مطمئن نیستم درست باشه
سلام سارا جانسلام دوستان گلم
یه سوال داشتم
کسی تفاوت مایکروویوهای صنعتی با مایکروویوهای آزمایشگاهی معمولی که گاها به اونها آشپزخونه ای هم گفته میشه رو می دونه؟
برای ارسال مقاله به ژورنالها دیگه واکنشی رو که در مایکروویو معمولی انجام شده باشه قبول نمی کنن و میگن باید صنعتی باشه. فرقشون چیه؟
و می دونید دانشگاه های ایران مثل دانشگاه تهران این مایکروویو صنعتی رو دارن یا نه؟
ممنونم
چند روش برای شناسایی هیدروژن و کربن موجود در ماده مجهول؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا جواب بدین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/364702-آزمایشگاه-شیمی-آلی/page3سلام.بچه ها اگه ممکنه بگید آب گیری از فوماریک اسید راحت تره یا مالئیک اسید؟چرا؟
چرا قدرت اسیدی اولیه مالئیک اسید بیشتر فوماریک اسیده؟
چرا قدرت اسیدی ثانویه فوماریک اسید بیشتر مالئیک اسیده؟
واکنش موازنه شده ایزومریزاسیون چیه؟
کمکم کنیییییییییییید لطفا نیاز فوووووری به جوابای این سوالا دارم
سلام به بروبچ فعال این تاپیک یه سوال تعداد کربن در 0.2 گرم الماس ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت خانم مهندس
نمیدونستم هنوز به جواب نرسیدین!
ببینید جرم مولی الماس 12 گرم بر مول هستش، میدانیم هر مول به تعداد عدد آووگادرو اتم دارد.
1mol/12 gr)*(6.022*10^23/1mol) * 0.2 gr)= 1.2*10^23)
که تعداد کربن موجود در گرم مورد نظر شماست
حالا معلوم شد عضو فعال خود شماین مرسسسسسسسسسسسسسی
سلام من یه سوال نیمچه تخصصی دارم : داخله یه مقاله من به این کلمه برخوردم :
In the first step the oxo component and the amine condense to the imine, the Schiff base via a
hydroxy aminal
کسی می دونه این hydroxy aminal چیه؟ یعنی یه آمین که که یه پروتون اضافی داره؟
آمینال، گروهی از ترکیبات آلی است که دو گروه آمینی روی یک کربن قرار دارد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aminal
هیدروکسی آمینال، فکر کنم، هم هیدروکسی و هم گروه آمینال داشته باشد.
هیدروکسی گروه OH هستش، البته مقاله را که دیدم، فکر کنم باید گروه آمینی به کربونیلی حمله کنه و بعد باند دوگانه کربونیل روی اکسیژن باز میشه، اینطوری یک گروه هیدروکسی و یک آمین روی کربن قرار میگیره،
اینجور مواقع از همی استفاده میکنن مثل همی استال، ولی اینجا هیدروکسی آمینال گفته.
پیام خصوصی براتون ارسال شد.سلام بر تمامی دوستان محقق
بنا بر انجام آنالیز دستگاهی که در چند وقت پیش در دانشگاه از دستگاه FT-IR داشته ام؛ طیفی مجهول از گروه های عاملی نمونه مورد نظرم (کاغذ) در دست دارم که جهت قرائت داده های این طیف نیاز به اطلاعاتی برای قرائت این داده ها دارم .. میتوانید در این رابطه کمک کنید به بنده .. سپاسگزارم.
سلام levroneخب خب يك سوالم من دارم
بچه ها به نظرتون هيدروژن با روغن (مثلا روغن ديزل و..... ) تو فشار بالا مثلا 800 بار واكنش انفجاري ميده؟
بذاريد اينجوري بگم . چون الان اشتباه برداشت ميشه كه اين روغنها پارافيني هستن پس بي اثرن!
نميدونم شايد از اينور اونور شنيده باشيد كه مثلا ميگن سيلندر گازهايي مثل آستيلن . اكسيژن . اتيلن . پروپيلن و خيلي از
گازهاي ديگه كه تحت فشار هستند رو از روغنها دور نگه داريد حتي با دست چرب هم شيرشونو باز نكنيد چون بدجور منفجر ميشه
حالا فشار اينا در حدود 50 تا 150 باره و كمه اما خب در مورد هيدروژن داستان فرق داره . اين گاز اصلا همه چيزش غير عاديه اينو قبلا خوب متوجه شدم
و البته فشار ما هم بالاست و ميخوام از 300 بار شروع كنم و تا 800 بار پيش ببرمش
خب فشار بدجوري بالاست و خودتون ديگه استاديد كه شرايط واكنش تو فشار اتمسفريك يا آزمايشگاهي هر چي باشه در مورد
فشارهاي بالا اصلا صادق نيست و تو اين فشارها كاملا واكنشهايي كه اصلا غير ممكنه ممكنه اتفاق بيوفته چون شرايط غير عاديه
من نزديك به 50 متر مكعب هيدروژن رو ميخوام به فشار 800 بار و دماي نزديك به 250 درجه برسونم كه براي يك آزمايش بايد جوابشو پس بده
گازمون فقط هيدروژن خالصه . تو اين زمان هيدروژن به به بدترين شرايط بحراني ميرسه و مقداري هم روغن براي گردش تو سيستم وجود داره
و گفتم چون شرايط فشار بالاست نميشه دقيق گفت كه واكنش منفي دارم يا نه
اينو عنوان كردم كه نظر بديد حالا هرچي تو ذهنتون مياد تا از داخل نظرات يك ديتا در بيارم و اگر واكنش انفجاري داد بتونم كنترل و هدايتش كنم و آمادگي داشته باشم
همين الانم زمان زيادي بهش خورده و ميخوام شنبه اينو انجام بدم .
مرسي
سلام دوست عزيزسلام
هدفتون چیه؟
فقط تحت فشار قرار دادن که نیست؟
سلام levrone
چیزی که من تونستم پیدا کنم این بود که روغن و گریس را نباید اطراف رگلاتور یا هر اتصال کپسول گاز مالید دلیلی هم که نوشته بودن این بود که اطراف اتصالات ممکنه گاز با فشار خارج شه از طرفی روغنی که روی این اتصالات مالیده شده در معرض هواست، فشار و هوا باعث جرقه زدن روغن و ترکیدن کپسول میشه. به نظرم بهترین کار برای آزمایش شما اینه که هوا را از سیستم خارج کنید.
مراقب باشی ها، کارت به بیمارستان نکشه!
levrone جانسلام دوست عزيز
خير عنوان كردم كه قراره يك آزمايش رو انجام بدم
من هيدروژن رو از رفرمينگ گاز طبيعي بدست ميارم
بعد خالصش ميكنم و بوسيله يك كمپرسور قلدر به اين فشار
ميرسونمش . امروز متان رو تست كردم و تا حدود 750 بار
فشرده كردم . يك اتفاقي افتاد چون گرماي زيادي بعد از برخورد
اتفاق افتاد . و يك بخار سنگين از خروجيم تحويل گرفتم
كه البته هنوز فرصت نكردم تستش كنم ببينم اين چيه .
اصلا فكر نميكردم متان واكنش بده
ديگه وقتي متان سرسخت بدجوري بي اثر به يك چيزي تبديل شد
شك من رو هيدروژن بيشتر شد!
فكرشو نميكردم متان واكنش بده ميدونستم فشارم خيلي بالاست و دماي متوسطم دارم
اما متان رو بعيد ميدونستم كه همون بعيده تو شرايط غير عادي واكنش داد
البته گرماي خود واكنش زياد نبود و نزديك به 300 درجه رفت
هرچي بود واكنشش گرمازا بود
به نظرم جفتشون شكستن و يا دوياره مجتمع شدن يا تكه هايي از حاصل شكست يك
چيز ديگه رو تشكيل دادن
نميدونم بايد اين بخار كندانس شده رو تست كنم
مرسي بابت جواب
سلام علي جان
آره تو درست ميگي
ولي دراصل اصلا هوا ندارم توسيستم . گاز من بعد از خالص سازي فشرده ميشه و تزريق
زمان تزريق با مقدار متوسط تا زيادي روغن برخورد ميكنه كه تو سيستم ميچرخه
هوا وجود نداره . هيدروژنه كه قراره يك بلايي سرش بيارم . فقط خودشه
ولي ايده خوبيه . روغن با هيدروژن بدون حضور هوا
مرسي
levrone جان
میتونی هلیم هم به همین شیوه که هیدروژن استخراج میکنی بگیری؟
مشکل بچه های شیمی حل بشه، دستگاه های ان ام آر ما نیاز به هلیم داره، تقریبا دو سه تا دستگاه بیشتر نمونده اونا هم نفس های آخرشونه
ما این همه گاز طبیعی داریم که توش هلیمه، نمیتونن استخراج کنن، آزادش میکنن
الان هلیم را تحریم کردن و ما همه جوره مشکل داریم
گذشته از بچه های شیمی، ام آر آی هم برای بیماران خیلی گرون شده!
والله این شرکت ها به دانشگاه هایی که ان ام آر دارن میگن، ما هلیم نداریم، میریم از فلا ن کشور میخریم بعد میبریم دبی از دبی میبریم بندرعباس و ...سلام عزيز
هليم كه تو انبار اين شركتها پره !
بعدشم هيلم چقدر مصرف داره؟ ارزش داره
بيايم جداش كنيم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست کتاب های مربوط به شیمی آلی | شیمی آلی | 10 |