من دانشجوی دانشگاه بوعلی سینای همدانم، ارشد سازه رو جدیدآ آوردن ولی از نظر اساتید ضعیفه نمیخوام همین جا بمونم، به نظرم شهر دیگه مثه اصفهان یا شیراز از همدان خیلی بهتره ... ضمنا با شرط معدل همین دانشگاه خودم منو میپذیرفت، اگه قرار بود اینجا بمونم خب کنکور نمیدادم
سلام
میشه منابعی در ارتباط با طراحی کانال های پایدار معرفی کنید؟ تا حد امکان معتبر.
من دانشجوی دانشگاه بوعلی سینای همدانم، ارشد سازه رو جدیدآ آوردن ولی از نظر اساتید ضعیفه نمیخوام همین جا بمونم، به نظرم شهر دیگه مثه اصفهان یا شیراز از همدان خیلی بهتره ... ضمنا با شرط معدل همین دانشگاه خودم منو میپذیرفت، اگه قرار بود اینجا بمونم خب کنکور نمیدادم
سلام بر همگی
اینجا کسی هست که یک فایل پاور پوینت (کامل) در رابطه رشته خودمون داشته باشه؟ برا سمینارم میخوام
سلام بچه ها. من دانشجو ترم 6 مهندسی آبم. تصمیم گرفتم واسه ارشد سازه بخونم اما دودلم. میشه کمکم کنید؟؟؟!!!
سلاماگه درس مهندسی رودخانه رو داشتید، چه منبعی براش معرفی شده بود؟
لطفا کمک کنید
برا رشته مهندسی آب و به خصوص گرایش سازه های ابی موسسه ای نیست که آزمون و یا کلاس ویا جزوات لازمرو در اختیار دانشجو ها قرار بده
من امسال قراره تو این گرایش کنکور بدم ولی هنوز برا ساختمان های توزیع و انتقال نه کتاب خوبی میشناسم و نه نمونه سوالای ارشدشو دارم اگه در این مورد اطلاعاتی دارین لطفاً کمکم کنید. خواهش می کنم کنکور داره نزدیک میشه!!!!!!!!!!!
اگر جواب رو میدونید، لطفاً بگید ...
چرا دقیق ترین مدل سازی اطراف عدد فرود یک است؟(چرا هر چقدر از عدد فرود یک دورتر شویم دقت کمتر می شود؟)
سلام دوست عزیز سوالتون اصلا مفهوم نیست
اگه امکان داره یکم بیشتر توضیخ بدید و سوالتونو واضح تر بپرسید تا شاید بتونیم کمکتون کنیم
و درضمن بخاطر یه سوال که تاپیکشم هست دوتا تاپیک درست نمیکنن!!!
ممنون