سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

Behnam.H2009

عضو جدید
هزاران گفته از دگر نشود هنر . تک الفِ کوچک و تنهاست که گوید مشتی راز . تنها شرط آن بود که دگر بیرون رود و عقل بیافریند آن هنر . چه خوش گفت و چه زیبا گفت ، همه مشتی رنگند . مرد باش و سیاه باش اما زِ خود باش که رنگ سیاه دیوار بودن برتر از هزار نور افکن رنگارنگ است .:gol:

Omid.Delfarib

عضو جدید
و می رفتم و می رفتم و می رفتم ... تا بدانم تا بدانم تا بدانم ... از صفحه ای به صفحه ای ... از چهره ای به چهره ای ... از روزی به روزی ... از شهری به شهری .... زیر آسمان وطنی که در آن فقط مرگ را مساوات تقسیم می کردند ... خدا تو چشم پروانست وقتی از روزنه پیله اولین نگاهش به جهان میندازه ... خدا بزرگتر از توصیف انبیاست...بام ذهن ادمی حیاط خونه خداست...خدا به من نزدیکه همینقدر که تو از من دوری.

مرحوم حسین پناهی

Omid.Delfarib

عضو جدید
من زندگی را دوست دارم، ولی از زندگی دوباره می ترسم! .... دین را دوست دارم، ولی از كشیش ها می ترسم! .... قانون را دوست دارم، ولی از پاسبان ها می ترسم!...عشق را دوست دارم، ولی از زن ها می ترسم!...كودكان را دوست دارم، ولی از آینه می ترسم!...سلام را دوست دارم، ولی از زبانم می ترسم! ...من می ترسم ، پس هستم،ین چنین می گذرد روز و روزگار من ... من روز را دوست دارم، ولی از روزگار می ترسم!

مرحوم حسین پناهی

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از مرگم نمی دانم چه خواهد شد! نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت! ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد! گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش و او یک ریز و پی در پی دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد و خواب خفتگان را آشفته و آشفته تر سازد! تابدین سان بشکند در من سکوت مرگوارم را.(شریعتی)

29 خرداد سالروز شهادت بزرگمرد قلم و اندیشه دکتر شریعتی گرامی باد:gol:

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات زیبا از دکتر شریعتی:

*وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه میشود. دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است .

*دل های بزرگ و احساس های بلند، عشق های زیبا و پرشکوه می آفرینند

*وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم

*اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری .

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضرب المثل های عربی

ضرب المثل های عربی

پول، مرحم زندگی است.
ظلم بالسویه عدل است.
بدون رفیق بهشت هم جهنم است.
ظلمتی مثل نادانی وجود ندارد.
دنیا رقاصه ایست که برای هرکس لحظه ای می رقصد.