سربازی

سربازی

• مجموع رای دهندگان
    29

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چقدر راحت میگیرین
بودجه بیشتر از کجا بیارن ؟؟
همین حقوق رو اگر میتونستن که زیاد میکردن
وقتی 70 هزار تومن میدن یعنی بیشتر نمیتونن بدن .. بعد شما میگید 1.5 میلیون بدن چه اشکالی داره !! آخه از کجا ؟؟

مشکل سربازی رو میخوای حل کنی؟
چندتا چیز رو درست کن تا سربازی اختیاری بشه
1. اقتصاد رو درست کن
2. دزدها رو جمع کن
3.تمام مناطق همسایه رو امن و امان کن
4. به غربیها بفهمون که اسلام دشمنشون نیست
و
...

حل کردی اینا رو اونوقت بودجه هست پول بیشتری بدن اونوقت کشور هیچ مشکل امنیتی نداره و راحت میتونه اختیاری اعلام کنه سربازی رو

الان این سربازای 70 تومنی همه بیکارن
وقتی نیرو کم بگیرن
وقتی نیروی زبده تربیت کنن
این مشکلا که میگی حل میشه
تویی که سرباز معلمی
اطرافم هر سربازی میبینم میگه همش نشستیم دور هم... هیچ کاری نداریم.. عمرمون تلف میشه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درضمن فقط حقوق نیست
سربازا همه بیمه هستن که میشه ماهی 150 تومن
هزینه جای خواب و غذا رو هم اضافه کن
و هزینه یکی که مافوق اینا باشه
و نگهبان خوابگاه و...

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
الان این سربازای 70 تومنی همه بیکارن
وقتی نیرو کم بگیرن
وقتی نیروی زبده تربیت کنن
این مشکلا که میگی حل میشه
تویی که سرباز معلمی
اطرافم هر سربازی میبینم میگه همش نشستیم دور هم... هیچ کاری نداریم.. عمرمون تلف میشه

خب منم گفتم نیاز دارن به این تعداد سرباز مثلا 200 هزار سرباز
این چیزی که شما میگید خوبه ولی اونوقت تعداد سربازها میشه 10 هزار تا

حالا 10 هزارتاش هم زبده بشن فایده نداره ..
چرا ؟
چون مثلا یکی از اون 200 هزارتای الان از ساعت 7 تا 14 و از 16 تا 21 داره سرچهارراه پست میده .. (10 تا 12 ساعت )
اونوقت شما چطور میخواین 1 نفر رو جای 20 نفر بگیرید و چنین کاری رو انجام بده ؟؟ میشه یک نفر در روز 240 ساعت پست بده .. اصلا میشه توی 24 ساعت 240 ساعت درآورد که میخواید تقسیمش کنید ؟؟ :smile:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب منم گفتم نیاز دارن به این تعداد سرباز مثلا 200 هزار سرباز
این چیزی که شما میگید خوبه ولی اونوقت تعداد سربازها میشه 10 هزار تا

حالا 10 هزارتاش هم زبده بشن فایده نداره ..
چرا ؟
چون مثلا یکی از اون 200 هزارتای الان از ساعت 7 تا 14 و از 16 تا 21 داره سرچهارراه پست میده .. (10 تا 12 ساعت )
اونوقت شما چطور میخواین 1 نفر رو جای 20 نفر بگیرید و چنین کاری رو انجام بده ؟؟ میشه یک نفر در روز 240 ساعت پست بده .. اصلا میشه توی 24 ساعت 240 ساعت درآورد که میخواید تقسیمش کنید ؟؟ :smile:

اینا درست
ولی اونایی که بیکارن چی؟
اگه اختیاری بذارن و امتیاز بدن خیلی ها میرن

dzzv_13

مدیر تالار
درضمن فقط حقوق نیست
سربازا همه بیمه هستن که میشه ماهی 150 تومن
هزینه جای خواب و غذا رو هم اضافه کن
و هزینه یکی که مافوق اینا باشه
و نگهبان خوابگاه و...

همه اینها رو همون مامور رسمیش هم میگیره
با این تفاوت که سرباز خیلی کمتر میگیره ..
بعد اینه سربازا همیشه جوان هستند .. کم پیش میاد ازدواج کرده باشن و بچه داشته باشن که حق عائله مندی بگیره .. بعد اینه نیروهای مسلح میدونی برای بازنشستگی پاداششون چقدر هست ؟؟ (یه کارمند عادی مثلا 20 میلیون میگیره یه نیروی مسلحی 3 یا 4 برابر میگیره )

راهش همون حل مسائل دیگه هست .. حذف سربازی باید از راه دیگه صورت بگیره نه اینکه برید جمع بشید بگید برش دارن .. کشور نیاز داره

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
همه اینها رو همون مامور رسمیش هم میگیره
با این تفاوت که سرباز خیلی کمتر میگیره ..
بعد اینه سربازا همیشه جوان هستند .. کم پیش میاد ازدواج کرده باشن و بچه داشته باشن که حق عائله مندی بگیره .. بعد اینه نیروهای مسلح میدونی برای بازنشستگی پاداششون چقدر هست ؟؟ (یه کارمند عادی مثلا 20 میلیون میگیره یه نیروی مسلحی 3 یا 4 برابر میگیره )

راهش همون حل مسائل دیگه هست .. حذف سربازی باید از راه دیگه صورت بگیره نه اینکه برید جمع بشید بگید برش دارن .. کشور نیاز داره

منم نمیخوامک جمع بشیم حذفش کنیم
میگم اختیاری باشه و اصلاح بشه
فک کنم نظرات منو کامل نخوندی

dzzv_13

مدیر تالار
اینا درست
ولی اونایی که بیکارن چی؟
اگه اختیاری بذارن و امتیاز بدن خیلی ها میرن

سرباز بیکار؟؟؟
بنظرم بیکار نیستن .. و این اشتباه برمیگرده به ساختارمون که مثلا ساعت مفید کارمندا 1 ساعت هست .. پس بریم همه رو اخراج کنیم
مشکل ریشه ایی هست
میدونم شما چی میگید ولی راهش چیز دیگس

الان دارن اکثر سربازا رو شهر خودشون میفرستن که مثلا حق غذا و جا حذف بشه
من از خدامه اختیاری بشه سربازی ولی نشدنی هست

بعد اینکه اگر یه عده رو ببرن و یه عده رو نبرن عدالت برقرار نمیشه .. شما بگو حقوق 1 میلیونی هم بدن کمتر کسی میره لب مرز وایسه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سرباز بیکار؟؟؟
بنظرم بیکار نیستن .. و این اشتباه برمیگرده به ساختارمون که مثلا ساعت مفید کارمندا 1 ساعت هست .. پس بریم همه رو اخراج کنیم
مشکل ریشه ایی هست
میدونم شما چی میگید ولی راهش چیز دیگس

الان دارن اکثر سربازا رو شهر خودشون میفرستن که مثلا حق غذا و جا حذف بشه
من از خدامه اختیاری بشه سربازی ولی نشدنی هست

بعد اینکه اگر یه عده رو ببرن و یه عده رو نبرن عدالت برقرار نمیشه .. شما بگو حقوق 1 میلیونی هم بدن کمتر کسی میره لب مرز وایسه

همونایی که جنگ رفتن میرن لب مرز

بیکارن... واقعا بیکارن... میگه هفته ای دو ساعت پستم

dzzv_13

مدیر تالار
منم نمیخوامک جمع بشیم حذفش کنیم
میگم اختیاری باشه و اصلاح بشه
فک کنم نظرات منو کامل نخوندی

خوندم
میدونم گفتید اختیاری ولی این اختیاری چیزی کم از حذف نداره

در هر صورت با این شرایط اقتصادی و سیاسی نمیشه اختیاریش کرد و نیاز هست به سرباز

قبول دارم سخته سربازی حتی جای خوبش بیفتی ولی کشورمونه باید بریم
من با یکی از دخترای دانشگاه فارق التحصیل شدم حساب کن چندماه منتظر جواب دفترچه شدم و 2 سال هم خدمت کردم .. اون دختر چیکار کرد ؟ ارشدش رو گرفت و سرکاره .. تازه من میخواد خدمتم تموم بشه :smile:
چاره ایی نیست توی این شرایط .. اگر هست پیگیر بشین ما هم خوشحال میشیم بقیه جونا از عمرشون به بهترین روش بگذرونن .. من توی این شرایط بنظرم راهی نیست اگر هست شما بگید

dzzv_13

مدیر تالار
همونایی که جنگ رفتن میرن لب مرز

بیکارن... واقعا بیکارن... میگه هفته ای دو ساعت پستم

کیا رو میگید ؟؟ کدوم جنگ ؟؟
جنگ با عراق رو میگید ؟؟
از جنگ 26 ساله میگذره .. یعنی جون 25 سالش شده 51 ساله .. طرف زن و بچشش رو ول کنه و با اون سنش که باید بازنشسته بشه بره لب مرز تازه ؟؟ :|

کدوم سرباز هفته ایی 2 ساعت پست داره ؟؟
شوخی میکنی ؟؟
شاید کار دیگه دارن و دو ساعت شب رو میگید

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوندم
میدونم گفتید اختیاری ولی این اختیاری چیزی کم از حذف نداره

در هر صورت با این شرایط اقتصادی و سیاسی نمیشه اختیاریش کرد و نیاز هست به سرباز

قبول دارم سخته سربازی حتی جای خوبش بیفتی ولی کشورمونه باید بریم
من با یکی از دخترای دانشگاه فارق التحصیل شدم حساب کن چندماه منتظر جواب دفترچه شدم و 2 سال هم خدمت کردم .. اون دختر چیکار کرد ؟ ارشدش رو گرفت و سرکاره .. تازه من میخواد خدمتم تموم بشه :smile:
چاره ایی نیست توی این شرایط .. اگر هست پیگیر بشین ما هم خوشحال میشیم بقیه جونا از عمرشون به بهترین روش بگذرونن .. من توی این شرایط بنظرم راهی نیست اگر هست شما بگید

من جایی مطرحش میکنم که میدونم روش فکر میکنن و درستش میکنن
این به نظر خودت خوبه؟
تویی که لیسانس داری با یه دختر فوق لیسانس ازدواج میکنی؟ دختره قبول میکنه؟ تازه بعد سربازی باید بری دنبال کار و سرمایه چه بسا اون دختر دکترا هم بگیره تا تو بیای خودتو جمع کنی... اینا ضرر به مملکت نیست؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کیا رو میگید ؟؟ کدوم جنگ ؟؟
جنگ با عراق رو میگید ؟؟
از جنگ 26 ساله میگذره .. یعنی جون 25 سالش شده 51 ساله .. طرف زن و بچشش رو ول کنه و با اون سنش که باید بازنشسته بشه بره لب مرز تازه ؟؟ :|

کدوم سرباز هفته ایی 2 ساعت پست داره ؟؟
شوخی میکنی ؟؟
شاید کار دیگه دارن و دو ساعت شب رو میگید

نه دوساعت تو روز
همین امروز دفترمون بود
همسر یه همکاراس
منظورم همون نسله نه همون شخص... همونایی که برای کمک به سوریه و لبنان میرن

dzzv_13

مدیر تالار
من جایی مطرحش میکنم که میدونم روش فکر میکنن و درستش میکنن
این به نظر خودت خوبه؟
تویی که لیسانس داری با یه دختر فوق لیسانس ازدواج میکنی؟ دختره قبول میکنه؟ تازه بعد سربازی باید بری دنبال کار و سرمایه چه بسا اون دختر دکترا هم بگیره تا تو بیای خودتو جمع کنی... اینا ضرر به مملکت نیست؟

بخاطر اینه اسلام گفته دختر باید چندسال از خودت کوچیک باشه .. بفکر اینجاهاش بوده :D

بدور از شوخی خود منم موافق 100% با اختیاری شدنش ولی راهی نیست در حال حاضر :smile:

از من بود و امکانش بود سربازی رو 3 ماه میگردم و توی این سه ماه خیلی چیزا یاد پسرا میدادم (الان هم آموزشی یه چیزایی میگن ولی خیلی جا داره بهتر بشه) که بدرد زندگیشون بوخوره .. از مرد شدن بعضی ها گرفته تا راه رو رسم زندگی و روی پای خودشون وایسادن و بعضی آمادگی جسمانی و آموزش های تاکتیکی و ...

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بخاطر اینه اسلام گفته دختر باید چندسال از خودت کوچیک باشه .. بفکر اینجاهاش بوده :D

بدور از شوخی خود منم موافق 100% با اختیاری شدنش ولی راهی نیست در حال حاضر :smile:

از من بود و امکانش بود سربازی رو 3 ماه میگردم و توی این سه ماه خیلی چیزا یاد پسرا میدادم (الان هم آموزشی یه چیزایی میگن ولی خیلی جا داره بهتر بشه) که بدرد زندگیشون بوخوره .. از مرد شدن بعضی ها گرفته تا راه رو رسم زندگی و روی پای خودشون وایسادن و بعضی آمادگی جسمانی و آموزش های تاکتیکی و ...

دعا کن بتونم... حتما لینک این تاپیک رو براشون میفرستم

dzzv_13

مدیر تالار
نه دوساعت تو روز
همین امروز دفترمون بود
همسر یه همکاراس
منظورم همون نسله نه همون شخص... همونایی که برای کمک به سوریه و لبنان میرن

کلیپی از یکی گوش دادم یادم نیست از کی بود ولی یه حرفی زد میگم ببین چقدر راسته
اگر ایران نیرو میفرسته به سوریه و لبنان بخاطر اینه مرز جنگ نیاد لب مرزهامون و از همونجا داره دفاع میکنه
بنظرت چقدر راسته ؟؟ بنظرتون از اونجا دفاع نکنن و بیان لب مرز کشور خودمون شما راضی میشین ؟؟

دوست عزیز میخوای کشور رو به بیگانه بدیم
قبول دارم کشورمون مشکل داره و بعضی از خودیها دارن کار دشمن رو میکنن ولی این کشور مال ما هست باید بخاطر خاکش و ناموسمون و دینمون بهایی بدیم

(باز هم میگم خیلی جا داره اصلاح بشه سربازی, که اصلاح شدنش توی پادگانها نیست جای دیگه برید )

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کلیپی از یکی گوش دادم یادم نیست از کی بود ولی یه حرفی زد میگم ببین چقدر راسته
اگر ایران نیرو میفرسته به سوریه و لبنان بخاطر اینه مرز جنگ نیاد لب مرزهامون و از همونجا داره دفاع میکنه
بنظرت چقدر راسته ؟؟ بنظرتون از اونجا دفاع نکنن و بیان لب مرز کشور خودمون شما راضی میشین ؟؟

دوست عزیز میخوای کشور رو به بیگانه بدیم
قبول دارم کشورمون مشکل داره و بعضی از خودیها دارن کار دشمن رو میکنن ولی این کشور مال ما هست باید بخاطر خاکش و ناموسمون و دینمون بهایی بدیم

(باز هم میگم خیلی جا داره اصلاح بشه سربازی, که اصلاح شدنش توی پادگانها نیست جای دیگه برید )

نمیگم نرن اونجا... برن
من میگم همونایی که اونجا میجنگن خب لب مرزم نگهبانی میدن

dzzv_13

مدیر تالار
نمیگم نرن اونجا... برن
من میگم همونایی که اونجا میجنگن خب لب مرزم نگهبانی میدن

طرف آدمه نمیتونه در عین واحد چندجا باشه که :دی
درضمن اون هم خانواده داره .. حق نداره به خانوادش سربزنه ؟؟
این ایده نشدنیه .. برید ایده بهتر (البته نظر شخصیه منه .. شاید هم بشه :smile:)

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
طرف آدمه نمیتونه در عین واحد چندجا باشه که :دی
درضمن اون هم خانواده داره .. حق نداره به خانوادش سربزنه ؟؟
این ایده نشدنیه .. برید ایده بهتر (البته نظر شخصیه منه .. شاید هم بشه :smile:)

نه که دقیقا همونا
از همون نوع آدما منظورمه

dzzv_13

مدیر تالار
نه که دقیقا همونا
از همون نوع آدما منظورمه

رفتیم خونه اول که ..
به هر حال به حرف سادس یکی علاقه داشته باشه لب مرز خدمت کنه
پیشنهاد میکنم بچه هایی که مرز بودن پای حرف دلشون بشینی اونوقت با خودتون حساب کنید کسی هست با علاقه بره اونجا

توی پادگانها بری یه جمله رو زیاد میبینی این جمله : "این نیز بگذرد"

یادش بخیر
سر یه ظهر تابستون داغ , یک روحانی داشت برامون صحبت میکرد توی پادگانمون
و حسابی برافروخته شد و بلند گفت : "آقاااااااااا این نیز بگذرد چیه!!!!!!!!! آقااااااااااا مهمهههههههههه چطور بگذرههههه "
3000 سرباز بودیم و توی سوله همگی لبخندی زدیم به این حالت :D

حرف اون روحانی راست بود ... راست بود و راست بود :smile:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
رفتیم خونه اول که ..
به هر حال به حرف سادس یکی علاقه داشته باشه لب مرز خدمت کنه
پیشنهاد میکنم بچه هایی که مرز بودن پای حرف دلشون بشینی اونوقت با خودتون حساب کنید کسی هست با علاقه بره اونجا

توی پادگانها بری یه جمله رو زیاد میبینی این جمله : "این نیز بگذرد"

یادش بخیر روحانی داشت پادگانمون حسابی برافروخته شد و بلند گفت : "آقاااااااااا این نیز بگذرد چیه!!!!!!!!! آقااااااااااا مهمهههههههههه چطور بگذرههههه "
3000 سرباز بودیم و توی سوله همگی لبخندی زدیم به این حالت :D

حرف اون روحانی راست بود ... راست بود و راست بود :smile:

یکیشون دیشب یه قسمتاییش رو گفت
میدونم
من خون ببینم حالم بد میشه ولی کلی جراح تو این مملکت هست
همه که نباید دکتر بشن یا دکتری رو تجربه کنن ولی همه باید کمک های اولیه بلد باشن
این حرفه منه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عاغا ما رفتیم سربازی و آخرش با 1 سوال بی جواب برگشتیم .

کسی بلده جوابشو بده

سوال :

چرا میگن سربازی ؟ نمیگن ته بازی ؟
آخه هرکی میره به سرش فشاری وارد نمیشه همیش میگن آی اونجام سوخت و آی اونجام فشار اومد و.............

کی بلده ؟

چون سرباز واقعی سرش رو واسه کشورش میده

dzzv_13

مدیر تالار
عاغا ما رفتیم سربازی و آخرش با 1 سوال بی جواب برگشتیم .

کسی بلده جوابشو بده

سوال :

چرا میگن سربازی ؟ نمیگن ته بازی ؟
آخه هرکی میره به سرش فشاری وارد نمیشه همیش میگن آی اونجام سوخت و آی اونجام فشار اومد و.............

کی بلده ؟

تیر و مرداد ماه داغ میرفتی جای خشک خدمت میکردی تا بهت بگم کجات درد میگیره بیشتر
اون هم یه کلاه خودی بهت میدادن که دقیقا یادمه به دقیقه نمیکشید از سرت شره آب می اومد :D
حاضر بودم پتو بپیچم دور خودم و دور پادگان بدووم ولی اون کلاه رو نذارم سرم ..

بدور از شوخی نمیدونم چرا میگن .. :smile:

این همه بدی گفتیم یکم از خوشی ها بگیم :
گروهان ما توی اموزشی بچه های باحالی داشت .. مثلا آخرشبا توی آسایشگاه جک تعریف میکردیم و حسابی میخندیدیم
تنها گروهانی بودیم ورزش صبحگاهی رو خوب انجام میدادیم .. اون هم بخاطر دوتا از بچه ها (عموکمر و دستیارش:) )
یادش بخیر با سختی هایی که داشت ولی روزهایی هم داشتیم که از خنده زیاد کم مونده بود به غش برسیم :D
خاطره زیاد دارم از آموزشی .. یه دوره اییه بنظرم عالیههههههههه و خیلی خوبههههه ولی فقط همون یکبار

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون هم یه کلاه خودی بهت میدادن که دقیقا یادمه به دقیقه نمیکشید از سرت شره آب می اومد :D

گروهان ما توی اموزشی بچه های باحالی داشت .. مثلا آخرشبا توی آسایشگاه جک تعریف میکردیم و حسابی میخندیدیم
تنها گروهانی بودیم ورزش صبحگاهی رو خوب انجام میدادیم .. اون هم بخاطر دوتا از بچه ها (عموکمر و دستیارش:) )
یادش بخیر با سختی هایی که داشت ولی روزهایی هم داشتیم که از خنده زیاد کم مونده بود به غش برسیم :D
خاطره زیاد دارم از آموزشی .. یه دوره اییه بنظرم عالیههههههههه و خیلی خوبههههه ولی فقط همون یکبار

باووو ما تو گیلانغرب رو تپه ثابت خواه چله زمستون بیچاره شدیم

من سینوسام از اونجا اوت کرد . همه فک میکنن خودشون از همه بیشتر سختی کشیدن :دی

dzzv_13

مدیر تالار
آخر شبای آموزشی یه 5 دقیقه ایی خاطرات اون روز رو مینوشتم
اگر روزی شد براتون مینویسم ..
روز تلخ داشت روز شاد داشت
اونجا میری قدر خیلی چیزا رو میدونی
نمونش:
من کنسرو ماهی زیاد خوشم نمیاد باشه میخورم نباشه هم میل زیادی بهش ندارم ولی وقتی بعد از یک هفته غذای خشک روز جمعه اول که تا ساعت 8 صبح خوابیدیم و بلند شدیم دوش گرفتیم و ناهار بهمون کنسرو ماهی دادن (بخاطر چرب بودنش) بنظرم بهترین غذای دنیا بوده که الان هم مزش زیر زبونمه ... ببین ارزش کمترین چیزی که الان داری رو خیلی قشنگ اونجا درک میکنی

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ایهیم به خاطر همین تعاریف رویایی داری . اگه رفته بودی اینو نمیگفتی :دی

آخر شبای آموزشی یه 5 دقیقه ایی خاطرات اون روز رو مینوشتم
اگر روزی شد براتون مینویسم ..
روز تلخ داشت روز شاد داشت
اونجا میری قدر خیلی چیزا رو میدونی
نمونش:
من کنسرو ماهی زیاد خوشم نمیاد باشه میخورم نباشه هم میل زیادی بهش ندارم ولی وقتی بعد از یک هفته غذای خشک روز جمعه اول که تا ساعت 8 صبح خوابیدیم و بلند شدیم دوش گرفتیم و ناهار بهمون کنسرو ماهی دادن (بخاطر چرب بودنش) بنظرم بهترین غذای دنیا بوده که الان هم مزش زیر زبونمه ... ببین ارزش کمترین چیزی که الان داری رو خیلی قشنگ اونجا درک میکنی

اتفاقا من عاشخ کنسرتای ماهی بودم ! ولی در عوض حالم از لوبیا +قارچشون بهم میخورد خخخخخخ

dzzv_13

مدیر تالار
باووو ما تو گیلانغرب رو تپه ثابت خواه چله زمستون بیچاره شدیم

من سینوسام از اونجا اوت کرد . همه فک میکنن خودشون از همه بیشتر سختی کشیدن :دی

سرما هم سخته .. ولی حساب کن ما اولین روز خدمتمون بلندترین روز سال بود حالا مگه خورشید غروب میکرد :دی
ساعت 4 صبح بیدار میشدیم هزاررررررر تا کار انجام میدادیم بعد به رفیقمون میگفتیم ساعت چنده ؟؟ میگفت ساعت 9 صبحه :| یعنی اونجا دیوار داشتی میلیاردی ازت میخریدن که سرت رو بهش بکوبی :D

برا ماه رمضون هم ساعت 3.30 بیدار بودیم :D
یه شب یه جنگی هم بین بچه ها افتاد بخاطر همین ساعته .. خواستین بعدا براتون تعریف میکنم .. البته دعوایی که میگم نصف آسایشگاه داشتن از خنده میمیردن اون هم ساعت 2.30 نصف شب .. هییییییییی چه دورانی بود ...
آخر آموزشی نداشتیم توی آسایشگاهمون که اشک از چشاش درنیاد .. سخت بود ولی یه خاطره فراموش نشدنی بود

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

;) صد در صد موافقم رفیق. این رو هم بگم متاسفانه جو احساسی در مورد قضایای این چنینی بیداد میکنه. همیشه این سبک قانون ها مخالف های احساسی این چنینی داره. درسته که سربازی به این شیوه که داره اجرا میشه اصلا به گرد پای ایده آل هم نمیرسه. شاید از نظر اجرا افتضاح باشه اما مسایل دیگه ای وجود داره که به نظرم باید باشه، هم برای جامعه خوبه هم برای آدما.
نمی گم هر کسی سربازی بره مرد میشه و هر کسی نره مرد نیست اما سربازی یک دانشگاه دیگه س. توش آدم خیلی چیزا رو یاد میگیره مثلا اینکه وقتی حقوق و مزایای تو با دیپلم و زیر دیپلم فرقی نداره و بتونی خودت رو کنترل کنی و نامردی نبینی.
یا اینکه وقتی زیر آب زنی رو می بینی چه عکس العملی رو از خودت نشون بدی. آدمای مختلف رو میشناسی. رفیقت میره لب مرز و دیگه بر نمی گرده و تجربه میکنی. اینکه دشمن با احدی شوخی نداره و خاله بازی نیست رو کامل درک میکنی(توی سیستان کافیه قاچاقچی های مواد مخدر سر یکی از بچه ها رو ببینن، وسط دو تا ابروش یه خال میکارن، یا لب مرز های غرب کشور گروه های تروریستی، باید رفته باشی تا بفهمی) اینکه بعضی از بچه ها از جون خودشون میگذرن تا حداقل اون محموله وارد کشور نشه حالا بگذریم که خیلی ها توی خود کشور خیانت می کنن ولی اونا نمی خوان چیزی که با چشم می بینن رو ازش بگذرن.
توی خدمت می فهمی که عمرت چقدر ارزش داره، اون کسایی که میگن خیلی ها راحت میرن و دوست دارن، فکر میکنن اون کادری که لب مرز خدمت میکنه یا چند شب یک بار آماده می خوابه خانواده ش رو دوست نداره؟ شرایط کاریش راحته؟ آدم سوء استفاده گر زیاده ولی با یک چوب روندن کار منصفانه ای نیست.
خدمت هزار نکته مثبت داره نکات منفی هم داره.
کامنت ها رو خوندم اون دختر هایی که فکر می کنن بگن پسرا برند خدمت آدم شن و فلان و بیسار. بهتره این رو در نظر بگیرند که باید به کسایی که از وقت و جونشون و زندگیشون برای ممکلتشون مایه میذارن ممنون باشند. حداقل اگر در مقابل چنین سرمایه ای چیزی ندارند که بگند زخم زبون نزنن.