به نظر من هیچ کدام از این جزوه ها به درد نمی خوره فقط پولتو هدر می دی بعدشم باید یه وقت الکی صرف کنی تا اون جزو ه ها رو بخونی معلوم هم نیست سوالی ازش بیاد یا نه ؟!
پس بهتره سراغ منابع ارشد که لیستش
اینجاست بری.
اینم بگم زبان عمومی هیچ منبع درست و حسابی نداره باید اینقدر کتاب های مختلف خونده باشی تا بتونی سوالاتشو جواب بدی از لحاظ لغات هم که خدا خیرشون بده هر سال لغت هایی رو میدن که آدم به گوششم نخورده پس به جزوه و اینجور چیزا نیست تعداد قبولی برای ارشد هم که نسبت به بقیه رشته ها خیلی کمتر هست شبانه هم تازه اگر قبول شی ترمی تقریبا یک میلیون و 300 هزار باید پول بدی.
پس هر کی ادعا کرد که برای زبان عمومی ارشد رشته های مربوط به زبان انگلیسی جزوه داره دروغ گفته در مورد سوالات تخصصی مترجمی هم اگه سوالی داری یا دنبال منابع هستی از خودم بپرس.
به نظر من زبان انگلیسی تنها رشته ای هست که هیچ منبع ثابتی نداره نه برای کنکور سراسری نه برای ارشد درست یادمه برای کنکور سراسری هر منبعی که می گفتن من خوندم اما حتی یک کلمه هم ازش نبود و همه از اطلاعات خودشون باید جواب بدن اگه قرار باشه زبان منبع داشته باشه و با خوندن چند کتاب آدم بتونه برای ارشد قبول شه که دیگه همه داوطلبان سوالات رو صد در صد جواب خواهند داد !