### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ###

A H M A D

عضو جدید
راهنمایی کنید(لطفا)

راهنمایی کنید(لطفا)

سلام بر همگی دوستان،
فرا رسیدن ماه ضیافت الهی بر همه شما مبارک!

ترجمه صحیح و دقیق این جمله رو میخواستم ،که در واقع title مقاله ای است که دارم ترجمه میکنم.

SPRING-TO-SPRING BALANCING AS ENERGY-FREE ADJUSTMENT

METHOD IN GRAVITY EQUILIBRATORS

مهسا مشهدی

عضو جدید
سلام

من کتاب interchange آبی می خونم . و الان دنبال یک متن جالب (موضوعش زیاد فرقی نمی کنه)میگردم که سر کلاس راجع بهش صحبت کنم . کسی می تونه کمکم کنه یک متن جالب بهم بده ؟ لطفا کمکم کنید .

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

من کتاب interchange آبی می خونم . و الان دنبال یک متن جالب (موضوعش زیاد فرقی نمی کنه)میگردم که سر کلاس راجع بهش صحبت کنم . کسی می تونه کمکم کنه یک متن جالب بهم بده ؟ لطفا کمکم کنید .
در مورد هدیه دادن صحبت کن

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایی تون . ولی اگه یه کم به نوشتم دقت کنید میبینید که نوشتم یک متن جالب می خوام.
خیلی باحاله که
من ترم اول که بودم در مورد همین صحبت کردم. اول چندتا سوال پرسیدم که خیلی خوششون اومد بچه ها
بعدشم مطالبی رو که پیدا کرده بودم گفتم
خود دانی

مهسا مشهدی

عضو جدید
خیلی باحاله که
من ترم اول که بودم در مورد همین صحبت کردم. اول چندتا سوال پرسیدم که خیلی خوششون اومد بچه ها
بعدشم مطالبی رو که پیدا کرده بودم گفتم
خود دانی

باز هم از ایدتون ممنون . خودم یک متن خیلی جالب راجع به حافظه پیدا کردم .

sahebgharani200

عضو جدید
کممممممممک

کممممممممک

با سلام یه در خواست فوری فوتی داشتم
می خواستم اگه کسی میتونه لیست لغات انتهایی کتاب oxford elementary learners dictionary بذاره یا لینک دانلودشو معرفی کنه یا عکس صفحات کتاب و بذاره خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنین

A H M A D

عضو جدید
افسرده!!!!

افسرده!!!!

سلام بر همگی دوستان،
فرا رسیدن ماه ضیافت الهی بر همه شما مبارک!

ترجمه صحیح و دقیق این جمله رو میخواستم ،که در واقع title مقاله ای است که دارم ترجمه میکنم.

SPRING-TO-SPRING BALANCING AS ENERGY-FREE ADJUSTMENT

METHOD IN GRAVITY EQUILIBRATORS

دوستان باوفا پس چرا جواب نمیدین؟؟؟

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینو باید بری از هم رشته‌ایات بپرسی چون مقداری تخصصی می‌باشد

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید
من دنبال کتابهایی میگردم که خودم 1 یا 1.5 سال پیش از همین باشگاه دانلود کردمشون
5تا یا 6 تا کتاب بود (سطح مقدماتی تا پیشرفته) واسه آموزش vocab که با شکلهای سیاه سفید و جدول و این چیزا
بود...الان هرچی گشتم پیداشون نکردم
کسی هست کمکم کنه لطفا؟؟؟

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید
من دنبال کتابهایی میگردم که خودم 1 یا 1.5 سال پیش از همین باشگاه دانلود کردمشون
5تا یا 6 تا کتاب بود (سطح مقدماتی تا پیشرفته) واسه آموزش vocab که با شکلهای سیاه سفید و جدول و این چیزا
بود...الان هرچی گشتم پیداشون نکردم
کسی هست کمکم کنه لطفا؟؟؟

کسی نیس انگار:razz:

kemeia

عضو جدید
كدوم يك از اين جمله ها صحيح است ؟
Why is your brother absent today?
Why your brother is absent today

======================
Does your friend like football?
ايا اين جمله صحيحه
و اكر به friend ;
s اضافه كنيم جي بازم درسته
===========================
Because he suffers from a bad cold
اكر در اين جمله به جاي
from از of استفاده كنيم ايا صحيح است

آخرین ویرایش:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
كدوم يك از اين جمله ها صحيح است ؟
Why is your brother absent today?
Why your brother is absent today

======================
ايا اين جمله صحيحه
و اكر به friend ;
s اضافه كنيم جي بازم درسته
Because he suffers from a bad cold
اكر در اين جمله به جاي from از ofاستفاده كنيم ايا صحيح است
جمله اولی که مشخصه why is درست هست قانون ساختن جمله سوالی همینه.مطمئنا تا حالا این جمله رو صد ها بار شنیدین
what is your name?​
اما جمله دوم در صورتی درست میشه که قبلش یه جمله وار دیگه وجود داشته باشه و اون جمله به صورت noun clause ظاهر بشه مثلا​
I don't know why your brother is absent today.
این جمله هم درست هست چون فاعل مفرد است باید از کلمه پرسشی does استفاده کنیم اما اگه friend رو به friends تبدیل کنیم مطمئنا باید کلمه پرسشی does رو هم به do تبدیل کنیم.​
Do your friends like football?
در مورد سوال آخر هم باید بگم که بعضی فعل ها ، اسم ها و صفتها حرف اضافه خاص خودشون رو دارن و نمیشه که با یه حرف اضافه نامربوط باهاشون جمله ساخت مثلا suffer فعلی هست که هم بدون حرف اضافه میاد دربعضی جاها و بعضی وقت ها هم که به حرف اضافه نیاز داشته باشه حرف اضافه from صحیح است.
اما بعضی فعل ها مثل depend هم با حرف اضافه on به کار می روند و هم حرف اضافه upon​

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
" سایه روشن " به انگلیسی ؟

" سایه روشن " به انگلیسی ؟

سلام... شرمنده!

" سایه روشن" به انگلیسی چی میشه؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
شايد اشتباه باشه:
light and shade(effect),chiaroscuro;contrast
High Light

fateme faryabi

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز من دانشجوی سال اول مترجمی زبان ام. شدیدا تو فکر ارشدم اگه کسی بتونه منابع آزمون ارشد و اطلاعات جامعی در مورد این آزمون در اختیارم بذاره ممنون می شم.:gol:

پروانه سفید

عضو جدید
زبان

زبان

سلام دوستان 0کسی میدونه کدوم سی دی زبان انگلیسی واسه زبان بهتره و سی دی کانون زبان ایران رو چه طوری می تونم تهیه کنم تا در خونه بخونم؟اگه کسی دونست لطفا برام پیغام بزاره.

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان عزیز من دانشجوی سال اول مترجمی زبان ام. شدیدا تو فکر ارشدم اگه کسی بتونه منابع آزمون ارشد و اطلاعات جامعی در مورد این آزمون در اختیارم بذاره ممنون می شم.:gol:

سلام این لینک خیلی می تونه در مورد منابع ارشد مترجمی کمکت کنه

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان 0کسی میدونه کدوم سی دی زبان انگلیسی واسه زبان بهتره و سی دی کانون زبان ایران رو چه طوری می تونم تهیه کنم تا در خونه بخونم؟اگه کسی دونست لطفا برام پیغام بزاره.​

دی وی دی های efu رو بهت پیشنهاد می کنم که راحت بتونی تو خونه دنبال کنی.
به نظرم خوب جواب می ده .

maryaa

عضو جدید
رشته زبان انگلیسی

رشته زبان انگلیسی

سلام
کسی هست که رشته تحصیلیش در دانشگاه زبان انگلیسی باشه؟

دوستان برای کارشناسی ارشد چه جزوه هایی را پیشنهاد می کنند؟

به نظر شما کدوم یک از این جزوات مثل سنجش تکمیلی،سنجش و دانش و یا ارشد برای قبولی در کارشناسی ارشد مناسب تره؟ کسی هست از جزوات این موسسات استفاده کرده باشه؟

M3lody

عضو جدید
فرق مترجمی و ادبی در یک رشته زبان

فرق مترجمی و ادبی در یک رشته زبان

میخواستم بدونم
فرق مثلا مترجمی فرانسه
با فرانسه گرایش ادبی چیه

یا

مترجمی زبان
با ادبیات زبان انگلیسی

از نظر کار و اینده میگم کلا . خیلی تفاوت داره درساشون؟

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میخواستم بدونم
فرق مثلا مترجمی فرانسه
با فرانسه گرایش ادبی چیه

یا

مترجمی زبان
با ادبیات زبان انگلیسی

از نظر کار و اینده میگم کلا . خیلی تفاوت داره درساشون؟
برای مترجمی باید زبان فارسی رو هم بخونی که واحداش تو دانشگاه ارایه میشه
اما برای ادبیات توی دانشگاه فقط انگلیسی تدریس میشه به فارسی کاری نداره
اگه میخوای تدریس کنی ادبیات بهتره اما اگه میخوای واسه خودت کار کنی و با ترجمه پول دربیاری همون مترجمی خوبه. اما رشته ادبیات هم میتونه مترجم خوبی باشه چون دایره لغات بالاست

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچ کدام از این جزوه ها به درد نمی خوره فقط پولتو هدر می دی بعدشم باید یه وقت الکی صرف کنی تا اون جزو ه ها رو بخونی معلوم هم نیست سوالی ازش بیاد یا نه ؟!
پس بهتره سراغ منابع ارشد که لیستش اینجاست بری.
اینم بگم زبان عمومی هیچ منبع درست و حسابی نداره باید اینقدر کتاب های مختلف خونده باشی تا بتونی سوالاتشو جواب بدی از لحاظ لغات هم که خدا خیرشون بده هر سال لغت هایی رو میدن که آدم به گوششم نخورده پس به جزوه و اینجور چیزا نیست تعداد قبولی برای ارشد هم که نسبت به بقیه رشته ها خیلی کمتر هست شبانه هم تازه اگر قبول شی ترمی تقریبا یک میلیون و 300 هزار باید پول بدی.
پس هر کی ادعا کرد که برای زبان عمومی ارشد رشته های مربوط به زبان انگلیسی جزوه داره دروغ گفته در مورد سوالات تخصصی مترجمی هم اگه سوالی داری یا دنبال منابع هستی از خودم بپرس.
به نظر من زبان انگلیسی تنها رشته ای هست که هیچ منبع ثابتی نداره نه برای کنکور سراسری نه برای ارشد درست یادمه برای کنکور سراسری هر منبعی که می گفتن من خوندم اما حتی یک کلمه هم ازش نبود و همه از اطلاعات خودشون باید جواب بدن اگه قرار باشه زبان منبع داشته باشه و با خوندن چند کتاب آدم بتونه برای ارشد قبول شه که دیگه همه داوطلبان سوالات رو صد در صد جواب خواهند داد !:surprised:

maryaa

عضو جدید
ممنون که جواب دادین
ولی این طوری که خیلی سخت می شه
یکی از استادامون می گفت اگه مثلا بیاین فقط 10 سال از سوالای کنکور را بخونید حتما نتیجه می گیرید.ولی با صحبتای شما مثل اینکه باید از هفت خان رستم بگذریم.

BeyondY

عضو جدید
دوستان hospitality structures و resort architecture بطور دقيق چه معادلي ميشه واسشون پيدا كرد؟

آخرین ویرایش: