سلام من اومدم......

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید من تازه واردم ولی اومدم به شما خوش امد بگم .منم مادرم ترک قشقایی شیراز .بخاطر اینم که شده باید بهت بگم خوش گلین قارداش.;)ببخشید اگه اشتباهی تایپش کردم:(
جون مادرتون فارسی حرف بزنید دق دادید منو:cry:

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدین ...
خبرا اینکه خیلی ها رفتن ..... مثلا همین bmd و اسحاق و نگین و .... بقیه که الان اسمشون یادم نیست ...
البته داداش اسحاق ازدواج کردن و بعدا تشریف بردن ....
طلاق ملاق هم نداشتیم بحمدالله ....

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوش اومدی جاوید جان
خدا رو شکر که مشکلاتت حل شده
خبری نمونده که بگم همه رو بچه بهت گفتن !
فقط یه چیز یه مدتی که نبودی تقریبا بین دختر و پسرای باشگاه آتش بس بود
فکر کنم بازم از اون تاپیکهای بحث اعتماد بندازی وسط بازم ....:D:D:D
حتماً این کار رو میکنم..حالا صبر کن در حال تهیه یه مصاحبه با پرزیدنت هستم تا باشگاه رو بترکونم...منتظر باش..

آخرین ویرایش:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:به به گل پسرررررر.........خوشهالمان کردی......
مگه من گل پسر شدم؟؟؟گل دختر مرسی

سلام....خوش جلیبسن داداش.......
نوکرم آبجی....ساغول..

سلام ببخشید من تازه واردم ولی اومدم به شما خوش امد بگم .منم مادرم ترک قشقایی شیراز .بخاطر اینم که شده باید بهت بگم خوش گلین قارداش.;)ببخشید اگه اشتباهی تایپش کردم:(
اول بهت خوشامد میگم....عیب نداره که اشتباهی تایپ کردی...وبرا اطلاعت...میگم گلین به زبان فارسی یعنی عروس...:surprised:اون گلیبه که میگن..مجید دلبندم..:biggrin:

سلام حتما باید مارو حرص بدی؟؟؟...........شکلک عصبانی :دی
خوشحالم که برگشتی
نه بابا چرا حرص...من خوشحالم که تو هم هنوز هستی...باش اینجا تا برات یه شوهر درست حسابی پیدا کنم وشوهرت بدیم...:biggrin:

خوش اومدین ...
خبرا اینکه خیلی ها رفتن ..... مثلا همین bmd و اسحاق و نگین و .... بقیه که الان اسمشون یادم نیست ...
البته داداش اسحاق ازدواج کردن و بعدا تشریف بردن ....
طلاق ملاق هم نداشتیم بحمدالله ....
مرسی عزیز...خدا قسمت شما بکنه ازدواج رو منظورمه...;)

mamad kh

عضو جدید
:(خوش گلین تو زبون مادری ما یعنی خوش اومدی عزیز قارداش یعنی داداش اگه اشتباه گفتم ببخش داداش .;)