ای سالک ، یکی یکی ، قدم به قدم . راهی نیست . راه با پیمودن پدید می آید . با پیمودن است که راه را می سازی ، و اگر واپس بنگری ، هر آن چه میبینی ، فقط رد گام هایی است که روزی پاهایت دوباره آنها را می پیماید . ای سالک ، راهی نیست ، راه با پیمودن پدید می آید .
لازم نیست گوش کنید، فقط منتظر شوید. حتی لازم نیست منتظر شوید، فقط بیاموزید آرام و ساکن و تنها باشید. جهان آزادانه خود را به شما پیشکش خواهد کرد تا نقاب از چهرهاش بردارید انتخاب دیگری ندارد؛ مسرور به پای شما در خواهد غلطید .
تقویم کهنه رو باید ببندیم بازم باید دروغکی بخندیم بهار داره پا می ذاره تو خونه حنجره ی قلب ما کی می خونه ؟ یکی باید واسه ما بهار رو معنا بکنه سفره ی گمشده ی هفت سین و پیدا بکنه یکی باید بیاد و بگه بهار چه رنگیه بگه که تحویل سال چه لحظه ی قشنگیه یکی باید بیاد و سین سکوت و بشکنه رمز قد کشیدن و تو کوچه فریاد بزنه * یغما گلرویی *
دلتنگی های آدمی را باد ترانه ای می خواند رویاهایش را آسمان پرستاره نادیده می گیرد و هردانه برفی به اشكی نریخته می ماند سكوت سرشار از سخنان ناگفته است از حركات ناكرده اعتراف به عشق های نهان و شگفتی های بر زبان نیامده در این سكوت حقیقت ما نهفته است حقیقت تو و من حقیقت تو و من ....احمد شاملو
ماهاتما گاندی: هفت چیز انسان را از پای در می آورد و هلاک می سازد: 1- سیاست بدون شرف 2- لذت بدون وجدان 3- پول بدون کار 4- شناخت بدون ارزشها 5- تجارت بدون اخلاق 6- دانش بدون انسانیت 7- عبادت بدون فداکاری
شاملو: عیب کار اینجاست که من '''' آنچه هستم '''' را با '''' آنچه باید باشم '''' اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم...