بي چاره خانمها
اما يك چيز بگم؟ اوني هم كه شفافيت ناخن رو كم ميكنه و حتي تو بعضي موارد يك لايه هم از روي ناخن بر ميداره
آستون نيست
از دست اين توليد كننده هاي ما
يك سوال دارم به نظرت آستوني كه الان روي بشكه كيلويي 6100 تومن پولشه (محصول ساسول و شل) ميصرفه طرف بياد بريزه تو شيشه
با قيمت مفت بده تو بازار
؟
تازه لاك كه نيازي هم به اين حلال عملا نداره . يك زماني ميومدن آستون رو با متانول رقيق ميكردن ميرفتن تو بطري بعد روانه بازار ميكردن
مثلا تو يك تن ميومدن 100 كيلو آستون ميزدن و 900 كيلو متانول ! تازه اين مربوط به زمانيه كه آستون 3060 تومن بود الان كه ديگه نميصرفه البته اون زمان هم نميصرفيد و سودش كم بود . بعضي از دوستاني هم كه زير زميني و بدون مجوز كار ميكنند كه متانول خالص ميدن جاي آستون (اين محصولات بي نامو نشون)
الان ديگه آستون استفاده نميكنن
محصولي به جاي آستون استفاده ميشه كه آمپرش خيلي از آستون بالاتره و بايد خيلي با متانول رقيقش كنن تا به ناخن آسيب نزنه چون خالصش هم بطري رو حل ميكنه و هم ناخن طرف رو
اما دوستان دقيق نميدونن چه قدر بايد با متانول رقيقش كنن و زماني كه ديگه بطري رو حل نميكنه ميگن خوبه اما هنوز براي ناخن قويه
اينه ها!!! تاثير يك چيز ديگه رو ربط ميدن به يك چيز ديگه
شده مثل تينر فوري ديگه! اون قديما كه بوتيل استات آلماني ميومد و ارزون بود هه تينرها هم خيلي عالي بود
اما وقتي بوتيل نيومد و يكسري توليد كننده داخلي يك مشت مزخرف به اسم بوتيل ساختن
و حلال 410 هم كه پر كن تينر بود يهو شد خداد تومن اومدن 70 درصد تينر رو كردن متانول عجب! در صورتي كه بايد كمتر از 5 درصد متانول باشه اونم فقط براي اينكه سفيدك نزنه
410 كه تعطيل شد و به جاش كمي آشغال به اسم حلال ويژه تو تينر زدن و كار به جايي رسيد كه تينرها رو وقتي بو ميكني بوي بنزين ميده و يه چسب رو هم نميتونه شل كنه
اين تينر كار درسته كه ديگه خدا رحمتش كنه
بوتيل استات(اصلي ترين تركيبشه) 20 درصد
آستون يا متيل اتيل ستون (جديدا شده كتون) 15 درصد
410 60 درصد
متانول 5 درصد
ولي الان شده اين
بوتيل استات آلوده 5 درصد!
آستون : نميزنيم به جاش.................. ميزنيم 5 درصد
410 : نداريم ويژه يا هر چيز چت ديگه اي 20 درصد
متانول : 70 درصد
آخه اين رنگ فوري كه پيش كش يك چسب هم باز نميكنه ميريزي تو چسب ميبره دلمه ميشه
خب همينه ديگه آستونم همينه داستانش
حالا به نظرت بازم آستون پوست ميكنه و بايد بازم عكس اسكلت براش كشيد؟
خوراكمه بيوفتم به جون اين توليد كننده ها (عجب آدم بد جنسي هستم) اما آخه اون بيچاره ها هم گناهي ندارن
من بچه بودم كارخونه هاي اون موقع مثلا رنگسازي اون زمانو با الان مقايسه ميكنم كف ميكنم
همه چي آلماني فرمولها درست و از سر و ته كار نميزدن الان ...........................
تيتان ميومد آلماني بوتيل ميومد بوش آدمو مست ميكرد آدم ميخواست صبح تا شب درب بشكه رو باز كنه بوتيل رو بو كنه
پترو رزين آلكيد رزين سرب كلسيم كبالت واي همه اينا عالي بودن اما الان همه بدرد نخور شده . تيتان مياد چيني بوتيل مياد بو گند ميده اسيديه بيني و چشم رو ميسوزونه . رنگهارو ميبيني مثل آب دهن مرده ميمونه نه مغز داره نه.....................
ميگن زن چيني هم اومده ارزون تر تموم ميشه
رنگ چكشي بود آدم كيف ميكرد الا فلان شركت چكشي ميزنه اصلا گل باز نميكنه نه ميدونه دوز سيليكونش چقدره و نه.......... همينجوري يلخي ميسازه