1:length(q)
Sum=q(i)*10^(i-1)+Sum;
end
fprintf('%.0f dar mabnaye 10 = %0.f dar mabnaye %g\n',A,Sum,b)
function Sum=todec(a,b)
Sum=0;A=a;i=1;
if nargin<2
b=2;
end
while a>0
r(i)=rem(a,10);
if r(i)>=b
error('adad vared shode dar mabnaye dade shode sahih nist')
end
a=floor(a/10);
i=i+1;
end
for i=1:length(r)
Sum=r(i)*b^(i-1)+Sum;
end
fprintf('%.0f dar mabnaye %g = %.0f dar mabnaye 10\n',A,b,Sum)
سلام دوستان من با استفاده از داده های مسله یک منحنی رسم کردم و طبق مسله ام یک نمودار دیگه با استفاده از معادله رسم کردم که این منحنی را در یک نقطه قطع میکنه حالا مشکله من اینکه نمی تونتم محل دقیق تقاطع را به دست بیارم......در پنجره فیگور یک گزینه هست به اسمdata cursor که میشه باش این نقطه روپیدا کرد اما دقیق نیست اگه تابعی برای این موضوع وجود داره یا برنامه نوسی خاصی داره بم بگید با تشکر فراوان |
سلام دوست عزيز
سلام دوستان
من با استفاده از داده های مسله یک منحنی رسم کردم و طبق مسله ام یک نمودار دیگه با استفاده از معادله رسم کردم که این منحنی را در یک نقطه قطع میکنه
حالا مشکله من اینکه نمی تونتم محل دقیق تقاطع را به دست بیارم......در پنجره فیگور
یک گزینه هست به اسمdata cursor که میشه باش این نقطه روپیدا کرد اما دقیق نیست
اگه تابعی برای این موضوع وجود داره یا برنامه نوسی خاصی داره بم بگید
با تشکر فراوان