اشکال نداره اینجا سوال بپرسم؟
اشکال نداره اینجا سوال بپرسم؟
پس به خاطر اجرای کنسول نیم طبقه پاگرد هست که باید دو طرف انتهایی دستگاه پله حداقل 2 ستون داشته باشیم
واگه این ستونها سمت میان طبقه نبود یا عقب تر بود، آیا باید تیرهایی در تراز میان طبقه اجرا کرد؟
پس نمیشه دستگاه پله رو از سمت طولی کنسول کرد؟
منظورم این بود که ستونها حتما باید سمت نیم طبقه باشه یا اگر سمت شروع پله باشه میشه به صورت تیرهای همتراز نیم طبقه، کنسولو اجرا کرد؟سلام.
نه خواهش میکنم.همینجا خوبه.تاپیک تموم شد پست هارو انتقال میدم.
آره سمت نیم طبقه حتما باید 2 تا ستون باشه.حالا این 2 تا ستون یامیره انتهای پاگرد یا بلافاصله بعد از اتمام پله قرار میگیره و پاگرد ازش کنسول میشه.
اینکه ستون ها انتها یا ابتدای پاگرد قرار بگیره به وضعیت سایر ستون ها و طرح بستگی داره.
سوال آخر رو متوجه نشدم...یعنی راه پله در طول کنسول باشه؟
منظورم این بود که ستونها حتما باید سمت نیم طبقه باشه یا اگر سمت شروع پله باشه میشه به صورت تیرهای همتراز نیم طبقه، کنسولو اجرا کرد؟
منظورم از عقبتر، کلا عقبتر از دستگاه پله هست
آخری هم گفتم از سمت طولی دستگاه پله نمیشه کنسول داد. یعنی میشه ولی فکر کنم به صرفه نیست
اگه درست متوجه شده بودم منظورتون رو از کنسول طولی ، نه نمیشه.اصلا ستون نباید وارد باکس راه پله بشه.منظورم این بود که ستونها حتما باید سمت نیم طبقه باشه یا اگر سمت شروع پله باشه میشه به صورت تیرهای همتراز نیم طبقه، کنسولو اجرا کرد؟
منظورم از عقبتر، کلا عقبتر از دستگاه پله هست
آخری هم گفتم از سمت طولی دستگاه پله نمیشه کنسول داد. یعنی میشه ولی فکر کنم به صرفه نیست
اون سوال آخرو فراموش کنید. و کاری هم به آسانسور نداشته باشید. من صرفا درمورد مساله سازه ای کنسول نیم طبقه صحبت میکنماگه درست متوجه شده بودم منظورتون رو از کنسول طولی ، نه نمیشه.اصلا ستون نباید وارد باکس آسانسور بشه.
اون سوال آخرو فراموش کنید. و کاری هم به آسانسور نداشته باشید. من صرفا درمورد مساله سازه ای کنسول نیم طبقه صحبت میکنم
این پلان رو در نظر بگیرید. منظورم از ستون های عقبتر از پاگرد نیم طبقه ستونهای a1 a2 هست. برای اجرای این پاگرد باید از این ستونها در تراز نیم طبقه تیرهایی داشته باشیم؟ که در این صورت در ادامه دیوار دستگاه پله در محور 1و2 تا ستونهای a1 a2 باید دیوار داشته باشیم یا حداقل بدون دیوار ولی سطحی در تراز نیم طبقه اجرا بشه؟
مشاهده پیوست 204819
اصلا کلا اینو چجوری میشه اجرا کرد؟ یا نمیشه باید 2 تا ستون دیگه به دستگاه پله اضافه کنیم؟
از توضیحات خوبتونم ممنونم
![]()
اگر آسانسور، فضاهای کم عرض در طبقات مثل رختکن، دستشویی نورگیر تراس یا چیزایی از این قبیل باشه فضای پرت نمیشهببخشید منظورم باکس راه پله بود.اصلاحش کردم.
اگه ستونا بچسبه انتهای پاگرد قطعا خیلی بهتره.
میشه اجرا کر به شکل زیر ولی معایبی داره(معایب معماری):
تو عکس بالا خط های سبز تیرهای تراز طبقهرو با رنگ سبز نشون دادم که بین چهار ستون برقراره که ما کاری بهشون نداریم.
تیرهای میان طبقه که از از اون دو ستون بیرونی کنسول میشن و یک تیر بینشون قرار میگیره(جمعا 3 تیر) رو با رنگ آبی نشون دادم.
شمشیری پله ها هم که با رنگ زرد مشخص شده بار رو به تیر بین اون دو تیر کنسول شده(آبی) از ستون های بیرونی منتقل میکنن.
پس ما مشکلی برای انتقال بار نداریم.(طول این تیرهای کنسولی هم مهمه)
ولی اون فضایی که با ضربدر مشخص کردم فضای پرت میشه که دسترسیش مشخص نیست چطور میشه.
ولی در یک حالت این فضا حالت پرت پیدا نمیکنه.........شما بگید در چه صورتی؟
من برای سقف آمفی تئاترم یه سازه نیاز دارم که بار روی سقفش (کتابخونه روی آمفی تئاتر هست!) رو تحمل کنه.چه سازه ای مناسبه؟....نمیدونستم کجا این سوالو بپرسم..ببخشید.
ستونه های کتابخونه چی میشه اونوقت؟
این /امفی تئاتر 360 متره. کتابخونه حدود 200 متر روی این فضاس.(توی یه مدرسه اس)
سلام
از اونجا که زیربنا خیلی بزرگ نیست پیشنهاد می کنم از سازه تیر و ستون استفاده کنی
جای ستون ها رو هم خیلی راحت می تونی حل کنی.من یه همچین طرحی رو توی یه هتل که کار کردم برای یه آمفی تئاتر 500 متری کردم
آمفی تئاتر همه جوره می تونه حل بشهخب با این تفاسیر توی آمفی تئاتر پر از ستون میشه؟؟؟!! این درست نیست خب.ستون های کتابخونه میاد وسط آمفی تئاتر.
من برای سقف آمفی تئاترم یه سازه نیاز دارم که بار روی سقفش (کتابخونه روی آمفی تئاتر هست!) رو تحمل کنه.چه سازه ای مناسبه؟....نمیدونستم کجا این سوالو بپرسم..ببخشید.
ستونه های کتابخونه چی میشه اونوقت؟
این /امفی تئاتر 360 متره. کتابخونه حدود 200 متر روی این فضاس.(توی یه مدرسه اس)
آمفی تئاتر همه جوره می تونه حل بشه
می شه بعنوان یه فرصت بهش نگاه کنی،بار کتابخونه زیاده و حدود 500 کیلو بر مترمربع درنظر گرفته می شه. عملا سقف تو دال بتنی میشه که خیز منفی داره و ضخامتش یکم از دال های عادی بیشتره
مساحتت کمه.خیلی راحت میشه کنارهای پلان حل کرد این ستون ها رو
سلامسلامم.
خواهش میکنم.
اشکال نداره.میگم انتقال بدن به تاپیک مناسب.
ابعاد آمفی تئاترتون رو میگید؟
سلام
بازم معذرت...
انتقال دادین پ.م بدید ممنون میشم.
360 تا.
فرم مربعی داره که از طرفی پخ شده. به اضلاع 21 متر
نه بابا این حرفا چیه.خوب کاری کردید.
اینطور که میگید سازتون ضعیفه (منظورتون از ضعیف چیه؟)خرپا هم گزینه خوبیه.ولی مثلا تو دهانه 21 متری ارتفاع خرپاتون تقریبا 110 تا 120 سانت میشه.البته بنظر من اگه محدودیت ارتفاع نداشته باشید این فضای زیر سقف رو میشه تو طراحی داخلی در موردش فکر کرد.حفره های ایجاد شده در زیر سقف هم به جذب صدای کوبه ای کمک میکنه.
باز باید اطلاعات بیشتری از سازتون بدید.
دوستان متخصص سازه گزینه های بیشتر و بهتری رو میتونن بهتون پیشنهاد بدن.سوالتون رو تو تالار عمران هم بپرسید.
مثلا یه گزینه دیگه سقف های پیش تنیده میتونه باشه(حالا یا پیش کشیده و یا پس کشیده)البته نمیدونم تا چه دهانه ای مناسبه و برای وزن بالای آمفی تئاتر هم باید فکر بشه.
منظورم این بود تو سازه تخصصی اصلا ندارم!!
محدودیت ارتفاع دارم دیگه چون روی آمفی تئاتر کتابخونه هست.
بله درسته من باید پلانم رو بذارم ولی ببخشید الان ندارمش.
چشم سوالم رو از عمران می پرسم.
خیلی لطف کردید.تشکر.
سلام دوستان
برای اجرای ساختمان با اسکلت بتنی ارتفاع تیر به چه عواملی بستگی داره؟
در کل ارتفاع سقف با دهانه های بین 3،4.5 و 6 متر چقدر میشه؟
دتایلی اگه دارین در این مورد بذارید ممنون میشم.
اگر درز انقطاعی باشه توی سقف چه اتفاقی برای اتصال سقف بین این درز میوفته؟(یعنی اتصال سقفی خرپایی که در کنار سقف دال بتنی هست چه جزئیاتی داره؟)
درود مهندس ممنون از ایجاد این تاپیک.به نظر شما کنسول ها معمولا احتیاج به دستک داره حالا بهتره دستک از با لا اجرا بشه یا قسمت پایین زیر سقف؟از نظرسازه ایی کدوم مقاومتره؟
سلاممم.
خوش اومدیدتاپیک مناسبه؟
ارتفاع تیرتون به طول دهانه بین دو ستون مرتبطه.بعد از این به سری عوامل دیگه هم بستگی داره.مثلا یکی از این عوامل فاصله سقف از فنداسیونه.یعنی اینکه سقف های پایینی ارتفاع بیشتری داره نسبت به بالا.
مثلا تو دهانه 4.5 متر ارتفاع 25 سانت مناسبه با توجه به دهانه ولی دیگه ای هم وجود داره که نمیزاره تیر این ارتفاع کم رو داشته باشه.ولی ارتفاع 40سانت مناسبه.
دهانه 3 متری ارتفاع 30 سانت مناسبه.
دهانه 6 متر ارتفاع تیر در طبقات پایینی 60 سانت.
فکر کنم منظورتون درز انبساطه.درسته؟
چون درز انقطاع که در وجه جانبی ساختمان قرار میگیره.
بله من منظورمو بد رسوندم.من فکر کردم میگید سازه ساختمانتون ضعیفه![]()
خب محدودیت ارتفاع به کتابخونتون چیکار داره.مثلا کف تا کف آمفی تئاترتون چقدره؟
کلا تصویری و با پلان صحبت کنیم خیلی بهتره.میشه خیلی خوب روش صحبت کرد.
نه گفتم سوالتون رو همزمان تو اون تالار هم مطرح کنید.وگرنه من که خودم به شخصه سرم درد میکنه برای این بحثا.
خواهش یکنم.