پاسخ تمام سوالات شما در پست http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/423040-کمک-کنید-لطفا?p=5846718#post5846718 ارائه شده است
سلام دوست منسلام دوستان عزیز![]()
علت علمی و دقیق میرایی امواج صوتی چیست ؟
سلام.......بچه ها یه سوال دارم جوابشو نمیدونم خواهش میکنم بهم کمک کنید
ما یه باریکه نور داریم خیلی قوی هست مثلا انرژی نوری یک متر مربع یا بیشتر از نور خورشید رو میخوایم از شیشه یا اب عبور بدیم این عبور دادن چه تاثیری میذاره روی این باریکه نور؟؟
البته خب میدونم باعث شکست نور میشه اما بجز این از انرژیش هم کم میکنه؟ چقدر خیلی؟
اصلا بخوایم هم از شیشه و هم از اب عبورش بدیم چی میشه؟؟؟ اون شیشه که یه وقت ذوب نمیشه؟ نه؟!!!!![]()
سلام دوستان یه برنامه میخواستم با متلب بنویسم که به شرح زیره.
یک استوانه ای در نظر بگیرید به طول L وچگالی حجمی p.مبداء مرکز دایره پایینی می باشد حال اختلاف پتانسیل را در هرجایی از استوانه می خواستم به دست بیارم یعنی بیرون از استوانه هرجایی که بار باشد یار روی استوانه خلاصه هر جایی که بشه. میخواستم اگه میتونید کمکم کنید یا حداقل راهنمایی کنید.
چرا دنبال سخت ترینی؟؟؟؟؟برای فیزیک 1 هالیدی بهتره یا هریس بینسون؟
سخت ترین منبع برای فیزیک پایه چه کتابیه؟
مرسی
برای فیزیک 1 هالیدی بهتره یا هریس بینسون؟
سخت ترین منبع برای فیزیک پایه چه کتابیه؟
مرسی
سلام دوستان
2روز دیگه امتحان مبانی فیزیک الکتریسیته ومغناطیس دارم خداروشکر استادمون ماشاالله فقط واسه خودش توضیح میداد...یه سایت بود به اسم بهترین پلاس الان دیگه نیستش اون سایت فیلم های اموزشی فیزی 2 پیامنور رو برای دانلود میذاشت چیز خوبی بود ولی دیگه سایتش نیست خواستم بگم اگه فیلم اموزشی اط فیزیک مغناطیس یا حلل المسائلش دارید لطفا در اختیار ما بذارید
با تشکر
Halliday Volume 1.rar |