از tab کناری گزینه virtual instrument mode را انتخاب ،بعد هم oscilloscopetime/div
tu osciloscope proteus kojast?![]()
سلام آموزش برنامه الترا کوارتوس را میخوام لطفآ کمکم کنید
من دنبال يک سري مدار با ujt , put,sbs,scs,sbs هستم در واقع مدارهاييرا ميخوام که توش يکي از اين قطعات باشه .
سلام
كسي هست كه نرم افزار pscad رو بتونه تو چند جلسه به صورت فشرده آموزش بده. اگه كسي رو ميشناسين كه اينكارو انجام ميده لطفا معرفي كنيد. ( ترجيها از تهران، رشت يا ساري يا اطراف ساري باشه)
ممنون
چطور مي تونم pscad رو به matlab ، لينك كنم؟
سلام
آیا نرم افزارهای مهندسی برق برای سیستم عامل مک وجود دارد؟
در صورت وجود چگونه میشود به آنها دسترسی داشت و در غیر اینصورت چه راه حلی را پیشنهاد میکنید؟
(نرم افزاراهایی مانند: Orcad ,codvision, protel,labview ...)
از راهنماییتون بسیار ممنونم # نرم افزار labview نسخه مخصوصش از طرف سازندش ارایه شده ولی نرم افزارهای مهم دیگر من جمله اركد باید براشون جایگزین پیدا بشه ،من چند تا نرم افزار از سایت مك تك پیدا كردم ولی فكر كنم نصب یك ایكس پی برای اجرای نرم افزارهای مهندسی لازم باشه#
سلام
من این نرم افزار رو دارم با این نسخه ش اما کرکی که ازش دارم خرابه و کار نمیکنه میشه لطف کنین و کرک ازن نسخه رو بدید؟
سلام .اکه میشه یه نرم افزار برای شناخت قطعات الکترونیکی بگید؟
سلام
خواهشا اگر به نرم افزار FUZZY TECH دسترسی دارید برام بذارید
ممنون
ببخشید من سالها پیش با برنامه Maxplus II کار کردم هر دو زبون Verilog و VHDL رو ساپورت میکرد ولی من همه طراحیارو تو همون محیط گرافیکی انجام میدادم البته اگه میخواستم به هر دو زبون هم ترجمه میکردسلام به همگی،
من احتیاج زیادی به کار با زبان VERILOG دارم، من با نرم افزار model sim می خوام برنامه بنویسم، طبق دستوراتی که توی help اون نوشته پیش می رم ، منتها با خطای error loading deign مواجه می شم , بعدشم نمی دونم که باید چیکار کنم، ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید. مرسی![]()