k_siroos
مدیر بازنشسته
سلام
با کسب اجازه از آقا امیر
من از Endnot استفاده می کنم. چون راحت از گوگل اسکولار میشه citation بهش وارد کرد. عمده ترین مزیتش اینه
در یک صورت دور Endnot نرو که بیچاره ات میکنه
اگه تعداد ارجاعاتت تو متن فارسی بیشتر از 80-90 تا باشه هنگ میکنه
بیچاره ات می کنه.
با من این کارو کرد.
واسه پایان نامه
خیلی اذیتم کرد.
به هر حال در غیر این صورت عالیه
حتما باهاش کار کن.
بد نمیبینی
اینجا رو هم ببین
سلام . این مشکل هم راهکار داره

شما باید Instant Formating رو غیر فعال کنید. در حقیقت Instant Formating به محض اضافه کردن یک رفرنس جدید شروع به آپدیت کردن کل متن و جاگذاری رفرنس شما در بین باقی رفرنسها میکنه که این کار سرعت آفیس ورد رو خیلی پایین میاره و بعضا لازم میشه نیم ساعت واسه یک آپدیت زمان بذارین و سیستم هنگ هنگه تو این مدت.
برای حل این مشکل در نرم افزار ورد و تب مربوط به End Note، یک قسمت به نام Bibliography داره که یک مثلث کوچیک کنارش هست، اون مثلث رو کلیک کنید تا پنجره Bibliography باز یشه.
حالا وارد تب Instant Formating بشین و دکمهی Turn Off رو بزنید تا این تجهیز از کار بیافته.
از این به بعد وقتی یک رفرنس رو اضافه میکنید، اون رفرنس فقط جاگذاری میشه و متن و رفرنسهای موجود در اون آپدیت نمیشه، برای آپدیت کردن در تب مربوط به برنامهی End Note یک دکمه تحت عنوان "Update Citations and Bibliography" وجود داره که بعد از اضافه کردن یک تعداد رفرنس این دکمه رو میزنید و یک چند دقیقهای طول میکشه تا متن رو یک بار آپدیت کنه و شماره رفرنسها رو به ترتیب بچینه!!!!