**(( سرآشپزهای جوان ))**

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فلافل خعلی خوجمزه :)

 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرزِ تهیه فلافل رو بذارم همین جا :)

باقلا لپه ی خشک یک لیوان
سیب زمینی یکی متوسط
پیاز دو تا متوسط
سیر چند حبه بسته به ذائقه :)
نمک و فلفل و ادویه و کمی زردچوبه

اول بااقلا رو دو ساعتی خیس می کنیم و بعد چرخ می کنیم. بار دوم با بقیه مواد چرخ می کنیم و ادویه جات رو اضافه می کنیم.
بعد مواد رو بهم میزنیم و با فلافل زن به این صورت گردالی در میاریم و میندازیم توی روغنِ داغ و سرخ می کنیم.

+با باقلا درست می کنم چون نسبت به نخود گرد کمتر باعث نفخ میشه و همین طور تردتر در میاد :)

سوالی بود بپرسید. شِف رُزا :)


اینم یه عکس از همون فلافل هایِ پست قبل از نمایِ نزدیک تر :)

 

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرزِ تهیه فلافل رو بذارم همین جا :)

باقلا لپه ی خشک یک لیوان
سیب زمینی یکی متوسط
پیاز دو تا متوسط
سیر چند حبه بسته به ذائقه :)
نمک و فلفل و ادویه و کمی زردچوبه

اول بااقلا رو دو ساعتی خیس می کنیم و بعد چرخ می کنیم. بار دوم با بقیه مواد چرخ می کنیم و ادویه جات رو اضافه می کنیم.
بعد مواد رو بهم میزنیم و با فلافل زن به این صورت گردالی در میاریم و میندازیم توی روغنِ داغ و سرخ می کنیم.

+با باقلا درست می کنم چون نسبت به نخود گرد کمتر باعث نفخ میشه و همین طور تردتر در میاد :)

سوالی بود بپرسید. شِف رُزا :)


اینم یه عکس از همون فلافل هایِ پست قبل از نمایِ نزدیک تر :)


باقلا لپه چیه؟:w20: همون باقلا هست؟
 

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون شف رزا :)
من هر وقت درست می کنم طعمش خوب نمیشه البته فقط نخود بود بدون سیب زمینی
بعضی وقتا هم تازه وا میره
باید چیکار کنم که وا نره ؟
بعد تخم مرغ لازم نیست؟
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر جانم تخم مرغ لازم نیست. شما پیاز هم اضافه میکنی فرزندم؟:)
 

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره پیاز هم میزدم
به نظر خودم که نسبتشون درست نبود که وا می رفت
ولی خو دیگه بعد چند بار دیدم استعداد فلافل پزی ندارم پیگیری نکردم ):
باید خیلی ریز چرخ کنیم ؟
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اگه پیاز میزنی باید آب پیاز رو نذاری که مایه شل نشه. شما امتحان کن با این روش من، مشتری میشی :)
من دو چرخه می کنم که نسبتا ریزه:D
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کاری نداره عزیزم 2 تا کیک درست کردم تو قابلمه ی تفلان رو شعله ی گاز هر کدوم حدود 45 طول میکشه.
بعد گذاشتم کیک سرد بشه کیک زیری رو یه ظرف گذاشتم خامه و گردو و توت فرنگی رو چیدم سلیقه ایی هست هر چی بخوای میتونی بریزی
بعد کیک دوم رو پختم اول گذاشتم سرد بشه و بعد کیک رویی رو هم اول از قابمله برگردونم رو یه سینی بعد با دستم گذاشتم رو کیک اولی
فقط حواست باشه کیک خوب سرد وگرنه خامه رو آب میندازه و بعد روش شکلات تختِ تلخ رو با یکم کره آب کردم ریختم رو کیک و توت فرنگی و گردو
بعد بزار یخچال تا به خودش بگیره بعد هم نوش جان

طرز تهیه ی مواد کیک شکلاتی :

آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق مربا خوری
پودر شکر(شکر آسیاب شده) ۱ لیوان سر خالی …(به جای شکر از شیره ی انگور هم می تونی استفاده کنی)
پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
آب ۱و۱/۴ لیوان به جای آب شیر هم میتونی استفاده کنی
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد(میتونی فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده کنی برای نرم شدن کیک و حالت اسفنجی)

اگه هم میخوای تو فر بزاری به مدت 20 دقیقه با درجه 180 سانتی گراد, کیک آماده ست
 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری نداره عزیزم 2 تا کیک درست کردم تو قابلمه ی تفلان رو شعله ی گاز هر کدوم حدود 45 طول میکشه.
بعد گذاشتم کیک سرد بشه کیک زیری رو یه ظرف گذاشتم خامه و گردو و توت فرنگی رو چیدم سلیقه ایی هست هر چی بخوای میتونی بریزی
بعد کیک دوم رو پختم اول گذاشتم سرد بشه و بعد کیک رویی رو هم اول از قابمله برگردونم رو یه سینی بعد با دستم گذاشتم رو کیک اولی
فقط حواست باشه کیک خوب سرد وگرنه خامه رو آب میندازه و بعد روش شکلات تختِ تلخ رو با یکم کره آب کردم ریختم رو کیک و توت فرنگی و گردو
بعد بزار یخچال تا به خودش بگیره بعد هم نوش جان

طرز تهیه ی مواد کیک شکلاتی :

آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق مربا خوری
پودر شکر(شکر آسیاب شده) ۱ لیوان سر خالی …(به جای شکر از شیره ی انگور هم می تونی استفاده کنی)
پودر کاکائو ۲قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
آب ۱و۱/۴ لیوان به جای آب شیر هم میتونی استفاده کنی
روغن نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد(میتونی فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده کنی برای نرم شدن کیک و حالت اسفنجی)

اگه هم میخوای تو فر بزاری به مدت 20 دقیقه با درجه 180 سانتی گراد, کیک آماده ست

:surprised: تو قابلمه هم مگه میشه کیک پزید؟؟ وسطش نپخته نمیشه؟؟:D
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خامه ش چه جوریه؟ از قنادی باید خرید؟

خامه رو هم میتونی از قنادی بگیری بگی خامه ی فُرم گرفته میخوام بهت میدن
برای درست کردن خامه هم اینجا یه توضیحی دادم میتونی یه بار امتحان کنی.کلیک

:surprised: تو قابلمه هم مگه میشه کیک پزید؟؟ وسطش نپخته نمیشه؟؟:D

پخته میشه اول اینکه باید قابلمه ت تفلان باشه دوم اینکه تهِ قابلمه رو خوب چرب میکنی تا کیک نچسبه
و بعد هم اینکه رویه ی کیک داخل قابلمه نرم میشه و پخته
فقط حالت طلایی به خودش نمی گیره اون هم به خاطر این هست که
شعله از بالا به قابلمه نمی خوره ,اما پخته میشه خیالت تخت:D
اتفاقا تو قابلمه حالت نرم پیدا میکنه اما داخل فر کیک خشک میشه به نظرم
 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خامه رو هم میتونی از قنادی بگیری بگی خامه ی فُرم گرفته میخوام بهت میدن
برای درست کردن خامه هم اینجا یه توضیحی دادم میتونی یه بار امتحان کنی.کلیک



میشه درست کردم اول اینکه باید قابلمه ت تفلان باشه دوم اینکه چون داخل قابلمه پخته میشه.
رویه ی کیک هم پخته میشه اما حالت طلایی نمیگیره
اون هم به خاطره این هست که شعله از بالا بهش نمی خوره.اما پخته میشه خیالت تخت:D
اتفاقا تو قابلمه حالت نرم پیدا میکنه اما داخل فر کیک خشک میشه به نظرم


اوهوم ..

آخه من با اینکه تو کیک پز میپزم ...اگه لایه موادم ضخیم باشه بینش نمیپزه! :surprised: تعجب میکنم تو قابلمه میشه :D
 

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اوهوم ..

آخه من با اینکه تو کیک پز میپزم ...اگه لایه موادم ضخیم باشه بینش نمیپزه! :surprised: تعجب میکنم تو قابلمه میشه :D
مامان من همیشه تو این ماهیتابه دو وری ها میپزه
 
  • Like
واکنش ها: etnn

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اوهوم ..
آخه من با اینکه تو کیک پز میپزم ...اگه لایه موادم ضخیم باشه بینش نمیپزه! :surprised: تعجب میکنم تو قابلمه میشه :D

شاید مواد کیکت زیاد و برای قالبت مناسب نیست
چون کیک میخواد پُف کنه و جا باز کنه تا خوب پخته بشه اگه قالب کیکت کوچیک
و یا اینکه قُطرش کم باشه کیک خوب پخته نمیشه و حالت خمیری به خودش میگیره.
هیشه میزان مواد کیکت با قُطر قالب کیکت خیلی مهمِ:D
مامان من همیشه تو این ماهیتابه دو وری ها میپزه

از این ماهیتابه رژیمی رو میگی؟ اون هم خوبه و کیک قشنگ کلفت میشه.راحت تر هم برمی گرده:D
 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید مواد کیکت زیاد و برای قالبت مناسب نیست
چون کیک میخواد پُف کنه و جا باز کنه تا خوب پخته بشه اگه قالب کیکت کوچیک
و یا اینکه قُطرش کم باشه کیک خوب پخته نمیشه و حالت خمیری به خودش میگیره.
هیشه میزان مواد کیکت با قُطر قالب کیکت خیلی مهمِ:D


از این ماهیتابه رژیمی رو میگی؟ اون هم خوبه و کیک قشنگ کلفت میشه.راحت تر هم برمی گرده:D

اوهوم ..ولی بعضی وقتا موادم زیاد میاد حوصله ام نمیشه دوبار درست کنم! :D از دفه دیگه یکیشو میذارم قابلمه :D
دیگه کیک خوشمزه چیا بلدی..بذار مستفیضض شیم خیال جان :D:gol:
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش منم هم دس به وسایل آشپز خونه زدیم این طوری شد ..:)
فقط یه کم تو ی استفاده توت فرنگی زیاده روی کردم :d

کلا مواد رو چشمی میریزم یا مزه میکنم ..
برای اون قسمتی که توت فرنگی داره ..»» 1/5 ق غ خوری پودر ژلاتین رو با 1/3 لیوان اب سرد حل میکنیم وقتی خمیری شکل شد میذاریم روی سر کتر تا مثل یه مایع شفاف شه ..بعد اونو با دولیوان اب داغ مخلوط میکنیم . شکر رو هم من چون کم شیرین دوس دارم 3 یا 4 قاشق برااین مقدار میریزم ...
وقتی ژله نیم بند شد ..میوه ها رو توس ژله میریزیم و یه کوچولو هم میزنیم .دوباره میذاریم یخچال تا کاملا سفت شه
»»».میشه از ژله آلو وورا هم استفاده کرد .
برای لایه بعدی »» یه بسته ژله آلبالو رو با یه لیوان اب جوش و یه لیوان بستنی مخروط میکنیم ..من یه مقداری موز هم ریختم توش خوشمزه شده بود ..( البته خودم تست نکردم ..زمان اجازه نداد :دی )
همین ..به همین راحتی .


607ce599fd577632cb800fdeb3106f7633330ed53587cd80a003a29603e9de29.jpg
 
آخرین ویرایش:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ته انداز ماهی ( خارو )

مواد لازم: (برای 6 تا 7 نفر)


1-برنج 6 پیمانه
2- فیله ماهی (خارو یا شیر یا قباد یا راژگو یا شوریده و ... ) 1 کیلو
3- سبزی ( شنبلیله و گشنیز ریز خرد شده ) 250 گرم
4- سیر رنده شده 1 بوته
5- پیاز خرد شده 2 عدد
7 - روغن مقداری
8 - نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:

پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. فیله ماهی را به پودر سوخاری آغشته کرده و دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید تا آماده باشد. سبزی را شسته ، ریز خرد کنید و به پیاز و سیرداغ اضافه کرده در روغن تفت دهید. زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید. برنجی را که قبلا خیس کرده اید چلویی کرده، مغزپخت آبکش کنید و رویش آبگرم بگیرید تا غلظت برنج گرفته شود بگذارید آب اضافه آن برود. حالا در قابلمه ای که گنجایش این غذا را داشته باشد روغن بریزید. 2 تا 3 کفگیر برنج چلویی شده را ته قابلمه ریخته و صاف کنید سپس سبزی سرخ شده را روی برنج بپاشید و روی سبزی ها یک ردیف ماهی سرخ شده بچینید به همین ترتیب مجددا برنج و بعد سبزی و روی سبزی ماهی را قرار دهید تا مواد تمام شود و روی همه مواد برنج پاشیده ، غذا را به مدت 60 تا 70 دقیقه روی حرارت ملایم دم نمایید. سپس در دیس بکشید، در صورت تمایل روغن یا کره را خوب داغ کنید، زعفران را اضافه نمایید و روی برنج بریزید و گرم پذیرایی کنید.



















.
 

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
توضیح هم بدین خب :w05:


چشم :)
اسم اصلیش که از اینترنت پیدا کرده بودم پیراشکی حلزونی بود و هست ولی چون شکل پیراشکی های من به هر چیزی غیر از حلزون شبیه بود گذاشتم پیراشکی قارچ :D

مواد لازم برای خمیر:
شیر 2 لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
مایه خمیر فوری: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق مرباخوری
آرد: به میزان لازم
نمک: 1 قاشق چایخوری

شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر و نمک را مخلوط کرده و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید تا حدی که خمیر نرمی بدست آید و بدست نچسبد
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت درجای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

پ.ن: من از خمیر پیتزایی که قبلا درست شده و توی فریزرمون بود استفاده کردم

مواد داخل پیراشکی:

انواع سبزیحات
فلفل دلمه ای (انواع رنگها)
سوسیس (من از ژامبون استفاده کردم)
قارچ و ...

سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ را کاملا ریز خرد میکنیم
یک قاشق آبلیمو روی قارچ میریزیم و مخلوط میکنیم تا مانع تغییر رنگش شود
سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ میکنیم بعد از اینکه سرخ شد قارچ را اضافه میکنیم ویک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت برمیداریم (من بیشتر از یک دقیقه قارچ رو تفت دادم ولی نذاشتم کاملا بپزه چون توی فر هم میذاریم باید کمی خام بمونه که نسوزه)
سبزیجات را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم (من فلفل دلمه ای رو هم کمی تفت دادم که نرم بشه)
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید کمی کره آب شده را بوسیله برس روی خمیر بمالید
مواد پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید
خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید (رول نسبتا قطوری خواهید داشت)
رول بدست آمده را بوسیله چاقوی اره ای بدون عقب و جلو کردن برش دهید (1.5 سانتی متر)
کف سینی فر را با کره چرب کرده یا کاغذ روغنی بیاندازید
برشهای پیراشکی را برداشته و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید در سینی قرار داده و روی آن زرده تخم مرغ می مالیم
30 دقیقه در فر میگذاریم (توی مایکروفر پختم با درجه 180 بالا و 180 پایین 15 تا 20 دقیقه طول کشید و نیازی به گریل هم نبود روش هم سرخ شد)
 

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرز تهیه کلم پلو

طرز تهیه کلم پلو

مواد لازم برای تهیه کلم پلوبرای 4 نفر

برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
کلم خرد شده یک عدد کوچک
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
نمک و ادویه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه
ابتدا کلم را خرد کرده و در یک ظرف با مقدار خیلی کمی آب بخار پز می کنیم
در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود. برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.
 
بالا