نه عزیز . . . دست سران فتنه تو کار بوده . . .!پس مشکل از خود سایت بوده ؟؟؟؟؟![]()
بابا امیدوارآخیییییش.
دلمون گرفته بودا!
خدا این باشگاهو از ما بیکارا نگیره. اینجا خونه ی امید ماست
سلام بچه هامن یه روز از لحاظ علمی عقب افتادم :دی
با سلام
ظاهرا سرور سايت مورد حملات شديد اينترنتي بوده و باعث قطعي شده كه متاسفانه ما هم دير رسيدگي كرديم. همين جا عذرخواهي مي كنم و اميدوارم در آينده اين قطعي هاي موقت كاهش پيدا كنه.
موفق باشيد.
شاید حمله کار خودش باشهسلام به همگی
حملات شدید اینترنتی خیلی جالب بود، حمله از کدوم جناح بوده، بگید تا حمله کنیم بهشون
حالا چرا خانم پری سبز اخراج شد این وسط؟!!!
چه سریع ردش رو زدند!!!!!!!شاید حمله کار خودش باشه![]()
????حدس زده بودم Denied of service کرده باشن . . .!
ا اااا من فک کردم لب تابم داغون شده پس بگو چقد لب تاب بیچارمو فش دادم...
Denied of service یا DOS یا نوع پیشرفته ترش DDOS یه نوع حمله علیه سرور برای خارج کردن اون از سرویس دهیه و مکانیزم حمله ام اینطوریه که هکر با ارسال بسته های انبوه دیتا سعی در پایین اوردن پهنای باند سرور و در آخر down کردن سرور داره . . .!????
what?please speak farsi![]()
مرسی بابت توضیحات مبسوطتون!!!Denied of service یا DOS یا نوع پیشرفته ترش DDOS یه نوع حمله علیه سرور برای خارج کردن اون از سرویس دهیه و مکانیزم حمله ام اینطوریه که هکر با ارسال بسته های انبوه دیتا سعی در پایین اوردن پهنای باند سرور و در آخر down کردن سرور داره . . .!
معلوم نیست کی با این سایت مشکل داشته که همچین کرمی ریخته!!!
میشه بیشتر راجع به این حملات توضیح بدید؟با سلام
ظاهرا سرور سايت مورد حملات شديد اينترنتي بوده و باعث قطعي شده كه متاسفانه ما هم دير رسيدگي كرديم. همين جا عذرخواهي مي كنم و اميدوارم در آينده اين قطعي هاي موقت كاهش پيدا كنه.
موفق باشيد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | ویندوز سرور 2012 | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
سرور مشغول است!! | گفتگوی آزاد | 174 | |
پ | بچه ها سايت واسه شما مشكل داره؟ | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
دنبال سايت آموزش و پرورش بودم، گوگل اينا رو بهم پيشنهاد داد! | گفتگوی آزاد | 5 | |
U | سايت بزرگ پيش بيني مسابقات فوتبال | گفتگوی آزاد | 0 |