parastoo93
عضو جدید
سلام دوستان،کسی میدونه کتاب مغناطیس نوشته Morish رو از کجا میتونم دانلود کنم؟تشکر فراوان
درود بر شماسلام دوستان،کسی میدونه کتاب مغناطیس نوشته Morish رو از کجا میتونم دانلود کنم؟تشکر فراوان
هیچ کدوم!...کلا فیزیک تو ایران بازار کار نداره!من خودمم رشته ام فیزیک بود ولی دوباره کنکور دادم الان دارم کامپیوتر میخونم....بنظرم اگر اول کاری ترم اولو خوب بخون معدلت بالا بشه کلا تغییر رشته بده...
Salam dustan khaste nabashin
soal va khaheshi daram khrili ham fori hast
chandta maghale mikham az saite
nature.com/physics
kasi az dustan ozv hast??
دوست عزیز اگه عنوان مقاله ات رو می دونی تو آدرس زیر تایپ کن واست میاره .تو این سایت میتونی از هر مجله ای بدون عضویت و فیلترینگ مقاله ات رو دانلود کنی
www.Sci-Hub.org
درود بر شماسلام
دوستان میشه توضیح بدید چرا نیروی وارد بر دوقطبی الکتریکی برابر با :F=PdE/dZ
پیشاپیش سپاس
درود بر شما
2 قطبی الکتریکی از 2 بار الکتریکی تشکیل شده که یکیش بار مثبته و یکیش منفی
حالا شما ذره ای رو در نظر بگیر که در فاصله ی x روی محور 2 قطبی باشه
در این حالت به ذره ی باردار 2 نیرو وارد میشه( از جانب 2 قطب) اگر نیرو هایی که از جانب قطب ها وارد میشه رو تجزیه کنی میبینی که برآیند این نیرو ها در راستای محور 2 قطبی برابر صفر میشه و برآیند نیرو در راستا ی عمود بر محور دو قطبی برابره با جمع نیرو های وارده از سوی 2 قطب در راستای عمود بر محور به ذره ی باردار
این فرمولی هم که نوشتین داره میگه بستگی به تغییرات میدان حاصل از 2 قطبی در راستای عمود به محور 2 قطبی داره (که طبق توضیحاتم منطقیه)
بهتر میبود پارامتر P رو معرفی میکردید تا بهتر بتونم کمک کنم
پیروز و سربلند باشید
منظورم از محور خطی عمود بر خط واصل 2 بار به فاصله ی برابر از هر 2 بار بودpگشتاور دوقطبی الکتریکی هست و برابر با:qd
فقط چند نکته اول اینکه من نیروی وارد بر دوقطبی از طرف میدان خارجی منظورم بود نه نیروی وارد بر ذره از طرف دو قطبی
دوم اینکه(اگه منظورتون از محور، خط واصل دو بار باشه) برایند نیروها در راستای عمود بر محور صفر میشه و نیروی برایند وارد بر ذره در راستای محور دوقطبیه
درود بر شمادرود
من مشغول تحقیق بر روی یک پروژه ای هستم توی طرح یه همچین چیزی که توی عکسی مشاهده میکنید هست که من پاک گیج شدم - میخواستم بدونم این اتفاق چطوری امکان پذیر هست و تحت چه شرایطی و طبق چه قانونی
راستش گفتم شاید مربوط بشه به بحث های فیزیک و اینجا تاپیک زدم ببخشید بدجوری گیر کردم
مشاهده پیوست 176754
توضیحش اینه که اسید سولفوریک که تا 90 درجه سانتی گراد داغ شده از پایین وارد یک مخزن میشه - هوا هم با یک سرعت مشخصی درون مخزن دمیده میشه طبق شکل - و توسط پمپ اسید از بالای برج برداشت میشه و این فرآیند به صورت چرخشی ادامه پیدا میکنه
حالا سوال اینجاست که کل اسید هم وارد مخزن بشه فقط یک پنجم مخزن پر میشه و هیچگاه به بالا نمیرسه و این اسید چی جوری قراره به بالا برسه و توسط پمپ کشیده بشه همچین چیزی ممکنه ؟ مثل این که در اثر فشار با هوا به بالا میره آخه چی جوری ؟ مگه میشه که اسید مایع خود به خود بالا بره ؟![]()
درود بر شما
بد نیست یکم از شرایط عملیاتی هم بگین
هوا تحت چه دمایی وارد میشه؟فشارش چقدره؟
اگر دمای هوا به قدری باشه که اسید رو بخار کنه چنین چیزی کاملا امکان پذیره و پدیده ی عجیب و غریبی نخواهد بود!
شما رشتت چیه؟سلام هوای بیرون هست و کلا دمای محیط همون 90 درجه هست و به بخار نمیرسه چون دمای تبخیر اسید خیلی بیشتر از ایناست فشارش فشار اتمسفر هست البته بالا تر هم میشه باشه
اینجور که نوشته هوا اسید رو با خودش میبره بالا ولی چی جوری نمیدونم
من فکر میکنم هر چی هست زیر سر همین فشار هست
شما رشتت چیه؟
بگو تا یه مثال ملموس از رشتت برات بزنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در خواست فیلم | فیزیک | 0 | |
N | در خواست کمک | فیزیک | 0 | |
![]() |
در خواست کمک برای محاسبه مرکز جرم | فیزیک | 1 | |
![]() |