آره حق با شماستاگه تنبل نباشی که سربازی رفتن برات سخت نمیشه.........
ببین سربازی رو باید رفت پس نظر بدیم قابل قبول باشه............اگه تنبل نباشی که راحتی دیگه

آره حق با شماستاگه تنبل نباشی که سربازی رفتن برات سخت نمیشه.........
ببین سربازی رو باید رفت پس نظر بدیم قابل قبول باشه............اگه تنبل نباشی که راحتی دیگه
مشکل اینجاست سرباز وظیفه اصلیش دفاع از کشوره، نمیشه مملکت سرباز نداشته باشه که جنگ بشه تا بخوان نیرو بگیرن اعزام کنن کلی وقت میگیره
ضمن اینکه فقط ایران اینجوری نیست خیلی کشورا مثل ما هستن
به سلامتیبه سلامتی خودم که الان از خواب بیدار شدم دیدم هیشکی نیسترفتم سرو صورتم و بشورم که دیدم زنگ خانه به صدا در آمد رفتم در را باز کردم دیدم که مامور محترم پست است مامور پست حامل چه بود؟آری بارانم میدانممامور پست حامل کد اعزام خدمت سربازی بود ....اینجانب خدمت خود را در ارتش جمهوری اسلامی ایران (آموزشگاه نیروی دریایی سیرجان )خواهم گذراند ... به سلامتی همتون ...
به سلامتی
کی بیایم آش پشت پا بخوریم؟
تاپیک سلامتی بدجور روت اثر گذاشته داداش
بنظر من سربازی باید باشه..............خودمو مثال میزنم واااااقعا تنبلم.........
ولی باید حقوقشو زیاد کنن تا کسی که بعد 2سال برمیگرده یکم پس انداز داشته باشه تو 2سال............
به سلامتی خودم که الان از خواب بیدار شدم دیدم هیشکی نیسترفتم سرو صورتم و بشورم که دیدم زنگ خانه به صدا در آمد رفتم در را باز کردم دیدم که مامور محترم پست است مامور پست حامل چه بود؟آری بارانم میدانممامور پست حامل کد اعزام خدمت سربازی بود ....اینجانب خدمت خود را در ارتش جمهوری اسلامی ایران (آموزشگاه نیروی دریایی سیرجان )خواهم گذراند ... به سلامتی همتون ...
کدش چنده اخ یادش بخیرکد اعزام داداشم دیروز صبح اومد
خدا پشت و پناه همتون
کدش چنده اخ یادش بخیر
به نظر شما سربازی درسته؟
این که هر پسری دو سال اول جوونیش رو در خدمت دولت باشه
اونم کاری که به دردشون نمیخوره مگه اینکه بخوان استخدام همون ارگان ها بشن
اینطوری هم عمر پسرا هدر میره
هم سن ازدواج بالا میره
هم اونایی که میرن سربازی خیلی وقتا سو استفاده میکنن(تا حالا به چشم زورگیری سربازا به اسم مامور دولت... تک چرخ زدن با موتورای سپاه و . . . رو به چشم دیدم)
چرا اعتراض نمیکنین به این وضع؟
چرا از نماینده های مجلس شهرتون نمیخواین قانونش رو عوض کنن؟
چرا اختیاری نمیکنن سربازی رو؟
همه ما آقایون و در برهه هایی از زمان خانم ها،وظیفه داریم در برقراری نظم و امنیت و آرامش در کشور امو سهیم بشیم.....برقراری این شرایط نیاز به بودجه ها و نیروی انسانی زیادی داره که ما جهان سومی ها نمیتونیم از پس اش بربیایم.
این هدر رفت نیس عزیزای من....محمد هستم و 4 ماه از بهترین ماه های زندگی خودم رو سربازم و حالا حالا ها هستیم خدمت نظام،به نظرم تو شخصیتم تأثیراتی گذاشته،بس عمیق و شگفت...
واقعن برای مرد شدن و به دوش گرفتن مسئولیت زندگی و خانواده باید در این سن چنین تجربه هایی باشه و شرایط حاکم ،صبر و طاقت و استقامت و شهامت و ... مرد رو بالا ببره تا از پره قو و لوس کردن برای مامانی فاصله بگیره تا بتونه خانواده تشکیل بده و تکیه گاهه محکمی باشه برای همه خانواده
نمیخوام توهین کنم،ولی کسایی که خدمت نرفتن،قدره خیلی چیزارو نمیدونن و به راحتی از دستش میدن.....
سو استفاده یک یا چند نفر از لباس رو هم نباید به چشمه همه دید....از شما بعیده خانم مهندس.
اختیاری کنن،کی میره؟
این بحث بسیار کارشناسی هستش و کارشناس های محترم که از بیرون گود نشستن و تقاضای لنگ کردن دارن،نظر ندن.
عذر![]()
میخوای بری خدمت درست دستشون درد نکنه منم میرم حری ندارم ...
آخه تو مسول محترم بیاین اونایی که تو رشته خاصی تخصص دارن رو تو حیطه خودش به کار بگیر ...
من برگ سبز بسیج داشتم و واقعن هم یک آموزشی افتضاح رفتم از سینه خیز بگیر تا و.و.و. ح و قبل از اون هم به دلیل شرایط حدود چندین آموزشی 5 یا 6 رو زه دیگه هم رفتم 14،15 سال هم سابقه بسیج میرم میگم مسول جذب سپاه من برگ سبز دارم این سابقه آموزشی ها و.و. من میتونم جذب بشم ..هر جا رفتم جذب نمیکنن میخنده میگه باید کچل کنی دیگه پیرمرد هم شدیا چرا دیر اقدام کردی میخواستم بگم نمیدونستم باید درس و همچی رو ول کنم بیام به تو پا بچسپونم خوب جناب میگه ما ارشد نمیگیریم ما سرباز صفر نیاز داریم نه دکتر مهندس .... باید بری ارتش میگم حاجی آقا جنای من با این همه آموزشی دوباره برم آموزشی میخنده میگه آره دیگه شانس نداری ...میگم باشه میرم بسیج متخصصین میگم منو میتونید جذب کنید مقاله دارم و.و.و و قول 3 یا 4 تا ماله هم بهتون میدم تو این مدت فقط منو تو رشته خودم استفاده کنید ..میگه سهمیه به ما ندادن گفتم باشه ممنون رفتم آموزش و پرورش میگم یخوام سرباز معلم اسم بنویسم میگه امسال برای ما سهمیه ارشد ندادن فقط فوق دیپلم و لیسانس میگم مهندس دکتر من برم جارو بکشم اون فوق دیپلم بره درس بده این منطقی هست میخنده میگه با ما نیست ما هم تو کار سازمان موندیم و.و.و.و
تو باشی کفرت در نمیاد![]()
ببین نیرو بگیرن ولی از بین کسایی که دوس دارن و درست تربیتشون کنن
به نظر من سربازی باید باشه اما نه برای انسان های تحصیل کرده......
به نظرمن سربازی فقط 2 سال از عمر مفید ما جوونا رو تلف میکنه والسلام .. این خدمت زمانی مقدس بود که ملت سرباز نیاز داشت نه الان .... اگه ی قانون باشه که سربازی استخدامی باشه خیلی بهتر هم میشه البته با حقوق عالی .. که اینجوری درواقع ی نوع اشتغال میشه و ی خورده هم بیکاری کم میشه .... با این وضع الان کی حاضره اختیاری 2 سال بره سربازی ؟؟ واقعأ خیلی انگشت شمارن تعداد کسانی که بخوان اختیاری برن سربازی ... برخلاف چیزی که من توو نظر سنجی میبینم ... بهتره واقعیت رو بگیم.
همه ما آقایون و در برهه هایی از زمان خانم ها،وظیفه داریم در برقراری نظم و امنیت و آرامش در کشور امو سهیم بشیم.....برقراری این شرایط نیاز به بودجه ها و نیروی انسانی زیادی داره که ما جهان سومی ها نمیتونیم از پس اش بربیایم.
این هدر رفت نیس عزیزای من....محمد هستم و 4 ماه از بهترین ماه های زندگی خودم رو سربازم و حالا حالا ها هستیم خدمت نظام،به نظرم تو شخصیتم تأثیراتی گذاشته،بس عمیق و شگفت...
واقعن برای مرد شدن و به دوش گرفتن مسئولیت زندگی و خانواده باید در این سن چنین تجربه هایی باشه و شرایط حاکم ،صبر و طاقت و استقامت و شهامت و ... مرد رو بالا ببره تا از پره قو و لوس کردن برای مامانی فاصله بگیره تا بتونه خانواده تشکیل بده و تکیه گاهه محکمی باشه برای همه خانواده
نمیخوام توهین کنم،ولی کسایی که خدمت نرفتن،قدره خیلی چیزارو نمیدونن و به راحتی از دستش میدن.....
سو استفاده یک یا چند نفر از لباس رو هم نباید به چشمه همه دید....از شما بعیده خانم مهندس.
اختیاری کنن،کی میره؟
این بحث بسیار کارشناسی هستش و کارشناس های محترم که از بیرون گود نشستن و تقاضای لنگ کردن دارن،نظر ندن.
عذر![]()
خدمت چیز خوبه ها اما دوسال خیلی زور میگه
![]()
اینجوری هیشکی دوست نداره بره که همه زوری میرن
هرکاری کنی یه سریا درست نمیشن، حالا چه با پای خودشون برن چه با زور
فقط موافقم با اینکه حقوقش واقعا کم و بی ارزشه
به نظر من سربازی باید باشه اما نه برای انسان های تحصیل کرده......
به نظرمن سربازی فقط 2 سال از عمر مفید ما جوونا رو تلف میکنه والسلام .. این خدمت زمانی مقدس بود که ملت سرباز نیاز داشت نه الان .... اگه ی قانون باشه که سربازی استخدامی باشه خیلی بهتر هم میشه البته با حقوق عالی .. که اینجوری درواقع ی نوع اشتغال میشه و ی خورده هم بیکاری کم میشه .... با این وضع الان کی حاضره اختیاری 2 سال بره سربازی ؟؟ واقعأ خیلی انگشت شمارن تعداد کسانی که بخوان اختیاری برن سربازی ... برخلاف چیزی که من توو نظر سنجی میبینم ... بهتره واقعیت رو بگیم.
خوب نه اگه بشه تو رشته خودت مشغول به کار باشی در خدمت اونجوری بد نیست
اماده به رزم باشی ولی تو رشته خودتم فعالیت کنی
اینجوری هر وقت جنگ بشه نیاز بهت باشه هم اموزش دیدی هم اماده ای
نمیتونن کسی رو نفرستن خدمت که
در ضمن بخوان این همه سرباز رو استخدام کنن کلی باید بودجه هزینه این بخش بکنن که تو این کشور نشدنیه
الان به سربازا یکم پول میدن
وقتی تعدادشون یک چهارم بشه اون حقوقه رو میتونن برابر بدن
ممنون برا این تاپیک از استارتر محترم
ولی یکم دارید عجولانه نگاه میکنید
مثلا این حرفتون :
نه دیگه
لیسانس 70 هزار تومن میگیره و اگر رسمی باشه میشه 1.5 میلیون
یعنی پول 20 تا سرباز رو باید بدن بهشون ..
اینطوری بجای مثلا 200 هزار سرباز (که مثلا هر کدومشون هیچ مزیتی نمیگیرین و بیشتر از ساعت کاری هم کار دارند براشون) باید 10 هزار مامور بگیرن
این غیر ممکنه .. و تفسیرتون کاملا اشتباه هست (بیمه و مزایا و بازنشستگی که اون مامور باید بگیره رو حساب نکردم .. حسابش کنید یک به سی میشه نه یک به چهار)
=================================
خوب میدونم سربازی رفتن چی هست .. الان 21ماه و 17 روز از خدمتم میره با اینکه سرباز معلمم و جام عالیه ولی باز هم میگم درست نیست
البته اگر فقط خودم رو ببینم میگم درست نیست
اگر شرایط کشورم شرایط که کلی تحریم هستیم و فشارهای خارجی روز به روز بیشتر میشه و مناطقمون ناامن هست باید قبول کنیم همه (بدون استثنا مگر مشکل پزشکی واقعی داشته باشه) باید بریم خدمت
در کل مشکلی خیلی ریشه ایی تر هست
از بالا رفتن مدرک الکی افراد (خودم رو میگم) تا هزاران مشکل دیگه
منم قبول دارم باید هر کس توی حیطه تخصصی خودش کار کنه ولی این یک حرف و تا واقعیت کردنش خیلی کارا باید بشه
یه تفسیر قشنگی یکی از معلمان هم قطاریم داشت اینکه ما با این همه مهندس باز هم نیروی انسانی کم داریم .. نگاه کنید چقدر جا برای پیشرفت کشور داریم (مقایسه کنید کشور رو با کشوری آسیایی مثل کره جنوبی و ژاپن) ما خیلی جا برا کار داریم و نیاز زیادی به نیرو داریم ولی اینکه برنامه مدونی باشه و مدیریت قوی بشه و اینا رو سازماندهی کنی مهم هست
باز هم میگم اینکه خدمت اختیاری بشه باید قبلش خیلی چیزا درست بشه که کمی در بالا توضیح دادم ..
انشاالله کشورمون به سمتی بره که نیاز به اجبار نباشه ولی تا اون موقع باید انسان بود و همه مردم کشور با هم متحد باشن و اگر مدت کمی همه با هم باشیم و راست باشیم به این مهم هم میرسیم .. ان شالله که بشه
پس اونایی که الان استخدام نیرو انتظامین چی هستن؟ زوری رفتن؟
مطمئن باش میرن
اولا من دوستی داشتم رفت و پشیمون شد در اومد
دوما نیرو انتظامی فقط یه ارگانه
ارتش و سپاه و نیروی انتظامی خودشون صد بخش دارن کلی سرباز میشه
بعدشم اونا استخدام میشن، ارتش استخدام داره خیلیا میرن
خیلیا هم نمیرن
چقدر راحت میگیرینشما درست میگی ولی اونطوری بودجه بیشتری میدن سربازای بهتری هم دارن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راهنمایی از دوستانی برای پروژه کسر خدمت سربازی (خواهش می کنم شرکت کنید) | گفتگوی آزاد | 6 | |
ع | مشکل مالی یک فوق لیسانس!!-سربازی چطوریه؟!! | گفتگوی آزاد | 112 | |
![]() |
سربازی خر است! | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
سربازی اجباری، معضل کشور ما | گفتگوی آزاد | 61 | |
![]() |
پروژه انجام بده از سربازی معاف شو...... | گفتگوی آزاد | 42 |