iloveunowhoney
عضو جدید
[FONT="]سلام بر مهندسین عزیز و گرامی [/FONT]
[FONT="]هدف من از آغاز این موضوع سوالاتی بود که در ابتدا در ذهنم شکل گرفت و دلایلی است که بعد به آن رسیدم و دین ستیزی و دین گریزی افراد از این عوامل شروع می شود.صرفنظر از هر دین و آیینی که شما به آن گرایش دارید اگر در این بحث داخل شدید و به سوالات من جواب دادید متشکر خواهم شد.البته من از یک سوال از شیعیان آغاز کردم و باید یاد آوری کنم من شیعه ای هستم که از سنت تبعیت می کند.[/FONT]
[FONT="]اولین سوال من این است که شیعیان معتقدند که خدا امام زمان را برای هدایت انسانها در روی زمین باقی گذاشته است و اصولا خدا زمین را بدون حجت قرار نمیدهد.خدا خود او را حفظ میکند که عمر طولانی به او عطا فرموده؟مگر همه چیز به دست قادر متعال یزدان پاک ، یهو و ... هرچیزی که خداوند رحمان را به آن صدا می کنید نیست؟ چه نیازی است که امام به جهت دشمنانی که دارد به غیبت کبری برود و یا ما برای ظهور و یا سلامتی او دعا کنیم؟ چرا ما را بدون خود رها کرده و حتی مانند غیبت صغری نایبی ندارد؟آیا نمیتواند لا اقل با رهبران دین معاشرت و همنشینی کند تا دستورات دینی بدهد و همه احکام ما احتیاطی نباشد؟ [/FONT]
[FONT="]سوال دومم این است که چرا ما از آیات قرآن تبعیت نمیکنیم و هرگاه که میخواهیم آنرا مطالعه کنیم می گویند که شما به تفسیر آن آگاه نیستید؟ مگر خدا قرآن را برای هدایت بشر با زبان مبین و آشکار نازل نکرده است ؟ البته من در آینده آیات و روایات از قرآن خواهم آورد و در خصوص بعضی موارد از کتابهای سایر مذاهب و ادیان هم در اینجا استفاده می کنیم اگر خدا بخواهد[/FONT]