پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی
پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی
مواد لازم:
سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه پیاز یک عدد
هویج یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
آرد سوخاریبه میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه.
در این فاصله، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید.
هویج ها رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید.
در مرحله ی بعدی سینه مرغی رو اضافه کنید و تفت بدید، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید.
زمانی که سیب زمینی ها کاملا آب پز شد، اونا رو له کنید.
اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره، تخم مرغ رو اضافه نکنید، من بدون تخم مرغ درست کردم مشکلی هم پیش نیومد.
بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش می کنیم.
روغن رو تو ماهی تابه ریخته تا داغ شود.
به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید. من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )
هیچ نیازی نیست پیراشکی ها مغز پخت بشه، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه.
پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی

مواد لازم:
سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه پیاز یک عدد
هویج یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
آرد سوخاریبه میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه.
در این فاصله، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید.
هویج ها رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید.
در مرحله ی بعدی سینه مرغی رو اضافه کنید و تفت بدید، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید.
زمانی که سیب زمینی ها کاملا آب پز شد، اونا رو له کنید.
اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره، تخم مرغ رو اضافه نکنید، من بدون تخم مرغ درست کردم مشکلی هم پیش نیومد.
بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش می کنیم.
روغن رو تو ماهی تابه ریخته تا داغ شود.
به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید. من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )
هیچ نیازی نیست پیراشکی ها مغز پخت بشه، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه.