سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

kavire_ashegh

عضو جدید
دنگ دنگ ...
ساعت گیج زمان در شب عمر میزند پی در پی زنگ ...
زهر این فکر که این دم گذر است می شود نقش به دیوار رگ هستی من

لحظه ها می گذرد آنچه بگذشت نمی آید باز...

*neda*

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی تعادلی لرزان است که به سوی مرگ روان است
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۳[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif].یادمون نره که ما تا ابد زنده نیستیم . میدونم یاد آوری کردنش شیرین نیست . ولی هر روز به مرگ فکر کنید . هیچ کس از یک لحظه بعد خبر نداره[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
حتي اگر تنبيه ام كني باز دوستت دارم حتي اگر ماه را از مقابل ديدگانم برداري و بگذاري پشت سرم باز نمي گذارم كه سايه ام روي زمين بيفتد حتي اگر هزار بار بميرم و باز متولد شوم بي نهايت عاشقت مي مانم

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار
من گمانم زندگی باید همین باشد. . . زخم خوردن آن هم از دست عزیزی که برایت هیچ کس چون او گرامی نیست . . . بی گمان باید همین باشد.

afsoon6282

مدیر تالار
گفتم تو شیرین منی.. گفتی تو فرهادی مگر؟ گفتم خرابت می شوم گفتی تو آبادی مگر؟ گفتم ندادی دل به من گفتی تو جان دادی مگر؟ گفتم ز کویت می روم گفتی تو آزادی مگر؟ گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟؟؟

مهدی و

عضو جدید
بی تو مهتاب شبی باز از ان کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم:eek:

afsoon6282

مدیر تالار
دفتري که بسته شد بازش نکنيد دلي که شکسته شد نازش نکنيد ياران شما را به خدا به عشق بيوفائي نکنيد يا اين که وفا کنيد تا آخر عمر يا اين که از اول آشنائي نکنيد

afsoon6282

مدیر تالار
زندگيم را تمام كردم. حالا نفس كشيدن منت سرم مي گذارد ! حس مي كنم ... هواي اينجا سرد و سنگين است نازنينم ! ديگر نگو خداحافظ ! اگر مي روي بدون وداع برو ... گله اي نيست!!!

afsoon6282

مدیر تالار
کسانی هستند که با ما صحبت می کنند، ما به آنها گوش نمی دهیم، کسانی هستند که ما را آزار می دهند اما جراحت عمیقی باقی نمی گذارند، اما کسانی هم هستند که تنها سر راه زندگی ما قرار می گیرند ولی مٌهر و نشانشان را برای همیشه برای ما می گذارند. «سیسیلیا میرکز»

afsoon6282

مدیر تالار
چه قدر حقيرند مردماني که نه جرأت دوست داشتن دارند،نه اراده‌ي دوست نداشتن ، نه لياقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن؛ با اين حال مدام شعر عاشقانه مي‌خوانند

afsoon6282

مدیر تالار
خدا يك بار از من پرسيد: تو چرا گناه مي كني؟ من در پاسخش سر به زير افكندم و چشمهايم را بستم. خدا دست روي سرم كشيد و گفت: پس كي توبه مي كني؟ من بيشتر خجالت كشيدم. گفت: من منتظرم

afsoon6282

مدیر تالار
چه دلپذیراست اینکه گناهانمان پیدا نیستند وگرنه مجبور بودیم هر روز خودمان را پاک بشوییم شاید هم می بایست زیر باران زندگی می کردیم و باز دلپذیرو نیکوست اینکه دروغهایمان شکل مان را دگرگون نمی کنند چون در اینصورت حتی یک لحظه همدیگر را به یاد نمی آوردیم خدای رحیم ! تو را به خاطر این همه مهربانی ات سپاس

afsoon6282

مدیر تالار
هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند...! و تو... هيچ وقت او را نديده اي

afsoon6282

مدیر تالار
ناپلئون میگه :
حرفی رو بزن که بتونی بنویسیش
چیزی رو بنویس که بتونی امضا کنی
و چیزی رو امضا کن که بتونی پاش بایستی

afsoon6282

مدیر تالار
زیبا ترین گل با اولین باد پاییزی پرپر شد . با وفاترین دوست به مرور زمان بی وفا شد این پرپر شدن از گل نیست و این بی وفایی از دوست نیست از روزگار است.

afsoon6282

مدیر تالار
عشق غالبا يك نوع عذاب است اما محروم بودن از آن مرگ است

afsoon6282

مدیر تالار
آنگاه که غرور کسی را له می کنی، آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی، آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی، آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری ، آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی، آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری ، می خواهم بدانم، دستانت را بسوی کدام آسمان دراز می کنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟ . بسوی کدام قبله نماز می گزاری که دیگران نگزارده اند

afsoon6282

مدیر تالار
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ... هر که با ما بود از ما می گریخت ... چند روزی ست حالم دیدنیست... حال من از این و آن پرسیدنیست... گاه بر روی زمین زل می زنم... گاه بر حافظ تفاءل می زنم... حافظ دیوانه فالم را گرفت... یک غزل آمد که حالم را گرفت: ... ما زیاران چشم یاری داشتیم... خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

afsoon6282

مدیر تالار
همیشه ماندن دلیل بر عاشق بودن نیست خیلی ها می روند تا ثابت کنند که عاشقند

afsoon6282

مدیر تالار
الکساندر دوما ميگه : هيچ وقت قول يک پسر بچه را جدي نگير اما هميشه از تهديدات يک دختر بچه بترس

afsoon6282

مدیر تالار
از کسی که دوستش داری ساده دست نکش. شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشی و از کسی هم که دوستت داره بی تفاوت عبور نکن . چون شايد هيچ وقت ، هيچ کس تو رو مثل اون دوست نداشته باشد

*neda*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تلاش نكن كه زندگي را بفهمي ،
زندگي را زندگي كن !
تلاش نكن كه عشق را بفهمي ،
عاشق شو !
و چنين است كه خواهي دانست .
اين دانستن ، حاصل تجربه توست .
اين دانستن هرگز ويرانگر آن راز نيست .
هر چه بيشتر بداني
در مي يابي كه هنوز چيز هاي بيشتري باقي ست تا بداني .
اشو

afsoon6282

مدیر تالار
بهترین دوست اون دوستیه كه بتونی باهاش روی یك سكو ساكت بشینی و چیزی نگی و وقتی ازش دور میشی حس كنی بهترین گفتگوی عمرت رو داشتی

afsoon6282

مدیر تالار
دو نفر که همديگرو خيلي دوست داشتند و يک لحظه نمي تونستند از هم جدا باشند، با خوندن يک جمله معروف از هم جدا مي شوند تا يکديگر رو امتحان کنند و هر کدام در انتظار ديگري، همديگرو نمي بينند. چون هر دو به صورت اتفاقي به جمله معروف ويليام شکسپير بر مي خورند: « عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال توست و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده...

afsoon6282

مدیر تالار
خدایا به داده هایت شکر . به نداده هایت شکر . به گرفته هایت شکر . چون داده هایت نعمت . نداده هایت حکمت . و گرفتنه هایت امتحان است.

afsoon6282

مدیر تالار
اگه بی هوا کسی وارد زندگیت شد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه بی محابا دلها قبل از دستها بهم گره خورد ؛ بدون کار "خدا" بوده ! , اگه گریه هات تو خنده غفلت دیگران شنیده نشد تا خورد نشی ؛ بدون تنها محرمت "خدا" بوده ! , حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهائی خفت کرده ؛ شک نکن تنها مرهمت "خداست" که ؛ از سر تواضع یه بهونه واسه نوازشت گیر آوورده ! آخه می دونی ؟ : "خدا" خیلی تنهاست...

afsoon6282

مدیر تالار
درد اين نيست كه..................... عشقت بميره بدترين درد اين نيست كه.....................به اوني كه دوستش داري نرسي بدترين درد اين نيست كه.....................عشقت بهت نارو بزنه بدترين درد اينه كه..............................يكي رو دوست داشته باشي و اون ندونه

afsoon6282

مدیر تالار
ويرانه نه آنست که جمشيد بنا کرد ... ويرانه نه آنست که فرهاد فرو ريخت ... ويرانه دل ماست که با هرنگه تو ... صدبار بنا گشت و دگر بار فرو ريخت

afsoon6282

مدیر تالار
اگر یه روز تنها شدی اگه دیدی بغض كردی ولی دلیل گریه كردن پیدا نمی كنی بدون كه دل خدا برات تنگ شده میخواد صداش كنی