فلافل خعلی خوجمزه 


طرزِ تهیه فلافل رو بذارم همین جا
باقلا لپه ی خشک یک لیوان
سیب زمینی یکی متوسط
پیاز دو تا متوسط
سیر چند حبه بسته به ذائقه
نمک و فلفل و ادویه و کمی زردچوبه
اول بااقلا رو دو ساعتی خیس می کنیم و بعد چرخ می کنیم. بار دوم با بقیه مواد چرخ می کنیم و ادویه جات رو اضافه می کنیم.
بعد مواد رو بهم میزنیم و با فلافل زن به این صورت گردالی در میاریم و میندازیم توی روغنِ داغ و سرخ می کنیم.
+با باقلا درست می کنم چون نسبت به نخود گرد کمتر باعث نفخ میشه و همین طور تردتر در میاد
سوالی بود بپرسید. شِف رُزا
اینم یه عکس از همون فلافل هایِ پست قبل از نمایِ نزدیک تر
![]()
همون باقلا خشکا که تویِ پلو میذارن![]()
تا حالا از باقلا خشک استفاده نکردم
ما تازشو میگیریم همونا رو میشه چرخ کرد یا فرق فوکوله؟![]()
چه جوری پزیدی؟
کاری نداره عزیزم 2 تا کیک درست کردم تو قابلمه ی تفلان رو شعله ی گاز هر کدوم حدود 45 طول میکشه.
بعد گذاشتم کیک سرد بشه کیک زیری رو یه ظرف گذاشتم خامه و گردو و توت فرنگی رو چیدم سلیقه ایی هست هر چی بخوای میتونی بریزی
بعد کیک دوم رو پختم اول گذاشتم سرد بشه و بعد کیک رویی رو هم اول از قابمله برگردونم رو یه سینی بعد با دستم گذاشتم رو کیک اولی
فقط حواست باشه کیک خوب سرد وگرنه خامه رو آب میندازه و بعد روش شکلات تختِ تلخ رو با یکم کره آب کردم ریختم رو کیک و توت فرنگی و گردو
بعد بزار یخچال تا به خودش بگیره بعد هم نوش جان
طرز تهیه ی مواد کیک شکلاتی :
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق مربا خوری
پودر شکر(شکر آسیاب شده) ۱ لیوان سر خالی …(به جای شکر از شیره ی انگور هم می تونی استفاده کنی)
پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
آب ۱و۱/۴ لیوان به جای آب شیر هم میتونی استفاده کنی
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد(میتونی فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده کنی برای نرم شدن کیک و حالت اسفنجی)
اگه هم میخوای تو فر بزاری به مدت 20 دقیقه با درجه 180 سانتی گراد, کیک آماده ست
خامه ش چه جوریه؟ از قنادی باید خرید؟
تو قابلمه هم مگه میشه کیک پزید؟؟ وسطش نپخته نمیشه؟؟
![]()
خامه رو هم میتونی از قنادی بگیری بگی خامه ی فُرم گرفته میخوام بهت میدن
برای درست کردن خامه هم اینجا یه توضیحی دادم میتونی یه بار امتحان کنی.کلیک
میشه درست کردم اول اینکه باید قابلمه ت تفلان باشه دوم اینکه چون داخل قابلمه پخته میشه.
رویه ی کیک هم پخته میشه اما حالت طلایی نمیگیره
اون هم به خاطره این هست که شعله از بالا بهش نمی خوره.اما پخته میشه خیالت تخت
اتفاقا تو قابلمه حالت نرم پیدا میکنه اما داخل فر کیک خشک میشه به نظرم
مامان من همیشه تو این ماهیتابه دو وری ها میپزهاوهوم ..
آخه من با اینکه تو کیک پز میپزم ...اگه لایه موادم ضخیم باشه بینش نمیپزه!تعجب میکنم تو قابلمه میشه
![]()
اوهوم ..
آخه من با اینکه تو کیک پز میپزم ...اگه لایه موادم ضخیم باشه بینش نمیپزه!تعجب میکنم تو قابلمه میشه
![]()
مامان من همیشه تو این ماهیتابه دو وری ها میپزه![]()
شاید مواد کیکت زیاد و برای قالبت مناسب نیست
چون کیک میخواد پُف کنه و جا باز کنه تا خوب پخته بشه اگه قالب کیکت کوچیک
و یا اینکه قُطرش کم باشه کیک خوب پخته نمیشه و حالت خمیری به خودش میگیره.
هیشه میزان مواد کیکت با قُطر قالب کیکت خیلی مهمِ
از این ماهیتابه رژیمی رو میگی؟ اون هم خوبه و کیک قشنگ کلفت میشه.راحت تر هم برمی گرده![]()
چند روز پیش منم هم دس به وسایل آشپز خونه زدیم این طوری شد ..
فقط یه کم تو ی استفاده توت فرنگی زیاده روی کردم
مشاهده پیوست 211091
توضیح هم بدین خب![]()