سلام ممنون می شم اگر کسی اطلاعات جامعی در مورد مواد فعال سطحی برام بفرسته مثلا کتاب یا جزوه
[h=3]سورفکتانت[/h]
سلام ممنون می شم اگر کسی اطلاعات جامعی در مورد مواد فعال سطحی برام بفرسته مثلا کتاب یا جزوه
سلام
لطفا هرکی میتونه فوری جواب بده.
میخوام بدونم تو سایت patent چه جوری دنبال لیست اختراعات بگردم و اطلاعاتی درمورد یه اختراع خاص پیدا کنم؟
سلام
لطفا هرکی میتونه فوری جواب بده.
میخوام بدونم تو سایت patent چه جوری دنبال لیست اختراعات بگردم و اطلاعاتی درمورد یه اختراع خاص پیدا کنم؟
Free patent online هم هستسلام.
الان این درخواست مربوط به شیمی آلیه؟!!!
ببین شما یا میتونی توی گوگل پتنت سرچ کنی یا توی سایت های معروف پتنت مثل یو اس پتنت سرچ کنی که اونجا سرچ داره و یمتونی موضوع دلخواهت رو سرچ کنی.
اگه منظور خواصی داری بگو تا توضیح بدن بچه ها
سلام
چندتا سوال دارم که توی عکس زیر گذاشتم لطفاً دوستان جواب بدهند.
مشاهده پیوست 183621
http://s5.picofile.com/file/8103115618/55.png
ممنون.
ممنون از لطفتون
اول یه توصیه دوستانه به همه شما عزیزان دارم، سعی کنید روی مسئله هایی که اساتید بهتون میدن فک کنید
برید توی کتابا بگردین، سرچ کنید توی اینترنت، بعد که اصلن به نتیجه نرسیدید اینجا مطرح کنید.
دوستان جواب سوال را میدن ولی نهایتا خودتان ضررش را میبینید چون ممکنه یه روزی نیاز به همین دانشی داشته باشین که امروز باید براش تلاش میکردین. توی این لحظه کتاب و اینترنت دسترسی هست، زمانی را تصور کنید که هیچ دسترسی به هیچ منبعی ندارید و هر چی را یاد گرفتین باید پیاده کنید. سعی کنید همه مطالب را کاملا یاد بگیرید.
در مورد سوال اولتون:
وقتی که یه گروه بزرگ کنار کتون داریم، مجبوریم اسم اونو با "ایل" خطاب کنیم، (برگرفته از ایل آلکیله)
اینجا چون فنانترن شما بزرگه باید یه شماره هم بگیره که کتون در کدوم موقعیتش قرار گرفته
خب تا اینجا میشه 4-فنانتریل (علتش به نحوه شماره گذاری حلقه های آروماتیکی برمیگرده که مطالعه کنید)
بعد چون CH[SUB]3[/SUB]CO کنار فنانتریل قرار گرفته و فنانتریل بزرگترین گروهه، کربن فنانتریل شماره 1 را میگیره، پس میشه 1-(4-فنانتریل) یا به نوعی دیگه 1-(فنانترن-4-ایل) و گروه CH[SUB]3[/SUB]CO هم میشه اتنون چون کتونه!
در مورد سوال دومتون:
مکانیسم این واکنش در کتاب موریسون کاملا به وضوح نگاشته شده
در مورد سوال سوم:
قسمت الف را نمیدونم متاسفانه ولی احتمال داره بای فنیل تشکیل شه.
قسمت آخر هم یه فریدل کرافتس دوجانبه است و به صورت حلقه درمیاد.
بیشتر تلاش کنید تا موفق شید
...........ممنون از لطفتون
توصیتون کاملاً بجا و صحیحه اما این سوالات اساتید نبودن و سوالات خودم هستند.
البته من خیلیاشونو خودم نوشتم ولی شک داشتم و قسمت C رو هنوز نفهمیدم اگه مکانیزمشو بگید ممنون میشم.
و سوال دو توی جلد چندم کتاب موریسون و کدوم فصل یا صفحشه، چون من کتاب های جلد دو و سه ولهارد رو دارم،اگه فصل یا صفحه بهمراه جلد موریسون رو بگید ممنون میشم.الان کتاب موریسون پیشم نیست آخه!! توی فصل فنول ها را باید نگاه کنید فکر کنم جلد دوم کتاب فصل های اوله!!
در مورد گزینه الف فکر میکنم یک OT روی حلقه بنزن قرار بگیره البته همونطور که گفتم شک دارم. OT چی هست؟؟؟؟
بازم ممنون............
سلام دوستان
اطلاعات در مورد توتومریزاسیون به فارسی میخوام
یا حتی اگه میشه ی کتاب معرفی کنین
با سپاس
سلام بر شماسلام
چطور میشه تشخیص داد در یک فراورده نفتی کدام گروه از هیدروکربن ها (پارافین ها، اروماتیک ها و ...) غالب هستند؟
ممنون
سلام یه سوال دیگه داشتم می خواستم ببینم چه جوری میشه فنل جامدو به فنل مایع تبدیل کرد ؟اگر ممکنه نسبتاش رو هم بگید. ممنون می شم
سلام دوستان
کسی میدونه چطور از روغن های سوخته ماشین یا ترکیبات دیگه نفتی میشه تو آزمایشگاه قیر درست کرد ؟
سلام
ممنون از راهی که گذاشتین برام برا مایع کردن فنل ولی من تو آزمایشگاه محل کارم بهم فقط اتانول دادند و گفتند با استفاده از این فنل را مایع کنید از طریق حل کردن یا شاید اصلشم این باشه که فنل رو به حالت محلول باید در بیارم و من از این راه اگه بخوام برم نمیدونم چند گرم فنل رو با چه قدر اتانول ترکیب کنم ؟آیا گرما می خواد یا نه؟من این محلول فنول رو می خوام با تترا کلرو اتان به نسبت 60 به 40 ترکیب کنم نمونه پلی اتیلن ترفتالات رو داخلش بریزم بوسیله ویسکومتر شیشه ای ویسکوزیته ذاتی پلی اتیلن تر فتالات رو اندازه بگیرم خواهش می کنم کمکم کنید.
خیلی مطمئن نیستم ولی به نظرم جواب سوال شما به شیمی فیزیک آلی برمیگرده. منظورم حدواسطهاییه که این وسط تشکیل میشه.سلام بر دوستان عزیز سلام، با عرض معذرت بابت تاخیر در پاسخ دادن به سوالتون
در مورد واکنش های on water کسی چیزی می دونه ؟ معمولا به واکنشهایی میگن که اگه با آب انجام شه سرعت واکنش خیلی بیشتر از موقعیه که حلالهای آلی استفاده میشه. این جور واکنشها با آب امولسیون تشکیل میدن که میشه نوآرایی کلیزن را تو رده این واکنشها قرار داد.
چطور بدون افزایش سورفکتانت به صورت امولوسیون انجام میشه؟
تفاوتش با واکنش هایی که توی آب انجام میشه چیه؟
تو منابع اشاره ای به اتانول نشده! امتحان کنید شاید فنول را بشه همینطوری توی تترا کلرواتان حل کرد. اگه حل نشد از همون روشی که گفتم پیش برید.سلام ممنون از راهنماییتون یعنی شما میفرمایید که مخلوط اماده این دو تا هستش؟
من الان اون قسمت از متنی که توی استاندارد به این اشاره کرده رو براتون می ذارم میشه کمک کنید ببینم که ایا همین محلول سیگمایی که شما میگید هست یا نه؟
Phenol/1,1,2,2-tetrachloroethane Solution, 60/40
weight % mixture (0.5 % moisture maximum, protected in such
a manner as to maintain this maximum level). Protect PET
against the degradation which has been found to occasionally
occur during the heating stage in 10.3 through the addition ofa hydrogen chloride scavenger to the solvent,
weight % n-octyl-bis-(isoethyl mercaptoacetate).
سلام دوستان سال نو مبارک .
اگه ممکنه درمورد روش تولید آب صابون تراشکاری مطلب بذارید. ( اون ماده ای که با روغن مخلوط میشه اسم شیمیایی و اسم تجاریش چیه؟) .
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. اصلا تولیدش صرفه اقتصادی داره؟
سلام به دوستان شیمیستی
یک شمش مس لایه زرد رنگی (مسی رنگی) روی خودش داره. که باعث میشه جریان دهی پایین تری داشته باشه . واسه همین شمش مسی رو با ماده ای شستشو میدن و این لایه مسی رنگ از بین میره و تقریبا نقره ای میشه . میخواستم اسم و نوع مواد رو بدونم .
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست کتاب های مربوط به شیمی آلی | شیمی آلی | 10 |